Budo Pass
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu

Zauwaz - jest dlugi, gladki, starcza na wiele, a po dluzszym czasie zbierania autografow nabiera ciemnego koloru. Oto jak najprosciej stac sie posiadaczem czarnego pasa

Napisano Ponad rok temu
 A podpisy zbiera sie po to aby wypisać sie z tego towarzystwa, cos jak obiegówka w zakładzie pracy lub na uniwerku. Dopóki nie masz podpisu wszystkich świętych nie jestes rozliczony z Budo i nie możesz powiedziec pass
  A podpisy zbiera sie po to aby wypisać sie z tego towarzystwa, cos jak obiegówka w zakładzie pracy lub na uniwerku. Dopóki nie masz podpisu wszystkich świętych nie jestes rozliczony z Budo i nie możesz powiedziec pass    

:wink:   :wink:   :wink:
   :wink:   :wink:   :wink:

Napisano Ponad rok temu
dla mnie to jakś nowinka, wiem co to jest budo pas, albo pas budo ale o o budo passie to jeszcze nie słyszałemCo to jest Budo Pass ? ktos cos mowil o jakis autografach w budo passie apropos stazy . co to jest ?
pozdrawiam

a może to była literówka i cię to w błąd wprowadziło :-)
Napisano Ponad rok temu

pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
To taki "dzienniczek ucznia".bylo dokladnie "BUDO-PASSie" wiec nie pomyslalem o tym czym sie wiaze

Informacje o odbytych egzaminach, seminariach, zawodach, badania lekarskie itp.
  Informacje o odbytych egzaminach, seminariach, zawodach, badania lekarskie itp.

Napisano Ponad rok temu
ps.
Pisze z perspektywy mojej legitymacji.
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Tam jest napisane kim jesteś i dokąd zmierzasz - ile stopni masz za a ile przed soba. 8)
W ilu krajach-stazach byłeś. 8)
Wgląd w taki paszport oczywiście nie daje realnego obrazu kim tak na prawdę jesteś, tak jak każdy dokument tozsamości.

Napisano Ponad rok temu
To swoisty aikidocki paszport - dowód tożsamości. 8)
Tam jest napisane kim jesteś i dokąd zmierzasz - ile stopni masz za a ile przed soba. 8)
W ilu krajach-stazach byłeś. 8)
Wgląd w taki paszport oczywiście nie daje realnego obrazu kim tak na prawdę jesteś, tak jak każdy dokument tozsamości.
A skąd ta nazwa i kto jej używa?
Czy to to samo co yudansha?
Napisano Ponad rok temu
Nazwa? Ktoś sobie wymyślił.A skąd ta nazwa i kto jej używa?
Yudansha? A co ma piernik do wiatraka?
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Natura badacza każe mi szukać źrodła tej nazwy.Nazwa? Ktoś sobie wymyślił.
A skąd ta nazwa i kto jej używa?
Yudansha? A co ma piernik do wiatraka?
Po prostu pierwszy raz z się z nią spotkałem, a wpisy na stażach zawsze zbierałem do ligitymacji PFA. W Yudanshy też jest miejsce na takie wpisy, więc pewnie też można ją nazwać Budo Passem.
Napisano Ponad rok temu
budo-pass to taka mała książeczka trochę przypominająca paszport w której jak napisał slaszysz wpisuje się same mądre rzeczy staże seminaria egzaminy i zawody
co do zawodów: w tych budo-passach z którymi ja się zetknąłem jest rubryka pt styl więc dokument może służyć nie tylko aikidokom ale też np kickboxerom
nazwa chyba (nie jestem pewien) jest niemiecka bo z niemiec lata temu przywędrowały budo-passy do nas
Napisano Ponad rok temu
Ja też chcę!ojej zdaje się że to moja wypowiedź spowodowała całe zamieszanie
budo-pass to taka mała książeczka trochę przypominająca paszport w której jak napisał slaszysz wpisuje się same mądre rzeczy staże seminaria egzaminy i zawody
co do zawodów: w tych budo-passach z którymi ja się zetknąłem jest rubryka pt styl więc dokument może służyć nie tylko aikidokom ale też np kickboxerom
nazwa chyba (nie jestem pewien) jest niemiecka bo z niemiec lata temu przywędrowały budo-passy do nas
 Kolekcjonuję różne legitki i dokumenty. Skąd coś takiego wziąć?
   Kolekcjonuję różne legitki i dokumenty. Skąd coś takiego wziąć?  

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 .
 .Aikido trenuje od jakiegoś roku mam zaliczone 10Kyu a żanego budo passa nie otrzymałem
 . Jedyne co mam to taki karnet na którym przybijane są pieczątki że wpłaciłem pieniążki za dany miesiąc no i dyplom za 10Kyu. Czy w takim razie te budo passy są tylko dla wybranych czy każdy powinnien takie coś posiadać ??.
 . Jedyne co mam to taki karnet na którym przybijane są pieczątki że wpłaciłem pieniążki za dany miesiąc no i dyplom za 10Kyu. Czy w takim razie te budo passy są tylko dla wybranych czy każdy powinnien takie coś posiadać ??.

Napisano Ponad rok temu
8O
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Aikido pokaz impreza :D Aikido pokaz impreza :D- Ponad rok temu 
- 
			 Po stażu z sensei Etienne Leman 6°dan Po stażu z sensei Etienne Leman 6°dan- Ponad rok temu 
- 
			 DZIADY w Budojo... DZIADY w Budojo...- Ponad rok temu 
- 
			 szczepan i majka w warszawie szczepan i majka w warszawie- Ponad rok temu 
- 
			 Aikido w Tarnowie ? Aikido w Tarnowie ?- Ponad rok temu 
- 
			 Skladanie mat a sprawa polska Skladanie mat a sprawa polska- Ponad rok temu 
- 
			 staze w innych stylach staze w innych stylach- Ponad rok temu 
- 
			 sen po treningu sen po treningu- Ponad rok temu 
- 
			 sentencja gambita sentencja gambita- Ponad rok temu 
- 
			 Kto widział... Kto widział...- Ponad rok temu