leworęczni i reverse...
Napisano Ponad rok temu
Dodatkowo (tym razem jeszcze bardzej teoretyzuję) chciałem poruszyć kwestie odwrotnego chwytu w takiej sytuacji... Analizując sobie rózne możliwości podczas walki z cieniem stwierdziłem, że o wiele wygodniej będzie walczyć (wygodniej walczyć, wiem że to śmieszne )praworęcznemu z leworęcznym kiedy będą mieli względem siebie odwrócone chwyty (góra i dół)... Czyli tak jakby powstaje całkiem spora ilość sytuacji w których reverse ma swoje uzasadnienie (bo generalnie jest raczej degradowany, prawda?) - po prostu mógłby być snadardem dla leworęcznych...
Jak sądzicie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja tam lubie reverse... :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Probuje zmontowac grupe takich nozowych zapalencow jak ja, tyle ze nie ma za wielu chetnych jak narazie. Ludzie, ktorzy sa na forum, to w wiekszosci kolekcjonerzy i "noszacy" :wink: noze, ale do trenowania nie za bardzo chetni... 8)
A poza forum i moja strona, troche niezrecznie jest rekrutowac grupe np porzez plakaty i takze nie chcialbym w taki sposob "zbierac" ludzi. Wole "poczte pantoflowa".
No ale do rzeczy...
Wlasnie z ww powodu nie sparuje z wieloma ludzmi, oprocz wspmnianego brata, Radka i zadkich kontaktow z "zagranica" jednak badz co badz oni wszyscy to Ilustrisimowcy wiec...
Mam nadzieje ze to sie zmieni...
Napisano Ponad rok temu
a propos gry w łapki: ile czasu ćwiczysz i czy kiedykolwiek przyglądałeś się swoim krokom/chodzeniu?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
super byłoby zobaczyć jakiś sparing autentyczny (i to najlepiej nie na kilkusekundowej próbce z netu ) i to nie tylko mańkut vs praworęczny
Napisano Ponad rok temu
Poszukaj dobrego FMA niedaleko siebie, warto.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ocencie mnie-nunchako
- Ponad rok temu
-
sukces K. Górnickiego w Paryżu
- Ponad rok temu
-
kastety