Duży Format w GW 29.09.03
Napisano Ponad rok temu
W poniedziałek kupcie Gazetę Wyborczą z dodatkiem Duży Format (zawsze był we czwartek...). Opiszę jak wyglądała okładka: czerwono-czarne zdjęcie: dłoń trzymająca motylka, obok text w sytlu "strzeżcie się motylkowcy" po boku inny: "Hugo Bader wypowiada wojnę blokersom."
Oczywiście mogłem coś przekręcić bo nie pamiętam dobrze, ale sens jest chyba zachowany. Poczytamy - podyskutujemy!
P.S nie wiem, o czym artykuł będzie dokładnie, ale forum ULICA jest chyba odpowiednie.
Napisano Ponad rok temu
"Nie mogę żyć w ciągłbym strachu. Wypowiadam ci wojnę oprychu spod bloku!" CHŁOPCY Z MOTYLKAMI.
Zawsze (przez 7 dni bodajże od daty publikacji) można przeczytać na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Cholera - jakby ktoś przeczytał mój tekst na temat Ulicy :wink: 8)
Napisano Ponad rok temu
"strzeżcie się motylkowcy"
Hehe, ja lubie motylkiem...plywac :wink:
Pozdrawiam - kupie, wypowiem sie a na razie szacuneczek.
(chyba szykuje sie dobry topic).
Napisano Ponad rok temu
Respect for all
Napisano Ponad rok temu
(chyba szykuje sie dobry topic).
Tutaj jestem, tutaj (żart)
Oby tylko się nie okazało, że to kolejna wypocian na temat komplentnie nie znany autorowi, ale Jacek Hugo-Bader dośc ciekawie napisał o AT - licze na konkretny artykuł.
Napisano Ponad rok temu
Oni lubia przemoc jak kon owies :wink:
Dobra nie bede rozmontowywal topicu. :-)
A wogule to zalozylez za wczesnie temat. Teraz wszyscy sie nastawimy na cos dobrego, a tu jak zwykle to samo. I znow wszystkich zbesztamy :twisted:
Tak na to warto poczekac.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Muhahahahha, wtedy bym się załamał. A tak serio to mam nadzieję, że to będzie naprawde dobry artykuł.
Czekam z niecierpliwością.
pozdrówka for all
Napisano Ponad rok temu
wywiad z 13-letnim Jackiem, który kupił nóż na targu i przerażoną staruszką, która boi się poo bułki chodzić.
Napisano Ponad rok temu
trudno bylo nie zauwazyc ciaglej reklamy w TV "wypowiadam Ci wojne oprychu z pod bloku" za bardzo niewiem oczym DOKLADNIE bedzie numer ale bedzie ciekawy i bedziemy mieli oczym rozmawiac
Pozdrawiam Wszystkich
Napisano Ponad rok temu
to jest internetowa wersja artykulu (zdaje sie ze pelna). wiec przeczytac mzoemy jeszcze dzisiaj
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tylko że ciągle aktualne bo tak jak nie wyobrażam sobie i nie akceptuje księdza który poszedł do seminarium bo innej "roboty" nie mógł sobie znaleźć tak nie mogę ścierpieć całego zastępu policjantów i innych funkcjonariuszy wymiaru sprawiedliwości którzych głównym zajęciem jest "nicnierobienie" i "tumiwisizm".
a potem czytam że znów nie zatrzymali jakiegoś gwałciciela bo się nie chciało wystosować listu gończego, że znów oskarzono kogoś o przekroczenie granic obrony koniecznej bo nie był ofiarą i nie dał się obrobić :? , że sprawy są umarzane z powodu niewykrycia sprawców mimo że są policji znani...itd
to jest prawdziwy problem moim zdaniem- samo prawo to rzecz wtórna- bo nawet jeśli trzeba zgłosić przestępstwo samemu to myślę że nie jest to wielki problem jeśli ma się świadomość że winny poniesie karę- ale jeśli obywatel spotyka się z obojętnością na komendzie albo w prokuraturze - najlepsze rozwiązania prawne nie pomogą
pozdr.
Napisano Ponad rok temu
Operacja sie udala tylko pacjent zmarl.
Napisano Ponad rok temu
Przeczytalem i pomyslalem ze taki czlowiek musi sie roznic od normalnego. Ci ludzie poprostu sa chorzy psychicznie dla mnie. Ale nie powinna byc to okolicznosc lagodzaca.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jestem pracownikiem socjalnym, wielokrotnie byłem w placówkach dla takich dzieciaków, obecnie robię w działce bezdomności. Pomimo tego, że znam problem, wiem jakie są sposoby rozwiązywania tych problemów. To i tak jestem załamany. Zastanawiam się nad wyjazdem z tego popierdolonego kraju.
Pozdrowienia
Napisano Ponad rok temu
Pieniądze zdobyte w trakcie krojenia przestępcy przeznaczają na: bankiety, imprezy, dyskoteki, dziewczyny (bardzo często piszą "dziwki"), picie i ćpanie. 25 kupuje sobie także markowe ciuchy - "bo nie miałem tego co moi rówieśnicy mieli (ubrań, butów), byli poprostu lepsi". Czterech chłopaków kupowało jedzenie, a pięciu pomagało rodzinie.
No to k... fajny artykul.
Szezej sie wypowiem puzniej, bo mam dzie pierwszy dzien szkoly.
:ozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Napad i ciekawa sprawa.
- Ponad rok temu
-
Ciekawa stronka
- Ponad rok temu
-
Pobicie na ulicy w bialy dzien - zlamany nos.
- Ponad rok temu
-
Reakcja ludzi - jednak może być inaczej
- Ponad rok temu
-
jeden na pięciu-dwóch zabitych
- Ponad rok temu
-
I jak tu pomagac ludziom :/
- Ponad rok temu
-
Skuteczność MMA w samoobronie