Steven Seagal na Karowej
Napisano Ponad rok temu
Obraz wart 1000 słów:
Ale dlaczego nie zagiął czterech palców ?????
To chyba jakiś inny Seagal - nie ten Holly-wódzki, w Hameryce wszyscy zaginają palce pozostawiając ten środkowy, zresztą w Polsce tyż
Zaciekawił mnie ten wątek o nałożnicach Seagala czyżby woził ze sobą cały harem ?
W sumie to jego prywatna sprawa, nie jest prezydentem US, to dla mnie może i z Moniką Levinsky się umawiać - ale w tym momencie jego bohaterskość i nieskazitelność 8O w filmach troszkę szwankuje.
Tu należałoby wtrącić , że pewien szejk arabski przybył do Rzymu na oficjalną wizytę wraz z kilkudziesięcioma swoimi żonami 8O i poprosił o hotel z oddzielnymi pokojami dla każdej z nich. Dostał go.
A ja pozostanę wierny damie mego serca, różowej damie :wink: .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ojej jestem sławna
...i skromna (czytaj nie zarozumiała)
Napisano Ponad rok temu
Zaciekawił mnie ten wątek o nałożnicach Seagala czyżby woził ze sobą cały harem ?
W sumie to jego prywatna sprawa, nie jest prezydentem US, to dla mnie może i z Moniką Levinsky się umawiać - ale w tym momencie jego bohaterskość i nieskazitelność 8O w filmach troszkę szwankuje.
Trudno znaleźć w kolekcji zdjęcia nałożnic, bułgarów i mnicha. Niestety wszyscy fotografowali mistrza.
Mam tylko jedno zdjęcie, gdy SS czule drapie za uszkiem część świty, a mnich bacznie obserwuje widownię. Niestety mnich nie jest opindolony na łyso, ale to da się naprawić w Photoshopie :wink: .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Lepsze zdjęcia świty mistrza, włącznie z jego nałożnicami, zakisiła Redakcja, więc trzeba będzie na nie poczekać do następnego numeru.
Już noc a ja je kiszę i kiszę i oglądam z nałożnym..oops.. NABOŻNYM uwielbieniem.
Prorock daj 1 szt. grupen foto.Tytuł - Świadkowie.
Napisano Ponad rok temu
Zamiast nałożnic, gwiazdor otoczony bandą fanów w piżamach i spódnicach.Prorock daj 1 szt. grupen foto.Tytuł - Świadkowie.
Napisano Ponad rok temu
Tak detronizowano J Kano i wynoszono M Ueshibe, czyli malowanie trawy ( w wersji aikidockiej) na przyjazd Seagala
Kaczory jak zwykle latały wysoko Ale jak zwykle aby osiągnąć wyżyny trzeba było się wdrapywać po plecach kolegów... Nieładnie kaczorku nieładnie
Jeżyk zaś wypatrywał nowej ofiary lub młodych adeptek (hello Jusi 8) ) co na jedno wychodzi:
CDN (może)
poprawione linki do zdjec(moderator)
Napisano Ponad rok temu
jesli jestescie zainteresowani dysponuje wszystkimi ORGINALNYMI zdjeciami i moge je opublikowac , obalajac zgrabna historyjke kilku prowakatorow jakoby na Ul. Karowej w wawie goscil nijaki Seagal!! ha!
Napisano Ponad rok temu
Labedziu moze zaloz album tutaj [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]Ok. spragnieni zdjęć. Może tym razem się uda :
Napisano Ponad rok temu
Hmnn... toś dorobił Pająkowi brzuszysko.nice try!!!!
ale prawdziwe zdjecie jest takie:
Napisano Ponad rok temu
Jeśli korzystasz z systemu Windows i z Internet Explorera, to po kliknięciu
prawym przyciskiem myszy na dowolny obiekt pojawi się menu podręczne. W menu
podręcznym zwykle na samym dole pojawia się polecenie Właściwości
(Properties). Kliknij to polecenie i w oknie Właściwości (Properties) znajdź
pozycję Adres URL, (Address (URL)).
Po wstawieniu zdjęcia do albumu na Onecie, można znaleźć w powyższy sposób
adres każdego zdjęcia, a potem wkleić na forum między tagami ...
Pozdrawiam
Leszek
Napisano Ponad rok temu
cobol: spróbuje, ale to na pewno wszechwladne i dalekosiezne ramie redakcji budojo zadzialalo skutecznie blokujac me niemrawe knowanie 8) :wink:
Napisano Ponad rok temu
sorki Łabędziu ale nie ma fotek tylko te znaczkiTak detronizowano J Kano i wynoszono M Ueshibe, czyli malowanie trawy ( w wersji aikidockiej) na przyjazd Seagala
dsc02043.jpg
Ok. spragnieni zdjęć uchylam kolejnego rąbka
Kaczory jak zwykle latały wysoko Ale jak zwykle aby osiągnąć wyżyny trzeba było się wdrapywać po plecach kolegów... Nieładnie kaczorku nieładnie
dsc02042.jpg
Jezyk zaś wypatrywał nowej ofiary lub młodych adeptek co na jedno wychodzi:
dsc02044.jpg
CDN (może)
Napisano Ponad rok temu
a co pająk szpilki założyłnice try!!!!
ale prawdziwe zdjecie jest takie:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Czy ktoś z Warszawy jedzie na zlot?
- Ponad rok temu
-
JAKA HAKAMA JEST NAJLEPSZA?
- Ponad rok temu
-
Omote czy Ura?
- Ponad rok temu
-
Techniczna doskonałość: wolny elektron vs. przypisany do sen
- Ponad rok temu
-
Drobne pytanie...
- Ponad rok temu
-
Sensowne Aikido w Warszawie
- Ponad rok temu
-
Czy powinny być wyszyte imiona na kimonie?
- Ponad rok temu
-
Real AIKIDO in action
- Ponad rok temu
-
Czy można ćwiczyć aikido wraz z inną sztuką walki?
- Ponad rok temu
-
^^
- Ponad rok temu