ZŁODZIEJ ponownie
Napisano Ponad rok temu
Uwazajcie!
tym razem pojawil sie u mnie w e Wroclawiu.
system ten sam co zawsze:
mily sympatyczny, przychodzi sie zapisac, powoluje na kogos ze juz u niego cwiczyl.
pozniej w trakcie treningu musi wczeniej wyjsc, bo zona zadzwonila czy cos tam...
wtedy okrada szatnie.
tym razem u mnie mu sie nie udalo, bo czulem ze cos nie tak i do szatni chodzil z obstawa.
Byl 2 razy i nic nie wskoral.
Cieszyc sie zbyt dlugo nie moglem, poniewaz po moich zajeciach wrocil na obiekt, ochronie powiedzial ze cos zostawil w szatni (lancuszek) dostal klucz i okradl nastepna cwiczaca grupe - judo.
BACZNOSC WSZYSCY!
Napisano Ponad rok temu
Dajcie moze to na ogol, chociaz do tej pory okradal tylko aikidokow, to teraz poszkodowani sa judocy.
niech wszyscy wiedza.
Cholera a ja na nastepne zajecia bralem aparat coby mu fotke strzelic - o jeden trening za pozno...
Napisano Ponad rok temu
bedzie vortalowy list gonczy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie pytajcie gdzie jest ciało :wink:
Napisano Ponad rok temu
nie pytajcie gdzie jest ciało :wink:
Pewnie jeżdzi po Polsce
Napisano Ponad rok temu
Mam znajomego w policji, który robi portrety pamięciowe, może jeszcze tam pracuje, jak się uda to zamieszczę tu jego portret pamięciowy.
Napisano Ponad rok temu
U nas w klubie to jest tak rozwiązane, że wszyscy biorą swoje rzeczy na salę, gdzie są treningi. I nie ma problemu z okradaniem
n-b
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Albo zaczaić się na niego?
Napisano Ponad rok temu
Ale najlepsza rada jest taka, żeby nikogo nie puszczać samego do szatni, szczególnie nowego.
Może być przecież tak, że zrobi to np. nie po pierwszym treningu, tylko np. po miesiącu.
A może robić wszystkim nowym zdjęcia jak przyjdą na zajęcia ))
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przykład z życia: idę sobie ulicą, a tu facet stoi przy samochodzie i ciągnie za klamkę. No cóż, może sprawdza czy dobrze zamknął. Idę dalej, oglądam się - teraz sprawdza bagażnik. No nic.... Oglądam się jeszcze raz - teraz jest przy innym samochodzie. Akurat była policja kawałek dalej, to dałem im znać i od razu poszli szukać tego gościa...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mądry Polak po szkodzie... było pisane o nim wiele razy, ale nikt nie wyciągnął wniosków.
Właściwie to o co tobie chodzi? Ciekawe czy będziesz taki mądry jakby Tobie przyszło rozstrzygać czy kogoś osądzić przed szkodą.
Łatwo wygłaszać takie sentencje, jak sprawa Ciebie bezpośrednio nie dotyczy. I może podaruj sobie teksty "...nikt nie wyciągnął wniosków.",te Twoje wypowiedzi nic nie wnoszą do sprawy, jak dla mnie są irytujące.. :twisted:
Ale jak tak musisz zaistnieć, co zrobić :wink:
Napisano Ponad rok temu
A będę sobie pisał co chcę, nie mój problem, że kogoś to irytuje. Każdy może wyrazić swoje zdanie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
aikido a Musashi :)
- Ponad rok temu
-
Nie wpuszczają!!!!!!
- Ponad rok temu
-
Wobec sempaia
- Ponad rok temu