Steven Seagal na Karowej
Napisano Ponad rok temu
Załaczcie więcej zdjęć
Napisano Ponad rok temu
To w końcu jak to jest - nieśmiertelny Stefan był w Warszawie ?
Relacja Łabędzia wygląda śmiertelnie serio, chyba że imć szlachetnemu Łabędziowi iście kozacka fantazja dopisuje.
A wutkie razem piliśta ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Podziekowania dla Szanownej redakcji poklon poklon poklon poklon
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To zawsze mi dopisuje, zwłaszcza wkontaktach horyzontalnych z młodymi damami :wink: 8)chyba że imć szlachetnemu Łabędziowi iście kozacka fantazja dopisuje.
Ale jak to ładnie napisała Redakcja:
a ja coby zamieszać i jeszcze sie dodatkowo nie minąć z prawdą odpowiem że teza iż taka prawda to prawie jak fikcja jest równie zasadna 8)Taka fikcja to prawie jak prawda
Wódy nie pilismy z SS bo nie chcieliśmy coby się skompromitował :wink: On w te klocki ma najwyżej 4 kyu anie dany jak my
Napisano Ponad rok temu
To zawsze mi dopisuje, zwłaszcza wkontaktach horyzontalnych z młodymi damami :wink: 8)chyba że imć szlachetnemu Łabędziowi iście kozacka fantazja dopisuje.
..
Labedziu Tobie juz tylko fantazjowanie pozostalo w tym temacie 8) :wink:
Napisano Ponad rok temu
No Wiking - ta zniewaga krwi wymaga :twisted: :wink: I nie pomoga ci techniki barowe :balisong:Labedziu Tobie juz tylko fantazjowanie pozostalo w tym temacie 8) :wink:
A tak serio to pewna obyta w sprawach ars amandi dama stwierdziła kiedys:
W miłosnych igraszkach nic nie moze się równać zapałowi młodosci z wyjątkiem wiedzy wyniesionej z doświadczenia
Takze spoko :wink:
A poza tym mówimy o mej ułańskiej fantazji - a jak wiadomo ćwiczenie czyni mistrza
Napisano Ponad rok temu
....W miłosnych igraszkach nic nie moze się równać zapałowi młodosci z wyjątkiem wiedzy wyniesionej z doświadczenia ..
jak zwykle zlota mysl na kazda okazje.... inteligentna, skrzydlata i bestia ....
no ale kto by mogl wymyslic taka zgrabna historyjke o Stevenie w Warszawie hihihi Panowie brawo ten łabedz!!!
i te fotomontarze naprawde niezle wiadomo - wydaFca.
Ale labedziu drogi , ja dysponuje originalami tych zdjec i wieczorkiem je okaze i wyjdzie twoj spisek niecny... ha!
Napisano Ponad rok temu
[i]ale ten wielki mistrz tak naprawdę nie jest żadnym wielkim mistrzem, bo jego nauczyciel nie mógł mu nadać Y Dana, bo taki stopień nadaje tylko rada shihanów Aikikai, a w ogóle to on nie miał żadnej pozycji horyzontalnej, bo jego inny uczeń nie wie, co to pozycja horyzontalna, a poza tym nieużywanie siły powoduje nierealność ich technik, a ataki z bokkenem są do niczego nie podobne, a z resztą bycie wolnym elektronem jest najlepsze, a przynajmniej nie gorsze,...
Tak informacyjnie ( bo pewnie wiele osób jest ciekawych ) - 6 i 7 dan Stefek dostał od rady shihanów Aikikaiu. Jeżeli chodzi o pozycje, to wyraźnie polecał pozycję boczną i słownie i technicznie, ale nie robił z tego karykatur. W technikach był mięki i zrelaksowany i wychodziło mu to dosyć fajnie, ale realnie. Technik z bokkenem nie pokazywał, ale podkreślał bardzo dobitnie, że wszystko w Aikido wywodzi się z miecza i, że miecz jest kluczem do wszelkich technik. Jeżeli chodzi o uczniów, to mieliśmy możliwość poćwiczyć z jednym z nich, ale niestety chyba był to jakiś wybrakowany egzemplaż hakamy
Napisano Ponad rok temu
Tobie kalafiorem, mnie bulwą. Przybijam piątkę. 8)Szanowny JS:
Kłopot w tym że mnie to wisi kalafiorem, a co więcej jestem w stanie się z Toba zgodzić, a jak 8) 8) 8)
Daj piatkę na zgodę :peace:
Ciekawe z kim zorganizujecie następny tajemny trening tylko dla wybranych. Z Jetem Li
Napisano Ponad rok temu
[i]Hymm, dyskutowanie na forum o zawiłosciach technicznych nie ma racji bytu....:
O!!!!!! ja tak ładnie umiem pisać ?
Napisano Ponad rok temu
Tobie kalafiorem, mnie bulwą. Przybijam piątkę. 8)Szanowny JS:
Kłopot w tym że mnie to wisi kalafiorem, a co więcej jestem w stanie się z Toba zgodzić, a jak 8) 8) 8)
Daj piatkę na zgodę :peace:
Ciekawe z kim zorganizujecie następny tajemny trening tylko dla wybranych. Z Jetem Li
To już ustalone: Chuck Norris
Napisano Ponad rok temu
Jak szanowni przedmówcy chciałbym podkreślić, że jednak Stefan przygotował się do spotkania z Jeżykiem, Łabędziem, Makumbą (o swej skromnej osobie nie wspomnę) i nie założył słynnych , znanych ze Szczepanowych klechd i bajań słynnych różowych papuci.
