maty
Napisano Ponad rok temu
to tyle . sorry za taki historyczny watek
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pamietam za to wielka akcję sprowadzania maty zapaśniczej z obszaru bylego ZSRR - jak Pajaczek pojechał z plecakiem pełnym pieniędzy ( Czeki i karty, rzecz nie znana) na teren jednostki wojskowej w Rosjii i tylko sie modlił coby nikt nie dał mu w czapę. A potem jaka była polka galopka jak musielismy z niejakim Wojtasem odprawy celnej w Warszawie dokonac przy 20 st mrozie i rozlicznych pułapkach biurokratycznych . Ech :roll: stare to czasy :wink: 8) A mata miała taki zaje... żołty kolorek ze po 1,5 godzinie prowadzenia treningu przy sztucznym świetle człowiekowi tylko plamy latały przed oczami , co nie Pancer :wink:
Napisano Ponad rok temu
A najgorsze to to, że teraz prowadze zajęcia na identycznej kolorystycznie macie, ale nic mi juz nie lata .
Mozliwe że to kwestia innego oswietlenia albo drastycznego zmniejszenia spozycia :wink:
Pancer
Napisano Ponad rok temu
Witam,
A najgorsze to to, że teraz prowadze zajęcia na identycznej kolorystycznie macie, ale nic mi juz nie lata .
Mozliwe że to kwestia innego oswietlenia albo drastycznego zmniejszenia spozycia :wink:
Pancer
Czesc,
Ja na Kole prowadze na tej samej :-)
A tak przy okazji: Pozdrowienia z Japonii dla wszystkich!
Kaczor
Napisano Ponad rok temu
A ty Kaczorek widze od początkującego do senseja na tej samej macie, no no. Jekbysmy wtedy wiedzieli z Jezykiem i Pancerem kogo na naszych białych łonach hodujemy :wink: przestraszony :balisong: :shocked!: :splat: :2gunfire: No cóz, nie da sie cofnąc czasu :nie: :wink:
Napisano Ponad rok temu
O to widzę, że się znalazła, jak miło :peace: :peace:
A ty Kaczorek widze od początkującego do senseja na tej samej macie, no no. Jekbysmy wtedy wiedzieli z Jezykiem i Pancerem kogo na naszych białych łonach hodujemy :wink: przestraszony :balisong: :shocked!: :splat: :2gunfire: No cóz, nie da sie cofnąc czasu :nie: :wink:
Ano prawda :-) Na poczatku to w oczekiwaniu na mate uczylismy sie padow na klepce, co poniektorzy (np. ja) :wink: rowniez twardych. A :wink: A niejaki Labadek sie wkurzyl, jak zdal na 3 kyu, a tu hakame zaczeli od 2 przyznawac Ale szczupak wylatany to wtedy byles
Ech, stare czasy. Combol przyszedl do sekcji 2 dni po mnie, ktoregos dnia sie zgadalismy, wiec pewnie tez wszystko pamieta. Nie mowiac o Jezyku, do ktorego grupy trafilem. A o 4 dni jest mlodszy, dzieciuch jeden :wink:
Kaczor
Napisano Ponad rok temu
A niejaki Labadek sie wkurzyl, jak zdal na 3 kyu, a tu hakame zaczeli od 2 przyznawac
Zaraz tam wkurzył :? , ot żal było i tyle, ze taka niesprawiedliwosć sie działa Ale to umocniło mego ducha :wink: 8)
Ale szczupak wylatany to wtedy byles
A teraz za to jestem gruba ryba i sunę z godnoscią :wink: :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Szczepan, zazdrośniku, od czegobysmy nie zaczeli to i tak na tym się skończy . Faktom nie da się zprzeczyć ani ich wyprzeć ze świadomości :wink: :wink: :wink:mialo byc o macie , a nie o jaki to jestes piekny, Labedziu jeden... :roll:
Napisano Ponad rok temu
Jeżu, Pająk - chyba pamiętacie dobrze.........
Każdy materac obciągnięty był płótnem, które bardzo ładnie wchłaniało pot i inne takie, co przy ichnim klimacie dawało niezłe efekty.
Pancer (jeden z grupy bułgarskich łączników)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
na czym cwiczyli pierwsi uczniowie ? na deskach ?
pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Konkurs - kto jest na zdjęciu ?
- Ponad rok temu
-
jo kontra bokken
- Ponad rok temu
-
Czy wypada...