WYBITY BARK A TRENINGI
Napisano Ponad rok temu
Mam rękę unieruchomioną już 3 tydzień (1 tydzień w gipsie) i jeszcze tak 3 tygodnie, a na treningi najwcześniej wg lekarza za 3 miechy. Pytanie moje jest następujące, czy rzeczywiście muszę odczekać te 3 miechy i czy wogóle powrót na aikido wchodzi w grę po takiej kontuzji, pytanie kieruję głównie do tych co wiedzą coś na ten temat z praktyki.
Dziękuję
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 Choć nie miałem barku i obojczyka w gipsie jednak wiem ze to nieprzyjemna i bolesnna kontuzja. :?  Kiedyś jako początkującemy aikidoce zaaplikował mi ją Mr Redakcja Budojo. :roll:
  Choć nie miałem barku i obojczyka w gipsie jednak wiem ze to nieprzyjemna i bolesnna kontuzja. :?  Kiedyś jako początkującemy aikidoce zaaplikował mi ją Mr Redakcja Budojo. :roll:    Ja nie byłem w stanie przez 2-3 miesiące zrobić przewrotu nawet jak mnie nie bolało przy innych codziennych ruchach i zwykłej aktywności. Zalecam spokój i całe mnóstwo cierpliwości. Aby nie marnować czasu warto chodzić co jakiś czas przynajmniej popatrzeć na treningi, no i to znakomity czas na intelektualną (tfu)
  Ja nie byłem w stanie przez 2-3 miesiące zrobić przewrotu nawet jak mnie nie bolało przy innych codziennych ruchach i zwykłej aktywności. Zalecam spokój i całe mnóstwo cierpliwości. Aby nie marnować czasu warto chodzić co jakiś czas przynajmniej popatrzeć na treningi, no i to znakomity czas na intelektualną (tfu)  refleksję i oglądanie materiałów wideo
  refleksję i oglądanie materiałów wideo  

. Jasne ze to nie to samo ale lepszy rydz niż nic. Powodzenia    :wink:
  . Jasne ze to nie to samo ale lepszy rydz niż nic. Powodzenia    :wink:    

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hmm... z tymi cwiczeniami to naprawde trzeba zaczekac, bo jak jestes jeszcze unieruchomiony to pewnie zwykle sznurowanie butow jest problemem :? Jak juz ci zdejma ten temblak popros lekarza o skierowanie na rehabilitacje, to ci sie nalezy. Wtedy sie okaze, jaki masz zakres ruchu i pod fachowa opieka szybciej wrocisz do pelnej sprawnosci, czego Ci zycze.oczywiscie warto robic tam jakies cwiczenia aby nie odwyknac, ale na pewno nie od razu....
Topiki o podobnych kontuzjach znajdziesz na "sport, zdrowie, odzywianie", gdzies tam sa.
Bardzo wspolczuje, bo niestety w tym roku tez mi sie zdazyla przykra kontuzja.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak ze nienerwowo z wybitym barkiem.
Napisano Ponad rok temu
Fakt-sam mu pizamke kupowałem do tego szpitala jak sie kładłTym razem potrzeba byla operacja, wymiana 11 sciegien...itd....rok przerwy.

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 ale wszystko zalezy czy lekarz zna sie na tym co robi
  ale wszystko zalezy czy lekarz zna sie na tym co robi

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 termin przydatności suplementów termin przydatności suplementów- Ponad rok temu 
- 
			 Uzyskanie zezwolenia na trening. Uzyskanie zezwolenia na trening.- Ponad rok temu 
- 
			 Rękawica hokejowa Rękawica hokejowa- Ponad rok temu 
- 
			 hormon wzrostu hormon wzrostu- Ponad rok temu 
- 
			 Złoto ME dla polskich siatkarek!! Złoto ME dla polskich siatkarek!!- Ponad rok temu 
- 
			 Spalacze tłuszczu Spalacze tłuszczu- Ponad rok temu 
- 
			 Jak dobrać worek, gruszkę, piłkę bokserską? Porady. Jak dobrać worek, gruszkę, piłkę bokserską? Porady.- Ponad rok temu 
- 
			 jak zawiesić worek treningowy? jak zawiesić worek treningowy?- Ponad rok temu 
- 
			 suplementy suplementy- Ponad rok temu 
- 
			 Drążek Drążek- Ponad rok temu