pady
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wszystkiego się można nauczyć np w Chorzowie jest sekcja Aikido w której instruktor padów uczy na parkiecie bo jak twierdzi mata uczy złych nawyków.
szefie a gdzie dokładnie jest taka sekcja ? bardzo ciekawy gość ten instruktor . należy chyba też sądzić że zamiast bokena używa katany 8O
Napisano Ponad rok temu
Tak pryznjmniej było rok temu nie wiem czy jest tak samo ale sądzę że raczej tak jak masz możliwość to idz i sam się przekonaj. Fajne sa też sentencje instruktora i inne teksty no i podejście do technik Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
A czy masz świadomość żę w Chorzowie jest jeszcze jedno miejsce w którym możesz potrenować aikido trochę inne niż opisywane przez ciebie .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przewrotów i padów można uczyć się na parkiecie, na trawie, na betonie....
Wszystko do czasu. :?
Pozostaje do przemyślenia tylko czy planujecie trenowac z głową przez całe życie, czy być "twadym" przez 2 lata. :roll: i renta.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
do czasu?ja na traiwe i betonie/asflacie itp. uczylem sie,gdzie sa bledy w moich ukemi.inaczej w.g mnie sie nie da.po jakims czasie ( u mnie po ok.roku) wyszedlem na trawe.potem na asfalt itp. i spokojnie robilem pady.z czasem troche szybciej i mocniej,ale bez przesady.i tak robie do dzis.na trawie mozna bardziej pofolgowac,na twardej powiechni trzeba uwazac.i tylePanowie, panowie.......... powoli.
Przewrotów i padów można uczyć się na parkiecie, na trawie, na betonie....
Wszystko do czasu. :?
Pozostaje do przemyślenia tylko czy planujecie trenowac z głową przez całe życie, czy być "twadym" przez 2 lata. :roll: i renta.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja osobiscie czesto chodze na mate przed treningiem i pocwicze sobie pady
raz na padzie na treningu kontuzji reki sie nabawilem ale to na poczatku bylo ...hohohoho
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
"Nielegalne" szkoły
- Ponad rok temu
-
KARATE nadruki
- Ponad rok temu
-
Midori
- Ponad rok temu