To ja dorzuce inne pytanie.
Co na zdjeciu robi Zbyszek Wöjcik? Przeciez to nie jego parafia.
On sie na aikido po prostu nie zna.
Zna się ćwiczył aikido i u mnie i u pająka, any problem? :twisted:
Napisano Ponad rok temu
To ja dorzuce inne pytanie.
Co na zdjeciu robi Zbyszek Wöjcik? Przeciez to nie jego parafia.
On sie na aikido po prostu nie zna.
Napisano Ponad rok temu
to moze Stefan pozwoli i w nastepnym numerze Budojo ukaze sie na CD chociaz jeden jego utwor ? chetnie poslucham co to za gatunek muzy on uprawia co Redakcja na to? :roll:przez cztery godziny w studiu w teatrze Buffo w Warszawie musiałem odsłuchiwać jego najnowszych nagrań
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ok robi sie trosze nudno, wiec zanim ktos wstawi plik dzwiękowy z zawodzeniem Stefa ja wstawie kilka fotek z rzeczonego meetingu z Nieuchwytnym 8) :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na poczatku, serdeczne gratulacje Labedziu, wreszcie widac fotki!!!
Co mnie najbardziej uderzylo w tych fotkach, to to, ze wszyscy macie idealnie swieze keikogi, znaczy nie przepocone 8) :peace: To musi byc ten slynny aikidocki luzik :wink: HOHOHO niezwykle impresjonujace 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ps.umówiliśmy się na spotkanie za parę miesięcy w Japonii przy okazji pracy nad jego nowym filmem pt. Yakuza.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To jeszcze ktos chce inwestowac przestraszony w jego filmy, ktore i tak ida prosto na polki wypozyczalni video w Koziej Wolce?
A tak przy okazji, to nie chcial ci sprzedac olejkow zapachowych rodem z "Tybetu" po korzystnej cenie? :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jusi, bój się Boga 8O przestraszony Ty sie nie zadawaj z dresami. ja cie bardzo proszę. Lepiej zapoznaj kwiat polskiego aikido w osobach Jeżyka, Pancera ze o swej skromnej osobie nie wspomnę 8) :wink:Jego filmy wcale nie są takie złe. Nawet dresy z Warszawskiego Bródna wiedzą kto to Seagal i kojarzą go "ten od aikido" (osobiście zbadałam ).
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak to co Szczepan ci odpowie, że te trzy miechy przygotowywał sie aby poprowadzić jeden trening z nami , bo przecież o n juz zapomniał jak wygląda aikido, nic tylko olejki i mruczenie mantr 8) 8) :wink: :wink:Szkoda ze juz odlatuje moglbyc jkais chat z nim np na onecie bylo by ciekawie. A co wogole Steven robil tak dlugo w Polsce krecil jakis film?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Karowa zaprasza, tu znajdziesz kwiat.... rycerstwa........Kiedy wy się nie chcecie ze mną zapoznawać
Napisano Ponad rok temu
oczywiście plamami cięzkoleczącej się grzybicy 8)miejsca gdzie stapal ciemnymi plamami oznaczyl
Napisano Ponad rok temu
to sdalby jest,bo 20 cm to ma wiekszosc dziewczyn mozesz koledze powiedziec,ze powinien lepsze sterydy wziascŁabędziu ja się nie zadaje z dresami Ale mam takich ludzi w szkole (jeden ciągle się chwali,że ma 20 cm w mułach 8O ).
Kiedy wy się nie chcecie ze mną zapoznawać
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu