Stawy....
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem czy to odpowiednie miejsce na to pytanie... :?
A pytanie dotyczy stawow........strzelajacych stawow..Otoz mam siedzaca prace i gdy zrobie jakis gwaltowny ruch np. podniose ramie w gore to trach w stawie barkowym... Moge 'strzelic' z kazdego wiekszego stawu, kostki, kolana, lokcia...itp. Co to jest, o co chodzi ? Czy to jakas choroba, ma to jakas nazwe....? Chodze ostatnio (3 miechy) na silownie aby wzmocnic kondyche, ale to nadal nie ustepuje...POMOZCIE, poradzcie cos...Bede wdzieczny za kazda wskazowke/rade
Pozdrawiam
Marcin[/list]
Napisano Ponad rok temu
Trenuje dosc dlugo intensywnie TKD. u nas taki stan u zawodnikow z kilkuletnim stazem uwaza sie juz za normalny - stawy wyjechane.
Proponuje jesc duzo galaretek i pic wode wysokowapniową . W moim przypadku troche pomaga.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to musisz tylko troche poczekac - i zacznie bolec.
jak mialem 19 lat, to moje "pstryki" tez byly bezbolesne
Martinator:
jak masz jakiegos sportowego lekarza w okolicy, to sie przejdz.
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
Drugi zwiazany z aktywnoscia fizyczna - wskutek kontuzji uszkodzone torebki stawowe (rzecz w zasadzie nie do regeneracji).
K_P
mam zerwae wiązadło w kolanie lewym, ale prawe nie jest gorsze - pstryka ze zdrowym wiązdłem.
Napisano Ponad rok temu
Ciekawe JAKA JEST PRAWDA...
Napisano Ponad rok temu
Raczej chodzi o to, że stawy działają jak stare zawiasy - kości latają po nich jak Żyd po pustym sklepie.
Napisano Ponad rok temu
działają jak stare zawiasy
ale ja jeszcze jestem pacholęciem - 19 lat. jak moge mieć stare zawiasy???
Napisano Ponad rok temu
Jak byś miał 12 lat, to mógłbyś się dziwić. Ty stary koń jesteś. :wink:ale ja jeszcze jestem pacholęciem - 19 lat. jak moge mieć stare zawiasy???działają jak stare zawiasy
Niektórzy po prostu tak mają, np. zbyt mała produkcja mazi stawowej, inni za to mają jej za dużo. Chorób i niedoskonałości ludzkiego organizmu jest tyle, że nawet 1000 atletów choćby zjadło 1000 kotletów...
Napisano Ponad rok temu
Jak wykonuje okrezne ruchy nic nei strzela, tak samo do przodu i do tylu.
Cos powaznego? co z tym zrobic?
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A mi pykaja kolana od malego ;];] )
To czemu małego między kolanami trzymasz? Wypuść go bo sobie jeszcze krzywdę zrobisz!
Napisano Ponad rok temu
A mi pykaja kolana od malego ;];] )
To czemu małego między kolanami trzymasz? Wypuść go bo sobie jeszcze krzywdę zrobisz!
poklon poklon leze na ziemi..
Napisano Ponad rok temu
Bylem z tym u lekarza i stwierdzil, ze tak poprostu mam i ze nic mi sie nie dzieje.
M.
Ps. Sloniak ostre:)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wolne ciezary czy maszyny ?
- Ponad rok temu
-
Czym są a czym nie są tzw.: "zakwasy"
- Ponad rok temu
-