Wiedział, że może go za to spotkać dotkliwa kara werbalna. .
Odnośnie, odpowiedzi na pytanie, to został sponiewierany osobnik charakteryzujący się nie tylko wielką blond kitą (sorry Combol :wink: ), ale też rzeczywiście staropolskim kujawiakiem, nazwanym trochę górnolotnie sierpowym :-) . Z braku obecności D. Michalczewskiego na macie musieliśmy zatrzymać się w naszych rozważaniach na temat aikido versus sierpowy bokserski.
Odnośnie obrony przed tzw. wjazdem w nogi i balachą (. ) to owszem pomysł obrony był fajny (szczególnie idea skrócenia dystansu) ale atak był trochę staropolski by nie powiedzieć weselny, i do tego już po oczepinach. :drinking: ..
Z racji dwóch powodów , a mianowicie mojego skromnego doświadczenia w bjj oraz tego, że odczułem już wcześniej techniki Pana Stefana osobiście nie odważyłem się na przedłużenie tej części jego wypowiedzi.
Reasumując, zostałem bardzo mile zaskoczony techniką, podejściem i samą osobą SS (nie mam tu na myśli bynajmniej postury), a pamiętając wywody Szanownego Moderatora doszliśmy wspólnie w miejscu zwanym jako 7 grzechów do wniosku że uczy tak w Ameryce (pewno i w Kanadzie też.. ) bo rozumie , że dla ludzi ogarniętych mamoną trochę uduchowienia się przyda.. :wink: :wink: :wink: , nas zaś potraktował normalnie.
Absolutnie, największym niedopatrzeniem organizatorów , ale też i osobistym moim, było to, że nikt nie uwiecznił na zdjęciu jednej skośnookiej dziewczyny w niebieskiej bluzeczce. A żal mój, że nie ćwiczyła aikido nie miał granic.. .
Pancer (o tych samych inicjałach co Stefan)
Napisano Ponad rok temu
Ale mówił jak zauważył że ktoś tam kaszani Co wy robicie?? Mr. P (zwany Redakcją) na pewno tak nie robi Wniosek: Redakcja rulez 8)
Ale pociesze Cie, nikomu nie zaproponowal przynaleznosci , nawet 5 danowi.
Może to dlatego, ze Szanowna Redakcja cały czas bawiła się aparatem (znaczy aparatczyk. ), a członki jego warte niby ze złota :wink:
Pancer (zachwycony)
Napisano Ponad rok temu
Wódy nie pilismy z SS bo nie chcieliśmy coby się skompromitował :wink: On w te klocki ma najwyżej 4 kyu anie dany jak my
No tu to tylko Jego bułgarskie securitate mogłoby z nami powalczyć bo oblicza mieli konkretne, by nie powiedzieć, że Widok ryja , który zabija
Pancer (abstynent)
Napisano Ponad rok temu
Wzamian mam zdjecie sami wiecie kogo wykonane ukrytym aparatem w szafie bahatera:
Napisano Ponad rok temu
A swoja droga znalazłem pewne podobieństwa do pani Marysi (alter ego Wojciecha Pokory) z Poszukiwany, poszukiwana
Napisano Ponad rok temu
No tu to tylko Jego bułgarskie securitate mogłoby z nami powalczyć bo oblicza mieli konkretne, by nie powiedzieć, że Widok ryja , który zabija
Pancer (abstynent)
Widzę , że towarzystwo wesołe tu jest całkiem
Dobre !
A wiesz czym moglibyśmy zaskoczyć bułgarskie securite ?
Siłą naszego oddechu
Ja nigdy nie myję zębów rankiem i jest to moja tajemna broń , widzę jakichś tam podejrzanych klientów i wystarczy , że otworzę paszczę i siłą podmuchu kładę wszystkich jak leci.
A na wieczór wystarczy łyk naszej czystej - efekt jest całkiem podobny. Na tanie winko najlepsza jest właśnie czysta
Chyba zboczyłem z tematu zdźiebko, excuse moi ...
Napisano Ponad rok temu
podobnie jest z Gracie gdyby nie oni to kto by dzisiaj wiedzial co to jest bjj. ...
Może Machado by wiedzieli
A mowienie ze Seagal nie zalicza sie do aikidokow to dla mnie pierdo
Jasne, szczególnie że propagowany przeaz niego w filmach obraz, idea aikido to jest to co wszyscy powinni o nim wiedzieć :? A dziwimy się że ludzie po latach praktyki odchodza od aikido i nie mogą sie pogodzić z faktem , że nie tego oczekiwali , że są zgorzchniali itd
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Czy ktoś z Warszawy jedzie na zlot?
- Ponad rok temu
-
JAKA HAKAMA JEST NAJLEPSZA?
- Ponad rok temu
-
Omote czy Ura?
- Ponad rok temu
-
Techniczna doskonałość: wolny elektron vs. przypisany do sen
- Ponad rok temu
-
Drobne pytanie...
- Ponad rok temu
-
Sensowne Aikido w Warszawie
- Ponad rok temu
-
Czy powinny być wyszyte imiona na kimonie?
- Ponad rok temu
-
Real AIKIDO in action
- Ponad rok temu
-
Czy można ćwiczyć aikido wraz z inną sztuką walki?
- Ponad rok temu
-
^^
- Ponad rok temu