Trening w AdG i Grupo Magia - czy istnieja jakies roznice?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To pomylka, chodzi oczywiscie o ADG. Dziekuje ze kolega zwrocil uwage na moj blad, choc zapewne nie tylko to mial na celu.ARD? A co to?
Napisano Ponad rok temu
ADG ma styl z prowincji Minas Gerais
GM ma styl z prowincji Bahia.
Jednemu sie podoba jeden styl innemu zaś drugi.
Decyzja należy do ciebie.
Na ogól pierwszy trening jest za darmo. Mozesz przejśc się do obu grup i porównać w praktyce. Choc zapewne jako 'laik' nie dostrzeżesz na początku zbyt wielu różnic. Zobaczysz natomiast jacy są ludzie, miejsca treningów i atmosfera.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie polecal bym takiego przenoszenia. Kazda grupa ma inny styl i tradycje i by Ci sie wszystko pomieszalo. Dlatego dowiedz sie jak najwiecej o grupach w twoim miescie, i sam zadecydój gdzie chcesz sie uczyc Capoeira. :-)Idz gdziekolwiek, zawsze mozesz sie przeniesc
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wracając do topicu, Elbutre - nie do końca wiem, jak się sprawy kształtują w Krakowie, ale jeżeli miałbym dokonać wyboru, opartego na ogólnych wrażeniach z moich spotkań z dwoma wymienionymi przez ciebie szkołami, wybrałbym ADG. Ot i tyle, subiektywne zdanie. Zawszeć jednak jakaś sugestia.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A ja bym wybrał wszystko tylko nie ADG
Hmmmm........Czy moglbys (kontynuujac pelna pojednania dyskusje i tylko dla zaspokojenia mojej perwersyjnej ciekawosci) napisac dlaczego ??
pozdrawiam, Dzik
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oj, oj... coz za konstruktywna krytyka poparta argumentami... swietne, swietne, czekam na wiecej. [Ku rozwianiu watpliwosci: TAK, JESTEM Z ADG I JEST MI Z TYM DOBRZE ]A ja bym wybrał wszystko tylko nie ADG
Napisano Ponad rok temu
A ja bym wybrał wszystko tylko nie ADG
Dobrze, ze tylko Fili. Chocby Abada padla, to woli pojsc do mocambo niz do ADG No coz, DOBRA Capoeira = TRUDNA Capoeira. a w niektorych grupach jest lepiej bo zrobic macaco = umieć macaco i tak ze wszystkim...
Topic byl pytaniem o zalety treningów w obu grupach. Prosze o wypowiedzi rzetelne ludzi ktorzy trenuja w ADG bądź Magia. My tu wszyscy wiemy, kto kogo nie lubi, ale od pretensji jest gg albo priv. To forum otwarte, dla ludzi ze wszystkich grup. Nie zamkniete forum ADG, abadziarzy, Magia czy innych. Obowiazuje cos takiego jak netykieta (-> google.com -> netykieta). Ci ktorzy nie dorosli do dyskusji zostana wyproszeni.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Moze oficjalnie nie, ale w rodzie kilka razy juz ktos z ADG mnie po twarzy "zmacal" 8Onp ktos w innym topicu napisal mi ze w ADG nie uzywa sie rak, a w innych grupach tak.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
capoeira w białymstoku
- Ponad rok temu
-
kto z was byl w Zakopcu w Niedziele z pokazem ? (Krupowki)
- Ponad rok temu
-
Czeska Budo Gala 2002
- Ponad rok temu
-
III Otwarta Lekcja Capoeira
- Ponad rok temu
-
Capoeira w Słupsku
- Ponad rok temu
-
wykład o capoeirze
- Ponad rok temu
-
mistyczna strona capoeiry
- Ponad rok temu
-
Capoeira we Wrocławiu
- Ponad rok temu
-
Drobna sprawa...
- Ponad rok temu
-
CAPOEIRAFIGHTER2 po raz kolejny (na wyciągnięcie ręki)
- Ponad rok temu