Napad i ciekawa sprawa.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Na którymś z przystanków wsiadł koleś, znany w Gdańsku głuchoniemy
wydarłem się na niego
Po co sie na niego wydarles ?
I jeszcze jedno: Gdyby na jego miejscu (czy tez np. w pociagu) jechala jakas parka i by sie sexowali to bys ich tez wyrzucil ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No, ale jasnowidzem nie jestem. Niech się wypowie zainteresowany.
Pozdrawiam
Peruk
Napisano Ponad rok temu
U mnie na osiedlu, zawsze w tym samym miejscu stoi bezdomny gosc, troche chory na umysle, ale stoi o kazdej porze roku, w godzinach od 9.00 - 16.00, prosi ludzi o jakies rzeczy do zjedzenia, pieniadze, ubrania.
Mialem z nim dwie takie historie:
I. Ide na zakupy, mijam go a on do mnie mowi czy nie moglbym mu jakiejs pracy zalatwic, ja mu mowie zglos sie pan do urzedu pracy albo do biura planowania kariery zawodowej, goscia zatkalo i poszedl se.
II. wracam z kumplami ze szkoly a on do nas podchodzi reka schowana pod kurtka, pomyslalem a jak on tam ma jakis noz albo inny sprzetm, takiemu to wszystko moze chodzic po glowie, przygotowalem sie mysle ze jak wyjmie sprzet to cos sie zrobi, a on podchodzi do nas wyciaga..... jkas figurke SMERFA i mowi: Pamietajcie Smerf was pilnuje
mam juz dosc tego goscia, kiedy sie z domu rusze to on zawsze tam jest, świątek piątek czy niedziela
pozdrowienia
Napisano Ponad rok temu
Ja myślę że Romkowi nie chodziło o łagodniejsze traktowanie tylko celowość dacia się na osobę która nie słyszy
Dokladnie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na jakim osiedlu w Katowicach to miało miejsce?U mnie na osiedlu, zawsze w tym samym miejscu stoi bezdomny gosc, troche chory na umysle, ale stoi o kazdej porze roku, w godzinach od 9.00 - 16.00, prosi ludzi o jakies rzeczy do zjedzenia, pieniadze, ubrania.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie. Nie znam gościa i na Tauzenie nie mieszkamna Osiedlu Tysiaclecia (zwane Tauzen, TZN) moze tez tu mieszkasz i goscia znasz 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale on jest nieszkodliwy.
Słyszałem kiedyś taką smutną historię że ten gościu oszalał po tym jak jego córka umarła na porodówce, rodząc dziecko, na zakażenie. I gościu zdecydował że zwsze będzie czysty. Dlatego chodzi na biało. Smutne
Napisano Ponad rok temu
To w Katowicach po centrum chodzi taki gościu cały ubrany na biało w jakiś prześcieradłach i z jakimiś pakunkami i czosnkiem na szyji.
Ale on jest nieszkodliwy.
Słyszałem kiedyś taką smutną historię że ten gościu oszalał po tym jak jego córka umarła na porodówce, rodząc dziecko, na zakażenie. I gościu zdecydował że zwsze będzie czysty. Dlatego chodzi na biało. Smutne
widziałem go w okolicach dworca - taki koleś, wyglądający na papę smerfa, z woreczkiem foliowym w ręce. szkoda go...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ciekawa stronka
- Ponad rok temu
-
Pobicie na ulicy w bialy dzien - zlamany nos.
- Ponad rok temu
-
Reakcja ludzi - jednak może być inaczej
- Ponad rok temu
-
jeden na pięciu-dwóch zabitych
- Ponad rok temu
-
I jak tu pomagac ludziom :/
- Ponad rok temu
-
Skuteczność MMA w samoobronie