broń boże mi nie pomagjcie, bo moderator Szczepan zabronił..
Napisano Ponad rok temu
Po drugie, gdybyś przeczytała mojego posta dokładnie, wiedziałabyś, że kendo mnienie interesuje. Nie mam takiej tablicy jak ty, ale wyobraź ją sobie z napisem "będe czyatała posty innych dokładnie zanim napisze więcej bzdur"
Po trzecie - gdyby było w necie napisane czarno na białym gdzie i kiedy spotyka się sekcja kenjutsu we Wrocławiu [lub że taka istnieje i jakieś namiary] to nie zawracał bym ludzą dupy, jak to ładnie ujęłaś.
Napisano Ponad rok temu
jezeli nie ma napisane tz ze nie ma
co do kubelka to cwiczac aikido mam go zalozonego dosc szczelnie i to juz od jakiegos czasu :-)
podalam kendo jako alternatywe bo jak sie nie ma tego co sie lubi to sie lubi to co sie ma
sam wprowadzasz wrogosc uznajac moje posty za
wiec prosze nie oceniaj mnie bo tylko probowalam pomoc"...zanim napisze więcej bzdur"
a takie komentarze? hmm ponizej krytyki
milego wieczoru
Napisano Ponad rok temu
A co do "a takie komentarze? hmm ponizej krytyki " to moje komentarze daleko od twoichnie odbiegaja, ba, byly stylowane na twoich.....
Napisano Ponad rok temu
co do twojego pytania to sam zauwazyles :
a to podforum poswiecone jest tylko i wylacznie aikido, wiec raczej nie masz co tu szukac...Aikido również to nie to co chcę - owszem są "elementy" walki mieczem, ale to już samo mówi za siebie - mi chodzi głównie o walke mieczem a nie "elementy"
powodzenia w realizacji marzen :-)
Napisano Ponad rok temu
Marta - nie wiem, zkad u Ciebie ta wrogosc, nic Ci nigdy nie zrobiłem. "(tylko zaluz juz sobie na leb kubelek)" mam nadzieje ze ktoś kiedyś też ci to w tważ powie.
Po drugie, gdybyś przeczytała mojego posta dokładnie, wiedziałabyś, że kendo mnienie interesuje. Nie mam takiej tablicy jak ty, ale wyobraź ją sobie z napisem "będe czyatała posty innych dokładnie zanim napisze więcej bzdur"
Po trzecie - gdyby było w necie napisane czarno na białym gdzie i kiedy spotyka się sekcja kenjutsu we Wrocławiu [lub że taka istnieje i jakieś namiary] to nie zawracał bym ludzą dupy, jak to ładnie ujęłaś.
mko_san słuchaj!Slaszysz i Marta mają racje.Sama popełniałam podobne błędy a oni wyjaśnili mi co źle robie i jakie są tutaj zasady. Od Marty wrogość?Nigdy 8O :? Marta poprostu chciała Ci wytłumaczyć kto ma racje (każdy sempai ma zawsze racje ;P). Więc naprawdę nie doszukuj się tutaj wrogich nastawień bo Ci ludzie chcą tylko,żeby na forum panował porzadek i żebyśmy się tutaj nie pozabijali :wink:
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
but true Google's always right
Napisano Ponad rok temu
A Slaszysz jako sempai i moderator tym bardziej ma rację
Rany Julek, Jusi! Bo jeszcze ktoś w to uwierzy! Przecież tutaj rację ma Szczepan!
Napisano Ponad rok temu
WALKI BRONIA
Panie Szczepanie/Slaszyszu: prosze zamknac temat poklon
Napisano Ponad rok temu
A Slaszysz jako sempai i moderator tym bardziej ma rację
Rany Julek, Jusi! Bo jeszcze ktoś w to uwierzy! Przecież tutaj rację ma Szczepan!
Slaszysz drogi Szczepan to wog.ole ma zawsze absolutą rację!!!! Ale Ty też masz. Pokłon dla sempaiów poklon
Napisano Ponad rok temu
TAKIE GADKI NA PRIVA. A TOPIC DO :
WALKI BRONIA
Panie Szczepanie/Slaszyszu: prosze zamknac temat poklon
Niedziel spokojnie :wink: Już kończymy ;P
Napisano Ponad rok temu
Aiki coś na poczatku jescze zyczliwego powiedzial ale gdzies uciekl i nie ma go teraz, a szkoda. A co do tego ze sempai zawsze ma racje, to swoja droga...
