a jest to [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Hehe

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tylko z obrazkami im nie wyszło
Tylko ciekawe - co zrobi gość z update'ami (ostatnio było parę)...
Napisano Ponad rok temu
No "ich" jest zdaje się cały jeden Syrin.
Jasne że Syrin to gość :-) ale nazywając tak kolegę z forum, dajesz podstawy do podejrzeń, że nie kojarzysz kto to jest Syrin ani co to jest "BladeBrothers"... No nie chcę się czepiać, ale takie wrażenie odniosłem...
<head> <title>New Page 3</title>
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To Combat:
Dzieki za porady techniczne - lajkiem komputerowym bylem, i chyba tak zostanie do smierci
Co do tlomaczenia na jezyk rosyjski, przepraszam bardzo, ze nie napisalem do Ciebie, jako autora tekstu
rosyjskim forumie Koicombat, poswieconym "walce rzeczywistej" juz okazal sie post Hombre "Swietny artykul o walce nozem" [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] Hombre jest instruktorem szkoly Sitra Achra (jego strona w jezyku rosyjskim [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] , szkolil sie w Czechah (strona szkoly [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ), naucza walce wrecz i hiszpanskiej szkole noza, wiec jego opinia jest dosc wazna dla bywalcow tego forum.
P.S. Zebym zapomnial - Hombre napisal : "Swietny artykul - pierwszy material o walce nozem, ktory nie wywoluje na mej twarzy usmiech. Jako instruktor, jestem gotow podpisac sie prawie pod kazdym slowem! Polecam kazdemu, kto praktykuje albo zamierza praktykowac walke nozem - bardzo rozsadne i zawodowe podejscie".
Napisano Ponad rok temu
bardzo rozsadne i zawodowe podejscie
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu