Nowa Kniga o Wing Chun
Napisano Ponad rok temu
Poczytaj jaka jest prawda o Shaolin Wing Chun.
Zawartośc:
Rozdział 1: Rozwoj Północnego i Południowego Shaolin
Rozdział 2: Geneza Shaolin Wing Chun i Hung Fa Yi - Historia Południowej Świątyni Shaolin
Rozdział 3: Filozofia i Etykieta stylu Hung Fa Yi Wing Chun
Rozdział 4: Rdzeń Hung Fa Yi - Nauki: Przestrzeń, Czas i Energia
Rozdział 5: Zasady Wing Chun
Rozdział 6: Poziom Siu Nim Tau - Nauka i Rozwijanie Umiejętności
Rozdział 7: Poziom Chum Kiu - Wiedza i Rozwijanie Umiejętności
Rozdział 8: Poziom Biu Ji - Wiedza i Rozwijanie Umiejętności
Rozdział 9: Drewniany Manekin i Bronie stylu Hung Fa Yi
Ponad 200 stron i tylko $19.95
Napisano Ponad rok temu
ksiazka jest tylko w wersji english i mozna ja zamowic przez internet. zajrzyjcie jeszcze na strone [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Ving Tsun Museum
5715 Brandt Pike
Dayton, OH 45424
email: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Piotrek
Napisano Ponad rok temu
z tego co sie orientuje strona ktora podales nie jest juz aktualna. w sieci jest jeszcze inna strona Janusza pod adresem: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ale i ona za niedlugo bedzie zlikwidowana na rzecz najnowszej juz bardziej oficjalnej - czekamy
Napisano Ponad rok temu
jestem zrozpaczony!!! poniewaz ksiazka zawiera wiele tekstu, ciekawe sa kwestie, ale troszke moze za bardzo ktos chce byc "nukowcem" w sztukach walki!! a co do zdjec, to troszke amatorskie, wogole niepoukladane, no i smieszneksiazka jest promocja stylu Hung F Yi Wing Chun wiec jak na promocje jest ciekawie napisana wydaje mi sie ze warto ja miec w swojej kolekcji.
jesli ktos w tej ksiazce sie uwaza za specjaliste, to szkoda ze nie potraktowal tej ksiazki powaznie! postaram sie wrzucic kilka fotek z tej ksiazki, poniewaz sa godne smiechu, oczywiscie biorac pod uwage waznosc jaka tej ksiazce nadal VingDragon :?
Napisano Ponad rok temu
wrzuc, wrzuc posmiejemy sie razem...postaram sie wrzucic kilka fotek z tej ksiazki, poniewaz sa godne smiechu,
napisalem 'WYDAJE MI SIE' a to nie oznacza ze to jest az takie wazne. kwestia interpretacji w kazdym razie jest to promocja lub anty-reklama stylu Hung Fa Yi i jego spadkobiercy Benny Meng'a...oczywiscie biorac pod uwage waznosc jaka tej ksiazce nadal VingDragon
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
zawody w warszawie?
- Ponad rok temu
-
Dylemat
- Ponad rok temu
-
Kungfu/wushu Poznań
- Ponad rok temu