Czy po treningu...?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
NO MERCY! przestraszony przestraszony przestraszony
I teraz wysłuchamy długiej listy argumentów jakie mydełko lepsze; Fa czy Palmolive i of course jakie jest bardziej w stylu O-sensei 8) 8) 8)
Napisano Ponad rok temu
1) prysznica (w domu, bo zszatni w dojo już ktośzabrał )
2) wanny (j.w.)
3) mydła w kostce (przy czym kostka nie jest określeniem dobrym bo moje mydło jest jak aikido - bez kantów, okrągłe )
4) żony, której czynności umilają mi ten proces 8) 8)
mam nadzieję, żeodpowiedziałem wyczerpująco
Napisano Ponad rok temu
Zartowałęm, tak na serio najlepsze są u Michala Arcta w Siedlec, kto był ten wie
Napisano Ponad rok temu
Pmasz, wal smiało - wszycy ciekawi a to forum nie takie rzeczy widziało :peace: :peace: :peace:a chcesz wiedzieć gdzie sie najchętniej namydlam???
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a jak drodzy aikidocy myjecie plecy od lewej do prawej czy po przekatnej?
myjecie
wyjecie
oni wyją.. na pelny regulator..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
natomiast nie każde dojo dysponuje dostępem do prysznica, druga rzecz ze w szkołach gdzie się wynajmuje sale nawet jak jest prysznic ( korzystanie na własne ryzyko, w większosci szkół na ścianach łazienek rosną ciekawe okazy mykologiczne) to sprzątaczki wyganiają ćwiczących "bo to juz nastepna grupa wchodzi", albo "ona juz umyła kibel" itp więc podejrzewam że ogromna większość korzysta z łazienek dopiero w domu
a piwko jak mawiają zaprzyjaźnieni kendocy po treningu musi być!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No w tym wypadku musialo by byc w sekcjach kendo mnostwo napalonych kobiet Czasmi mowi sie, ze kendo jest ciezkie i smierdzi...
Niepokoajcy faktem przynajmnie dla mnie (w swietle tego co mowi sie o feromonach) ze , w sekcjach aikido jest tak malo dziewczyn...moze poprostu przestanmy sie myc!!! Co juz i tak niektorzy robia od dluzszego czasu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Znaczy sie, ze kloszardzi to tez aikidole? Czasmi wsiada taki nurek do autobusu i wiemy , ze to nasza bratnia dusza np. kolega z sekcji aikido
Pewnie pewnie utajeni mistrzowie Aikido, a tak swoja droga to czy gdzieś są prysznice koedukacyjne
Napisano Ponad rok temu
Najbliżej w Berlinie takie spotkałem, ale to było parę lat temu, teraz tam już są oddzielne.Pewnie pewnie utajeni mistrzowie Aikido, a tak swoja droga to czy gdzieś są prysznice koedukacyjne
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Oczekiwania wobec treningow
- Ponad rok temu
-
Liczenie II
- Ponad rok temu
-
Liczenie
- Ponad rok temu
-
Oczekiwania wobec DOJO
- Ponad rok temu
-
Filmy!!
- Ponad rok temu
-
Poziom techniczny
- Ponad rok temu
-
Konkurs wreszcie rozwiazany Budojo
- Ponad rok temu
-
Krótka relacja ze stażu z Tamura sensei w Merchtem...
- Ponad rok temu
-
Arikawa sensei nie zyje
- Ponad rok temu
-
Staż z senseiem Pascalem Durchonem^^
- Ponad rok temu