Czy po treningu...?
Napisano Ponad rok temu
(żeby nie było, że tekst od czapy)
Napisano Ponad rok temu
Ale to najstarsza metodologia nauczania rzutów z grupy kokyu nage czyli rzucania oddechem. Praktykowaliśmy i praktykujemy to od niepamiętnych czasów .to było do ostatniego postu ANIOŁA a propos czosnku i cebuli
(żeby nie było, że tekst od czapy)
Aczkolwiek sa i inne tajne techniki niedostepne aikidolom i wpływajce na ogromna skutecznosć np. Bjj. Jak zdradził mi Pancer - romansujcy z bjj - jak taki kolo z kleksikiem w majtasach załozy trzymanie nogami przestraszony :przestraszony :przestraszony : to jest po zawodach.
To samo pod wzgledem efektu uzyskuja zawodnicy wielbiciele hodowania sera w majtach przestraszony :blus: Sa zabójczo skuteczni :peace:
Napisano Ponad rok temu
Pewnie pewnie utajeni mistrzowie Aikido, a tak swoja droga to czy gdzieś są prysznice koedukacyjne
W Siedlcach taki jest, mało tego regulacja temperatury wody jest na korytarzu
Napisano Ponad rok temu
Heh od razu przypomina mi się sytuacja jak byliśmy na spadochronach i prysznic też tylko jeden, kumpel poszedł a myśmy mu wyłaczyli ciepłą wodę w trakcie, klął tak że cały hangar dudnił echem, az instruktor wyjżał na korytarz co się dzieje, ale że był rozumny chłop to nie pytał
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"Najbardziej śmierdzacy, niedomyty i niedoprany aikidowiec z jakim mi przyszło w życiu ćwyczyć, co to jeszcze jadł przed zajęciami pek przejrzałego szczypioruzaraz po papierosie i trzeci dzień bez mycia nóg nosi te same syntetyczne, grupe skarpety pod plastikowymi adidasami. a dzień długi i goracy - taki co sie nogi pocom...."
bedzie ciekawiej
Napisano Ponad rok temu
ja propopnuje zmutować temat postu na -
"Najbardziej śmierdzacy, niedomyty i niedoprany aikidowiec z jakim mi przyszło w życiu ćwyczyć, co to jeszcze jadł przed zajęciami pek przejrzałego szczypioruzaraz po papierosie i trzeci dzień bez mycia nóg nosi te same syntetyczne, grupe skarpety pod plastikowymi adidasami. a dzień długi i goracy - taki co sie nogi pocom...."
bedzie ciekawiej
Spotkałem kiedyś takiego francuza co do polszy na staż na motocyklu przyjechał
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Oczekiwania wobec treningow
- Ponad rok temu
-
Liczenie II
- Ponad rok temu
-
Liczenie
- Ponad rok temu
-
Oczekiwania wobec DOJO
- Ponad rok temu
-
Filmy!!
- Ponad rok temu
-
Poziom techniczny
- Ponad rok temu
-
Konkurs wreszcie rozwiazany Budojo
- Ponad rok temu
-
Krótka relacja ze stażu z Tamura sensei w Merchtem...
- Ponad rok temu
-
Arikawa sensei nie zyje
- Ponad rok temu
-
Staż z senseiem Pascalem Durchonem^^
- Ponad rok temu