..i o to właśnie kurwa chodzi .....ja sie po trosze z nim zgodze....bo coraz czesciej idzie przeczytac : o kurwa ale zajebistya kosa etc...niz rzeczowych uwag i recenzji od tych co mieli to w lapie....a szkoda
pozdr,
Napisano Ponad rok temu
..i o to właśnie kurwa chodzi .....ja sie po trosze z nim zgodze....bo coraz czesciej idzie przeczytac : o kurwa ale zajebistya kosa etc...niz rzeczowych uwag i recenzji od tych co mieli to w lapie....a szkoda
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdr,
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
o kurwaI o to kurwa nie zawsze chodzi. Nie bronie sie, bo ja tego typu "zachwyconych" postow z regoly nie pisze, ale dlaczegozby inni nie mogli? Np obecny topic po to wlasnie jest, zeby podziwiac zdjecie i noz. Wiadomo ze tego noza raczej nikt z nas nie ma i wiadomo ze nikt raczej nic sensownego o nim nie napisze. Jesli bedzie jakis wyjatek to tylko potwierdzajacy regole.
Jesli sie wiec juz czepiac to tylko do Pietra ze wogole bezczelnie sie osmielil taki topic zalozyc. I ze bezczelnie zrobil zajebiste zdjecie. Sa chetni?
Napisano Ponad rok temu
Co do wypowiedzi WAR'a to jest jego osobiste odczucie i niepowinien sie nim publicznie dzielic obrazajac innych.
Napisano Ponad rok temu
No to dobrze :wink: Osobiście nie bronię nikomu sikać na widok MD czy innego Straidera, korzystam jedynie ze swojego prawa do zdania a podzielam akurat opinię WARa.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
90% tu piszacych nie miala Mad Doga w reku. Znaja go tylko z opisow i recenzji. Ale szukaja w nim duszy, albo chca sie dac pokroic. To przypomina troche slinienie sie na widok prospektu Ferrari, nie majac nawet prawa jazdy ...
Wojtek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czy w moim poscie bylo cos na temat zdjec czy noza ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja nerwowy? Jestem oazą spokoju... papieros..a tak swoją drogą strasznie ten piter nerwowy, nie spodziewałem się, że taaakiego gościa pare akapitów może wytrącić z równowagi...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu