układy nieformalne :)
Napisano Ponad rok temu
ps. no i korzystając z okazji, ponieważ nie mogę odpowiedzieć na prywatne wiadomości, bo administrator nie dał mi takich uprawnień - odpowiadam, że trenuję itf w gdyni, na sali w szkole podstawowej nr 18 czyli jest to gks posejdon i ... czyżbym tylko ja z forumowiczów tkd miał trenerkę ? sekcja jest super, dużo można się nauczyć, ludzie są zgraną paczką i nowi są przyjmowani z otwartymi rękami i nogami po prostu cud-miód-paluszki, aż chce się trenować
Napisano Ponad rok temu
Swego czasu robilismy dla dzieciaków mini-zawody w układach dowolnych i muszę powiedzieć, że ich pomysły były często bardzo interesujące. Zaś jednym ze znanych mi speców w tej dyscyplinie jest Arek Homańczuk z wrocławskiego GTF.
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
ps. no i korzystając z okazji, ponieważ nie mogę odpowiedzieć na prywatne wiadomości, bo administrator nie dał mi takich uprawnień - odpowiadam, że trenuję itf w gdyni, na sali w szkole podstawowej nr 18 czyli jest to gks posejdon i ... czyżbym tylko ja z forumowiczów tkd miał trenerkę ? sekcja jest super, dużo można się nauczyć, ludzie są zgraną paczką i nowi są przyjmowani z otwartymi rękami i nogami po prostu cud-miód-paluszki, aż chce się trenować
No to pewnie się spotkamy na najblizszym egazminie lub zawodach (albo na piwku po treningu forumowiczów podczas zjazdu ).
p.s. Pozdarawiam Posejdona.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Zawody - przygotowanie co i jak
- Ponad rok temu
-
Kopnięcia z przechwytem
- Ponad rok temu
-
Jak długo trzeba ćwiczyć, żeby coś osiągnąć?
- Ponad rok temu
-
Po jakim czasie sparingi?
- Ponad rok temu
-
Czy jest cos w Białymstoku?
- Ponad rok temu
-
przekręty prezesa Łobody i Jeduta
- Ponad rok temu
-
prawdziwe taekwon-do a sport
- Ponad rok temu
-
Co z TAPILATU???
- Ponad rok temu
-
Jakis plan zawodów w mazowieckim na 2003-2004?
- Ponad rok temu
-
takie male pytanie
- Ponad rok temu