Czeska Budo Gala 2002
Napisano Ponad rok temu
miłego ogladania
Napisano Ponad rok temu
niestety nauka z internetu i filmow (bez doswiadczonego instruktora) jest coraz czestszym zjawiskiem a jej rezultatem sa np. takie stwierdzenia (chyba z jakiegos forum czy KG) uczylismy sie 3 miesiace po czym dalismy pokaz capo
Napisano Ponad rok temu
Niektorzy kolesie kopali tylko pro forma,bo wiekszosc ich kopniec byly naprawde zalosne i chyba sluzyly im tylko do nabierania pedu do trickow.
Ogolnie raczej break, a nie Capoeira,ale interesuje mnie jaka to byla grupa.Domyslam sie co prawda,jakiej grupy to mogl byc pokaz,ale nie bede wymienial nazw,bo to tylko przypuszczenia.
Napisano Ponad rok temu
rownie dobrze mogla to byc czeska kadra narodowa w capo.
Napisano Ponad rok temu
Swoją droga gdy patrze na te filmiki to przypominają mi się czasy kiedy hasałem w Aguia Branca, czyli w sumie poczatki capo w Polsce. Może u naszych południowych sąsiadów capo dopiero sie rozwija i dlatego jest jak widać.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co do Czech - grupa Abada jest grupa olbrzymia, ciezko znac kazdego i w kazdym kraju, pamietac o wszystkich sekcjach, tymbardziej, ze otwieranie nowych sekcji jest glownie inicjatywa instrutorow i wyzszych sznurkow, rzadziej mestre. badz co badz, marreco pisze: "Już od kilku miesięcy grupę w Czeskich Budejovicach prowadzi brazylijczyk graduado Boquinha z pomocą Prof.Paçoci i grupa jest coraz lepsza". Oby to byla prawda.
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
W tej chwili na miejsce tamtej grupy powstala grupa Artes Das Gerais i jak narazie wszystko idzie w dobra strone
Pozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
III Otwarta Lekcja Capoeira
- Ponad rok temu
-
Capoeira w Słupsku
- Ponad rok temu
-
wykład o capoeirze
- Ponad rok temu
-
mistyczna strona capoeiry
- Ponad rok temu
-
Capoeira we Wrocławiu
- Ponad rok temu
-
Drobna sprawa...
- Ponad rok temu
-
CAPOEIRAFIGHTER2 po raz kolejny (na wyciągnięcie ręki)
- Ponad rok temu
-
Only the strong - juz nie posciagamy
- Ponad rok temu
-
Capoeira w Trójmieście i okolicach
- Ponad rok temu
-
Idol
- Ponad rok temu