słyszałem,że mówi się o Sawickim że ma rozdymane egoA konkretnie co masz na mysli. Ja osobiście uważam tego człowieka za mojego mentora jeżeli chodzi o KM. Jego poziom i metodyka pracy są jednymi z najlepszych jakie widziałem. Nie wiem o co dokładnie ci chodzi. Osobiście bardzo polecam tego człowieka.
Pozdr
No no MAriusz , jakbys mógł to jeszcze bys za nim torbe nosił i ochraniacze prał...
zenada, i te treningi oparte na wydolnosciówce , poza tym ilosc osob na sali dochodzaca do 50, i zadkie pokazywanie sie Sawickiego , na treningach , podejscie , zarozumily styl bycia , zero pokory, nonszalancja, i wogole...
komercja- swiaczy o tym fkt prowadzenia 2 grup tego samego dnai prawie o tej samej porze takze pol treningu na jednej sali a pol na 2 w innej czesci miasta. hehehe
szkoda słwo zarozumialy koles, z duza techika , ale moim zdaniem czysto teoretytczna...
Krzysztof Sawicki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1.jakim prawem używa w w swojej reklamie na stronie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] określenia-że jest"konsultantem Komendy Głównej Policji w zakresie technik i taktyk interwencji"?W pionie szkoleniowym Komendy Głównej nikt nie słyszał o takim "konsultancie"..........JEŚLI JEST TAKIM KONSULTANTEM TO POWINIEN ZAMIEŚCIĆ NA SWOJEJ STRONIE STOSOWNE OŚWIADCZENIE KOMENDY GŁÓWNEJ POLICJI .....jak również oświadczenia z jednostek wojskowych których jakoby również jest "szkoleniowcem"
2.Jaki K.Sawicki ma staż treningowy kravmaga - u kogo się uczył tego sytemu i jak długo?
Czemu akurat K.Sawicki przechodził-"wieloetapowe szkolenia instruktorskie w szwecji ,izraelu i polsce"? jeśli inni instruktorzy nie przechodzili aż tak skomplikowanych procedur szkoleniowych to czym sobie zasłużył K.Sawicki na takie "wyróżnienie" WIELOETAPOWYCH SZKOLEŃ INSTRUKTORSKICH"?
3.Jakie są doświadczenia K.Sawickiego w zakresie treningu innych systemów czy sztuk walki? i co to znaczy ,że ma wieloletnie doświadczenia?.....czyli co trenował i ile lat?
4.O ile mi wiadomo to w organizacji E.Yanilowa nie ma żadnych PASÓW tylko stopnie szkoleniowe ...a zatem czemu Sawicki pisze na swojej stronie ze o swoich treningach "CZARNYCH PASÓW" popartych stosownymi zdjęciami?
Napisano Ponad rok temu
no sie teraz zacznie.... mam taką nadzieję!
bo to są bardzo konkretne pytania...
Skoro na oficjalnej stronie zamieścił takie info to chyba nie jest ŚCIEMA???
a jeżeli jest?....
... ja tylko pytam... :wink:
Napisano Ponad rok temu
moze wyslij mu maila
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
lolmoże i miałeś przyjemność "pod okiem"Sawickiego Very Happy Uważam(i nie tylko ja) ,że to zarozumiały nadęty pubek
moze i tak jest, nie wiem, ja tylko pisze jak to wspominam
to byl czas kiedy KM mozna bylo trenowac w naprawde niewielu miejscach.. co do asystentow to pamietam ze byl taki chudy killer Roland hehe - nie odnioslem wrazenia jakoby brakowalo mu kwalifikacji.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
p.s. NAUCZCIE SIE CYTOWAC BO SIE TEGO CZYTAC NIE DA
Napisano Ponad rok temu
A wiedza medyczna Sawickiego akurat mało mnie obchodzi i na pewno nie przyczynia się do podwyższenia jego kultury.
twoje zdanie tez malo mnie obchodzi i naucz sie czytac ze zrozumieniem (takie cwiczenie w podstawowce) to moze zrozumiesz zdanie "tyle z mojej strony", ale widze ze jestes jedna z wielu ofiar mitow i legend na temat KM z serii "przyjdz na trening KM a po 3 miesiacach bedziesz mogl rozlozyc dowolna ilosc zuli na raz pod osiedlowym monopolem" trenujac "legendarny system samoobrony izraelskich komandosow" (cytat oryginalny z ulotki).