Napisano Ponad rok temu
Ojej!Dzięki :wink:Jusi - a czy ja mowie ze oni nie maja racji? Gdyby Szczepan wysłał mi takiego pw jak Slaszysz mi wysłał to by nikt się z nikim nie sprzeczał, wystarczy odrobina życzliwości. A jak mi Marta każe w googlu szukać kiedy już szukałem dość dużo i trzeba było się ustosunkowość, a od jej postów po prostu bije wrogość, na to nic nie poradze. Ale za to twoje posty sa miłe
Aiki coś na poczatku jescze zyczliwego powiedzial ale gdzies uciekl i nie ma go teraz, a szkoda. A co do tego ze sempai zawsze ma racje, to swoja droga...
Drogi Szczepan jest poprostu drogim Szczepanem i jest jaki jest :wink: Za co go wszyscy kofamy^^
A Martuś ma zawsze racje i jest super :wink:
Napisano Ponad rok temu
mylisz wrogosc z oschloscia...
Jusi a ty co taka milutka ? aaaaa zapomnialam "sempai ma zawsze racje" tylko, ze ja na vortalu nie nosze hakamy, a tu jak i na macie czesto sie myle (ot taka rzecz ludzka)...
Napisano Ponad rok temu
mko_san nie napisales slowa wczesniej ze szukales w google
mylisz wrogosc z oschloscia...
Jusi a ty co taka milutka ? aaaaa zapomnialam "sempai ma zawsze racje" tylko, ze ja na vortalu nie nosze hakamy, a tu jak i na macie czesto sie myle (ot taka rzecz ludzka)...
Ja zawsze staram sie być miła :wink: Poza tym co tu dużo mówić sempai to sempai
Napisano Ponad rok temu
o czym wy wogole gadacie?
Do knajpy.
Prosze.
Napisano Ponad rok temu
DOSC
Do knajpy.
Prosze.
Niedzielku no takie tamat jest (dośc luźny w sumie ;P). ale już kończymy
Napisano Ponad rok temu
DOSC
Do knajpy.
Prosze.
Szanowny kolego zawsze myslalem ze jak sie komus temat nie podoba to nie zasmieca go dodatkowo postami w stylu powyzej ale poprostu olewa i nic nie piszę!
co do tematu
mko - nie pisz juz nic wiecej wogole
daj czas innym z tego forum, moze ktos cos odpisze
jesli chodzi o mnie. na kenjutsu sie nie znam. Jeli ci to wystarczy to zapraszam na zajecia aikido z bokkenem 9treningi tylko z kijami), ewentualnie na iaido.
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Szanowny kolego. Nie zasmiecam niczego. Jesli kiedys nadle bedzie mnie dotyczyc wszystko napisane z szukaniem szkulki i inne nie chce sie przeciskac przez przytyki osobiste, ktore sam teraz robie.Szanowny kolego zawsze myslalem ze jak sie komus temat nie podoba to nie zasmieca go dodatkowo postami w stylu powyzej ale poprostu olewa i nic nie piszę!
Sorka za OT, juz nie pisze w temacie.
Napisano Ponad rok temu
Za co go wszyscy kofamy^^
jacy wszyscy ??
A co do mnie. nie zniknalem.. ale czytam,.. pisac nie ma poco, bowszysto zostalo powiedzinae.. Co moglem to zrobilem.. znaczy pomoglem w miare mozliwosc.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Tai chi W Berlinie
- Ponad rok temu
-
FAQ Aikido
- Ponad rok temu
-
Początki
- Ponad rok temu
-
co Wy, *****, wiecie o aikido... ;)
- Ponad rok temu
-
seria i jak się przed nią obronić
- Ponad rok temu
-
Wysoki upadek na twardej powierzchni
- Ponad rok temu
-
Uczciwa konkurencja (?) czyli bosman Wiesław powraca :)
- Ponad rok temu
-
Zwycięstwa O-sensei.
- Ponad rok temu
-
Iwama Ryu oficjalne wiadomości
- Ponad rok temu
-
Niezginalna reka!!!!!!!!
- Ponad rok temu