4 dziennie? Tylko rano? Wypłukuje witaminy? Sprawia, że macie ochotę na seks? Srać Wam się po niej chce? Prawdziwy sportowiec nie weźmie tego ścierwa do paszczy? Nie ma sensu sobie odmawiać?

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A herbata tez? Bo mam niedobor magnezu, a pije b. duzo herbaty.Kawa wypłukuje magnez z organizmu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A herbata tez? Bo mam niedobor magnezu, a pije b. duzo herbaty.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kawa to moja druga krew. W dowolnych ilościach, byle nie była kwaśna, posłodzona lub w inny sposób zepsuta (np. mlekiem)
Napisano Ponad rok temu
Kawa to moja druga krew. W dowolnych ilościach, byle nie była kwaśna, posłodzona lub w inny sposób zepsuta (np. mlekiem)
Napisano Ponad rok temu
Nigdy nie zauważyłam objwów uzależnienia się od kofeiny, nic nie muszę.Kawę piję sporadycznie, nie muszę co rano jak wielu
Z magnezem prawda, ale gorsze jest uzależnienie od kofeiny -konieczne zwiększanie dawki - i wpływ na serce.
Napisano Ponad rok temu
Nigdy nie zauważyłam objwów uzależnienia się od kofeiny, nic nie muszę.
Napisano Ponad rok temu
Spoko
Nigdy nie zauważyłam objwów uzależnienia się od kofeiny, nic nie muszę.
Nie? To odstaw :wink: 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To ja się podpiszę jeszcze nogąKawa to moja druga krew. W dowolnych ilościach, byle nie była kwaśna, posłodzona lub w inny sposób zepsuta (np. mlekiem)
podpisuję się obiema rękami![]()
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Podobno lepsza, zdrowsza, i "w ogóle". Ale podobno nie działa jak pije się kawę. A jako że kawka mi smakuje, to guaranę używam do specjalnych celów (np. jak mam jechać daleko samochodem)Co sądzicie o kofeinie z Guarany-jest lepsza,bardziej przyswajalna,zdrowsza?
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu