Zawody kickbohingu 2004 ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A marzec/kwiecien masz lightcontact, dwie strefy i MP.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zadzwon do PZK (polski zwiazek kikboxingu) do Warszawy (byla gdzies ich strona teraz nie moge jej znalezc). Musisz miec 3 stopien, co wiaze sie z zaplaceniem okolo 200 zl (po iles tam za stopien), no i musisz zaplacic, albo znajdz kogos kto to zrobi, oplate za start (nie wiem dokladnie ile 300-500 zl) + drobne 30 zl licencja i 25 strartowe. Ale lepiej zapisz sie do klubu i startuj sobie z niego, ominiesz wiekszosc kosztow.
A marzec/kwiecien masz lightcontact, dwie strefy i MP.
Hm dziwne te koszty troche u mnie w Sosnowcu bylo zupelnie inaczej. Trener decydowal kto juz jest na zawody gotow zadnych egzaminow nie bylo wplacalo sie 150 zeta za licencje wazna przez rok potem 30 zeta za kazdy nastepny. Oplaty za zawody sa rozne od 15 do 30 zlotych. A najblizsze zawody to wcale nie light tylko semi-contact bodajze w lutym
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Strefy na pewno beda pomysl na jakiej podstawie kktos by pojechal na MP bez tego??????????a ja slyszalem ze jeszcze nie wiadomo czy na wiosne beda strefy bo....nie ma kasy na orgazniowanie ale sie zobaczy...
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Chriser nie bądź tego taki pewny. Gdy byłem na odprawie trenerskiej to sam Wieczorek mówił(Dla ludzi będących w temacie chyba wiadomym jest kim jest Wieczorek), że z powodu braku funduszy mogą zlikwidować strefy i zrobic jeden ogólnopolski turniej kfalifikacyjny do mistrzostw Polski. Ale nie wiadomo jeszcze, może pieniądze się znajdą. Ale w każdym bądź razie jest to realne, że nie będzie stref...
Pozdrawiam
NO ja trenuje a nie wiem kto to Wieczorek Moze i masz racje ale troche to dziwne, ten ogolnopolski turniej kwalifikacyjny przeciez juz by byl mistrzostwami Polski nieprawdaz?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
3maj się
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kick w Czę-wie -opinie.
- Ponad rok temu