Ogólnopolski turniej walk w klatce! :)))))))
Napisano Ponad rok temu
Właśnie przeczytałem wiadomości z kraju i... ...sami poczytajcie, ech! 8O
Cytuję TVN-24:
Na obrzeżach Warszawy zorganizowano ogólnopolski turniej walk w klatce. W Polsce oficjalnie nie są uznawane. Wzięło w nich udział kilkunastu zawodników.
"To 100-procentowa walka, a nie jakaś bójka uliczna" - mówili organizatorzy i uczestnicy.
Walki trwały po 5 minut, tyle też ewentualne dogrywki.
Według zawodników najskuteczniejsze spośród różnych stylów okazało się brazylijskie ju-jitsu.
Na trybunach zasiadło około 300 widzów. Aby znaleźć się na widowni trzeba było mieć specjalne zaproszenie.
Cytuję komentarze i opinie ludzi:
"ŚWIRY, dobra jesteście najlepsi potraficie zniszczyć każdego, lepiej wam?????"
"Zwykłe pranie kasy, złodzieje i inny półświatek. Niedługo będzie można chyba publicznie zabić, aby zadowolić gawiedź. JESTEM ZDECYDOWANIE NA NIE!"
"Brazylijskie Ju-jitsu??? Przepraszam, ale Ju-jitsu jest japońskim systemem walki... Znów mamy rzetelne informacje."
"Właściwi ludzie we właściwym miejscu. Chciałoby się powiedziec nareszcie, bo więcej tego w klatkach to mniej na ulicach. Ludzie nie zabraniajcie, pozwólcie im się pozabijać. Świat będzie bez nich lepszy."
"NO I PRZYSZLA kultura z zachodu! NAWRACAJCIE SIE I WIERZCIE W EWANGELIE!"
"Rozrywka dla łysych debili. Ja proponuje aby tych pseudo zapaśników zamknąć w klatce bez możliwości wyjścia, aż do śmierci przeciwnika, a zgromadzona gawiedz ubrana w dresy niech patrzy do końca. Zapłatą za bilet nich będzie składka na pochówek dla przegranego."
"A nagrodą pewnie było BMW dla nowego gangstera."
"Walki w klatce???????????!!!!! dURNA SPRAWA. Czy ktoś z was chciałby być zamknięty w klatce i kazali by sie wam nawalać??"
"mafia zbiera kase a głupki się tłuczą głupi i poyłuczonu muzg łatwiej pokierować do własnych intersów w nagrodę dostanie w najlepszym wypadku jakiś stere bmw używane i promocyjnie dres ha ha a cwaniczki zbiorą grubą kase z tych tempaków !!!"
Hmm. Co Wy o tym sądzicie? Pozdrawiam serdecznie...
Z poważaniem
Mateusz Kiczela
Napisano Ponad rok temu
O stopniu znajomosci tematu niech swiadczy
"Brazylijskie Ju-jitsu??? Przepraszam, ale Ju-jitsu jest japońskim systemem walki... Znów mamy rzetelne informacje."
Napisano Ponad rok temu
Może oglądali "Najlepszy z najlepszych"? :wink:
Napisano Ponad rok temu
dobry jest ten fragment z ewangelia
Napisano Ponad rok temu
Mi się wydaje, że gdyby zrezygnować z "klatki", to odbiór takich imprez byłby zupełnie inny. Ludzie kojarzą dobrze lub obojętnie ring - klatkę negatywnie.
Może oglądali "Najlepszy z najlepszych"? :wink:
Witam ponownie
Wystarczy klatkę zastąpić ringiem i po sprawie...
Z poważaniem
Mateusz Kiczela
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Właśnie przeczytałem wiadomości z kraju
Cytuję TVN-24:
Gdzie przeczytałeś??
Napisano Ponad rok temu
Właśnie przeczytałem wiadomości z kraju
Cytuję TVN-24:
Gdzie przeczytałeś??
Witam ponownie
Informacje masz pod adresem: http://info.onet.pl/818866,69,item.html
Z poważaniem
Mateusz Kiczela
Napisano Ponad rok temu
Rozcięty łuk brwiowy i krew z nosa - faktycznie, nawet w boksie nie ma takich kontuzji!
Eliminacja uderzeń w tył głowy i kręgosłup, oraz zakaz używania łokci zdecydowanie zmniejszyły brutalność walki w parterze. Natomiast uderzenia kolanem w głowę po nieudanej próbie obalenia - przecierz to podstawa MMA, zresztą po trzech czy czterech uderzeniach sędzia przerwał walkę!
Nieprawdą jest także to, że można było wejść za specjalnym zaproszeniem. Wejść mógł każdy.
Napisano Ponad rok temu
Albo czemu maja cos przeciw przeciez to nie oni maja sie naparzac w klatkach tylko ci ludzie ktorzy to lubia dla ludzi ktorzy lubia takie rzeczy ogladac 8O
No ten tekst z nawracaniem zabawny
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Szkoda klawiatury...
Banda grubasow zza biurek sie wypowiedziala...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
MMAGear
- Ponad rok temu