Doping ... Kto z wielkich ...?
Napisano Ponad rok temu
Osobiście ( może to ze względu na to ,że ich lubię hehe) uważam ,że Taki Saku, Mirko czy W. Silva jadą na czysto ; ) a największym hutnikiem jest Royce i niejaki B.Lee hehehe
A i niejaki Mr. Pudzian twierdzi ,że w życiu koksu nawet nie wąchał ... to chyba HMB itp. wiadrami wchłania hehehe ?
Napisano Ponad rok temu
a ja jestem Ksiezna Yorku :roll:A i niejaki Mr. Pudzian twierdzi ,że w życiu koksu nawet nie wąchał
Napisano Ponad rok temu
Osobiście uważam ,że Taki Saku, Mirko czy W. Silva jadą na czysto ; )
No luzik...
Napisano Ponad rok temu
Pudzian nie wąchał koksu - no i słusznie kto Ci takich bajek naopowiadał?? Koksu się nie wącha :wink:
On brał dziesiątki zastrzyków - ja też bym koksu nie wąchał, są inne skuteczniejsze sposoby podawania różnych środków.... :wink:
Co do zawodników MMA - to jakoś dziwnie :wink: nie wierzę - że nie "ciągną" na koksie...
Napisano Ponad rok temu
nie koksują na pewno osoby ćwiczące sw...mam przynajmniej taką nadzieję...
Napisano Ponad rok temu
nie koksują na pewno osoby ćwiczące sw...mam przynajmniej taką nadzieję...
No coz nadzieja matką głupich i niestety musze sie z tym zgodzic. Bez urazy . Widziałem juz adeptów SW, :? ze ich tak nazwę, którzy swoje braki w tejze dziedzinie chcieli nadrobic w inny spsób. Przykro na takich nawet spojrzeć.
Co do Pudziana to on koksów teraz juz raczej nie bierze a to dla tego bo wcześniej sie ich nabrał na całe zycie (i to nie tylko swoje).
Napisano Ponad rok temu
Oj kolego, wieszczyją matką jest nadzieja? Skocz czasami na zawody Judo, zapasów, karate, boxu, kickboxingu, bjj a zobaczysz "osobników o ponadprzeciętnej budowie ciała". Bynajmniej nie od kreatyny i HMB. :paker:nie koksują na pewno osoby ćwiczące sw
Napisano Ponad rok temu
A teraz wersja ubozsza i codziennosci blizsza:
"koktajle" pija jak ja wode.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja trenujesz na siłowni PRAWIDŁOWO (całe ciało) i do tego się rozciągasz - to nie ma sprawy. Jak nie przeciążasz się - OK.
A koks daje siłę!
To jest prawdą:
"Dokoksowany" przeciwnik wcale nie jest groźniejszy - wręcz jest wolniejszy, szybciej się męczy - bo nie pracuje nad kondycją biegając, trenując szybkościowo - tylko i wyłącznie siłowo itp.
ale dla leszyków - misiów - nie trenujących SW!!!
Napisano Ponad rok temu
Zależy, Combat, kolarze też biorą i to na potęgę i co, szybciej się męczą? Lekkoatleci przyłapani na Winstrolu? Nakoksowany przeciwnik, który trenował prawidłowo, jest bardzo groźny, jest silniejszy, wytrzymalszy i bardziej agresywny, bo ma wyższy poziom testosteronu ( i to zapewnie kilkakrotnie ). Inna sprawa, że zdechnie wcześniej i to w boleściach. Gdyby koks nie dawał tych przewag, zapewne nie zdominowałby współczesnego sportu. Inna sprawa jest z osiedlowym pakerem, który nawpierdalał się niewiadomego pochodzenia koksu według przepisu kolegi, a trening ograniczył do podnoszenia "tony" na sztandze. Taki faktycznie jest kondycyjnie cieńki, ale poziom agresji może być zdumiewający, więc nie należy takiego lekceważyć."Dokoksowany" przeciwnik wcale nie jest groźniejszy - wręcz jest wolniejszy, szybciej się męczy - bo nie pracuje nad kondycją biegając, trenując szybkościowo - tylko i wyłącznie siłowo itp.
Napisano Ponad rok temu
A reszta to właśnie powtarzasz co napisałem! Tak zgadzam się
Jak ktoś trenuje fachowo i biega, jeździe na rowerze etc. - to oczywiście będzie miał b. dobre rezultaty....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no nie wiem gdzie to slyszales bo jak widzialem wywiad z pudzianem to na pytanie o doping odpowiedzial, ze jak ktos sie chce przekonac jak to jest powinien sam zaczac trenowac jakis sport wyczynowo... no jak dla mnie to nie znaczy ze nie brałA i niejaki Mr. Pudzian twierdzi ,że w życiu koksu nawet nie wąchał ... to chyba HMB itp. wiadrami wchłania hehehe ?
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
doce pares
- Ponad rok temu
-
Najlepsze buty zapaśnicze
- Ponad rok temu
-
napad na woronicza