Miałby moze ktoś jakieś porady dla początkującego MT?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
2) A MOZE BYS POSZUKAL I POCZYTAL CO?
Polecam korzystanie z wyszukiwarki na forum [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
i [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
3) Nieco siłowni, rozciąganie, biegi.
Napisano Ponad rok temu
Nie krzycz od razu na niego bo sie jeszcze zniecheci
Co do pkt.3 zgadzam sie zupelnie tylko moze odwrotnie: Chcesz przezyc rozgrzewke - biegi Chcesz przezyc cwiczenia zw. z technika - rozciagaj sie (i to nie tylko na treningach) Chcesz zeby technika byla skuteczna - silownia :twisted: . Zreszta to tyczy sie nie tylko MT :wink:
Bylem dzis w Serafinie i musze sie zgodzic ze wyglada to ciekawie ( "jest poprostu zajeb@#$%") jak ktos woli Mam tylko pytanie jak sie czuje brzuch po takim cwiczonku jak dzisiaj widzialem (pewnie wiesz o co mi chodzi :wink: kilka takich kopniaczkow mimo ze lekkich robi swoje :?
Ps: A i jak masz dostep do worka to cwic lowkicki na nim i nie sugeruj sie radami o utwardzaniu piszczeli kopaniem w sciane, walkowaniem sie walkiem 8O czy walenie sie pala po nogach :roll: bo jako czlowiek interesujacy sie(czynnie) :-) skateboard'em wiem cos z autopsji o zdeformowanych pisczelach. TO NIE JEST FAJNE. :twisted:
Pozdr.
Napisano Ponad rok temu
Pozdr.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gab3d to tak jak ja najpierw rolki byly a pozniej dopiero deseczka :wink: ale moj nadgarstek to dopiero mojemu kumplowi udalo sie wylaczyc z obiegu :? skoczyl na mnie od tylu i mnie przewazyl no i spadlem sobie na dlon dotykajac sie palcami do zewnetrznej strony przedramienia
No i nie mam torebki stawowej juz 8O (tak przynajmniej twierdzi lekarz ze szpitala przestraszony ale ja mu tam i tak nie wierze
No to jak tam juz trafie za jakies 15 dni to krzyknij rst123 ze ty to ty Bo glupio tak co by dwoch forumowiczow cwiczylo obok siebie i nie wiedzialo kto jest kto 8) (chodze w zielonych bojowkach) :wink:
Pozdr.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rolki. Upadl lekko...
Zlamanie kosci lokciowej przy samym nadgarstku z przemieszczeniem i zluszczeniem...
3 razy go skladali pod narkoza [syf...]
6tygodni w gipsie.
A co on nato?
"Bedzie kasa na rolki "
Taki nasz rodzinny optymizm. Tez by chcial ze mna na kicka ale on mlody jest.. 14 no ale zobaczymy, moze kiedys.
Napisano Ponad rok temu
front kick na brzuch.
moze pozniej bedziecie mieli takie cwiczenie ze kladziecie sie na ziemi kolo siebie i przebiegacie po brzuchach tylko jest lipa jak ktos zle postawi noge np nizej
Napisano Ponad rok temu
To ja odpukac takich przykrych przygod nie mialem :wink:
Ale grunt to sie nie zniechecac
A i oczywiscie zycz mu szybkiego powrotu wsrod zywych :wink:
Pozdr.
Napisano Ponad rok temu
front kick na brzuch.
moze pozniej bedziecie mieli takie cwiczenie ze kladziecie sie na ziemi kolo siebie i przebiegacie po brzuchach tylko jest lipa jak ktos zle postawi noge np nizej
lipa to jest tez jak ktos nie zdazy napiac 8O
Napisano Ponad rok temu
bo jako czlowiek interesujacy sie(czynnie) :-) skateboard'em wiem cos z autopsji o zdeformowanych pisczelach. TO NIE JEST FAJNE. :twisted:
Pozdr.
Hehe cos o tym wiem jezdzilem przez ok. 4,5 roku(czynnie), teraz przerwa tzn. jezdze sporadycznie. Ale pamietam te fioletowo-zielone piszczele - nieraz bolalo. Teraaz trenuje mt i musze przyznac ze moje piszczelki sa twarsze od piszczeli innych trenujacych od tego samego czasu co ja. Przekonalem sie o tym cwiczac na poczatku z roznymi ludzmi jak nie mialem ochraniaczy. Inni sapali ze boli a ja spoko.
PZDR
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Boks in Rzeszów ??
- Ponad rok temu
-
MT Wawa prosba o porade :)
- Ponad rok temu
-
Muay Thai w Sosnowcu
- Ponad rok temu
-
Ludzieeee co to byłooooo???? Michalczewski pokonany???
- Ponad rok temu
-
Ktory to klub ;))
- Ponad rok temu
-
Michalczewski Dzisiaj !!!
- Ponad rok temu
-
Muay Thai Lublin ?
- Ponad rok temu
-
Powrot z odwrotnej..