Steven Seagal na Karowej
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Swoją drogą to mało mu już zostało skoro godzi się na taką imprezkę w Polsce. W hoolywood już go nie chcą? www też mu odcieli: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] a takie fajne olejki eteryczne sprzedawał 8)Stefan wyjechal do Polski...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A właśnie i jak się to skończyło? czy jeszcze trwa? nadal twierdzi że chcą go zabić?no wiesz, po tylu aferach w Hollywood i miedzy innymi z rodzina Gambino wcale sie nie dziwie
A co do tych źródeł, polaczki łykną wszystko, to nie ten czas jeszcze.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Obawiam się że nikogo z PUA nie było, nikt nie wiedział, redakcja zapewne zorganizowała całe to przedsięwzięcie (pieniążki) więc ma prawo decydować kto.
Fiodor, easy easy, całe spotkanie miało charakter prawie rodzinny i prywatny, w moich kontaktach ze Stevenem o kasie nie ma mowy.
Po prostu go o to poprosiłem a on się zgodził.
Bez prasy i mediów kameralnie - to był jego warunek.
Zaprosiłem prawie wszystkich z którymi spędziłem więcej niż kilka lat na macie(w pewnym wieku człowiek staje się sentymentalny). Zostawcie mafię i spiskową teorię , czasem sie zdarza na tym świecie że ludzie się przyjaźnią. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zrobił furorę w kinie, ropropagował aikido, ale jeśli chodzi o jego "wiedzę" i "umiejętności" to raczej w tej materii żadnym autorytetem nie jest...
Na Twoim miejscu przesdtałbym się fascyniwać gwiazdkami kina, a zaczął doceniać prawdziwych artystów: Tamura, Chiba, Kanai, Arikawa ....
Stefek nawet do pięt niedosięga uczniom wyżej wymienionych wirtuozów ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
OK. tip top.Fiodor, easy easy, całe spotkanie miało charakter prawie rodzinny i prywatny, w moich kontaktach ze Stevenem o kasie nie ma mowy.
Po prostu go o to poprosiłem a on się zgodził.
Bez prasy i mediów kameralnie - to był jego warunek.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wlasnie to mialem na mysli piszac o jego 'ukladach'. prasa zawsze rozdmucha wiele niepotrzebnych rzeczy. to co dla ludu to dla ludu a to co dla garstki to dla nich. dwie rozne historie.Zostawcie mafię i spiskową teorię , czasem sie zdarza na tym świecie że ludzie się przyjaźnią
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I tak przy okazji, co wyszło z tym filmem co miał grać rolę Hendrixa?A propos, czy Stefan nadal zajmuje sie muzyka? Czy wspominal tez cos o tym w Waszych rozmowach?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kim jest w najnizszym rzedzie czlowieczek siedzacy jako 2 od lewej
z wyszytym imionkiem na rekawie..
Napisano Ponad rok temu
Co na zdjeciu robi Zbyszek Wöjcik? Przeciez to nie jego parafia.
On sie na aikido po prostu nie zna.
Napisano Ponad rok temu
A propos, czy Stefan nadal zajmuje sie muzyka? Czy wspominal tez cos o tym w Waszych rozmowach?
Oj tu mnie trafiłeś, przez cztery godziny w studiu w teatrze Buffo w Warszawie musiałem odsłuchiwać jego najnowszych nagrań.
Ci co mnie znają wiedzą, że słuchanie tego typu muzyki było dla mnie ogromnym wyzwaniem, ale czego sie nie robi z pasji do aikido.
Z kilkunastu utworow jeden jednak przypadł mi do gustu był to lekki hip hop uzupełniony znakomitymi solówkami L.Subramaniana wspaniałego skrzypka grającego klasyczną muzykę Indii i jego żony ( indyjski tradycyjnym śpiew). 8) :roll: 8) :roll:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Czy ktoś z Warszawy jedzie na zlot?
- Ponad rok temu
-
JAKA HAKAMA JEST NAJLEPSZA?
- Ponad rok temu
-
Omote czy Ura?
- Ponad rok temu
-
Techniczna doskonałość: wolny elektron vs. przypisany do sen
- Ponad rok temu
-
Drobne pytanie...
- Ponad rok temu
-
Sensowne Aikido w Warszawie
- Ponad rok temu
-
Czy powinny być wyszyte imiona na kimonie?
- Ponad rok temu
-
Real AIKIDO in action
- Ponad rok temu
-
Czy można ćwiczyć aikido wraz z inną sztuką walki?
- Ponad rok temu
-
^^
- Ponad rok temu