Button Opening????
Napisano Ponad rok temu
gdzie mozna znalesc jakies noze z tym systemem
Widzialem jakies 2 miesiace temu jedem na stronie Camillusa w jakiejs wyprzedarzy ale byl tam tylko kilka dni i nie udalo mi sie nic ustalic odnosnie kosztów sprowadzenia go itd. jak macie jakies informacje to bede bardzo wzieczny
Napisano Ponad rok temu
Czyzby automat wyzwalany guzikiem??
Wyrwałeś mi z ust zapytanie - ale chyba o to chodzi ...
Napisano Ponad rok temu
bedziesz mial klopot ze znalezieniem takiego nozyka bo camillus jak na razie nie robi juz cudy (ani malej ani duzej) wiec to co znajdziesz jeszcze w niektorych sklepach to resztki niestety, ja juz dosc dlugo szukam duzej cudy w normalnej wersji (nie czarnej i bez zabkowania)
mam mala i bardzo ja lubie, otwiera sie blyskawicznie poprzez button ktory działa cos jak "mimosrod"
niestety patent ten jest bardzo wrazliwy na zanieczyszczenia, nie polecam go na wyprawy gdzie moze zlapac piasek bo potrafi "stanac"
WojoHunt
Napisano Ponad rok temu
Wersje Spearpoint
Tanto
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
I kretynsko wygladajaca wersja rescue
Napisano Ponad rok temu
Wyglada na nieudana probe odkrycia Ameruki po raz drugi, w koncu auto dzialaja i sa sprawdzone. Czyzby chodzilo o konstrukcje rownie szybkiego otwarcia co w auto przy rownoczesnym obejsciu prawa w USA??
Prawde mowiac nie wyglada to cos na wygodne otwieranie..
Napisano Ponad rok temu
o zdziwiłbys sie jak to fajnie chodzi , po nabraniu odrobiny wprawy slychac tylko pstryk i juPrawde mowiac nie wyglada to cos na wygodne otwieranie..
Napisano Ponad rok temu
Wracajac do Cusy z tematu postu , mozna jeszcze gdzienidzie dostac , wersje z "dmascusem" i to za 120 - 140 $
Napisano Ponad rok temu
Widziałem CUDA QuickAction Jr. ostatnio w sklepie w Niemczech... metka wykazywała cenę 160 EUR.Niedobitki znajdziesz w niektorych sklepach zza wielkiej wody i na amerykanskim ebay'u...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tu zamowilem niedawno sam:
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Noz od Surefire
- Ponad rok temu
-