Napisano Ponad rok temu
Miałem okazje trenować pod okiem Krzysztofa Sawickiego, Jarka Rogowskiego, brałem udział w seminariach z Eyalem, byłem na treningach prowadzonych przez Borejkę
Z tych osób najbardziej odpowiadał mi Sawicki, duża wiedza, ostrość szybkość agresywność ruchu – prawdziwy fachowiec, nie mogę zgodzić z opinią iż jest bufonem, uważam iż pełna kultura, a jeśli ktoś na treningach nie zachowuję się odpowiednio to może i dostał jakąś burę. Jarek też jest ok., jednak Sawicki odpowiada mi najbardziej. Obecnie jestem wyłączony z treningu ale wrócę.
A byłem u Borejki na treningu jaka patologia kravki, ruszał się jak żelbetonowy kloc – nie polecam
Napisano Ponad rok temu
Zanim mrugniesz już cię nie ma
Skubaniec dobry jest!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
sawicki-diabeł tasmański i edek - wchujalecącyKoleś rusz się jak Diabeł Tasmański, prawdziwy żywioł
Zanim mrugniesz już cię nie ma
Skubaniec dobry jest!
Napisano Ponad rok temu
sawicki- "prawdziwy wojownik" DOBRE!Prawdziwy wojownik i do tego dobrze przygotowany merytorycznie
Napisano Ponad rok temu
dobre pytaniaMam kilka pytań odnośnie pana K.Sawickiego:
1.jakim prawem używa w w swojej reklamie na stronie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] określenia-że jest"konsultantem Komendy Głównej Policji w zakresie technik i taktyk interwencji"?W pionie szkoleniowym Komendy Głównej nikt nie słyszał o takim "konsultancie"..........JEŚLI JEST TAKIM KONSULTANTEM TO POWINIEN ZAMIEŚCIĆ NA SWOJEJ STRONIE STOSOWNE OŚWIADCZENIE KOMENDY GŁÓWNEJ POLICJI .....jak również oświadczenia z jednostek wojskowych których jakoby również jest "szkoleniowcem"
2.Jaki K.Sawicki ma staż treningowy kravmaga - u kogo się uczył tego sytemu i jak długo?
Czemu akurat K.Sawicki przechodził-"wieloetapowe szkolenia instruktorskie w szwecji ,izraelu i polsce"? jeśli inni instruktorzy nie przechodzili aż tak skomplikowanych procedur szkoleniowych to czym sobie zasłużył K.Sawicki na takie "wyróżnienie" WIELOETAPOWYCH SZKOLEŃ INSTRUKTORSKICH"?
3.Jakie są doświadczenia K.Sawickiego w zakresie treningu innych systemów czy sztuk walki? i co to znaczy ,że ma wieloletnie doświadczenia?.....czyli co trenował i ile lat?
4.O ile mi wiadomo to w organizacji E.Yanilowa nie ma żadnych PASÓW tylko stopnie szkoleniowe ...a zatem czemu Sawicki pisze na swojej stronie ze o swoich treningach "CZARNYCH PASÓW" popartych stosownymi zdjęciami?
Napisano Ponad rok temu
opinie o sawickim są podzielone ponieważ sawicki robi wrażenie na dyletantach i leszczykach(z całym szacunkiem ) i tacy ludzie zachwycającą się panem sawickim bo na takich żółtodziobów sawicki może wywierać swój czar i to tacy ludzie rozpływają się w zachwycie nad bajeranckimi umiejętnościami swojego Mistrza ,natomiast ludzie bardziej zorientowani dostrzegają karierowiczostwo i marketing treningowy sawickiego.Mi się najbardziej podobał w tej dyskusj K_P którego szczerze popieram i to tak żeby nie myślał że jest sam... 8) ...W kręgach KM o sawickim jest chyba tyle samo złych co dobrych opinii, ale bardzo zdarza się tak aby o trenerze mówić tylko w jeden sposób. To wynika z indywidualności ćwiczącego. Straszne podziały śa w tej Kravce ...
p.s. NAUCZCIE SIE CYTOWAC BO SIE TEGO CZYTAC NIE DA
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
KTOŚ ZBANOWAŁ COMBATA?, ZA CO?
- Ponad rok temu
-
centrum szkolenia jednostek spechjalnych (czyli TV a instruk
- Ponad rok temu
-
jakies spotkania seminaria?
- Ponad rok temu
-
Instytut a Stowarzyszenie KM
- Ponad rok temu
-
Pierwszy trening w zyciu.
- Ponad rok temu
-
krav maga dla laika
- Ponad rok temu
-
ceny
- Ponad rok temu
-
Combat 56
- Ponad rok temu
-
Przewaga technik...
- Ponad rok temu
-
Czy warto ćwiczyć Kravkę jako samodzielną dyscyplinę ?
- Ponad rok temu