Załaczcie więcej zdjęć

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To zawsze mi dopisuje, zwłaszcza wkontaktach horyzontalnych z młodymi damamichyba że imć szlachetnemu Łabędziowi iście kozacka fantazja dopisuje.
a ja coby zamieszać i jeszcze sie dodatkowo nie minąć z prawdą odpowiem że teza iż taka prawda to prawie jak fikcja jest równie zasadnaTaka fikcja to prawie jak prawda
Napisano Ponad rok temu
To zawsze mi dopisuje, zwłaszcza wkontaktach horyzontalnych z młodymi damamichyba że imć szlachetnemu Łabędziowi iście kozacka fantazja dopisuje.
![]()
:wink: 8)
..
Napisano Ponad rok temu
No Wiking - ta zniewaga krwi wymagaLabedziu Tobie juz tylko fantazjowanie pozostalo w tym temacie
![]()
8) :wink:
Napisano Ponad rok temu
....W miłosnych igraszkach nic nie moze się równać zapałowi młodosci z wyjątkiem wiedzy wyniesionej z doświadczenia ..
Napisano Ponad rok temu
[i]ale ten wielki mistrz tak naprawdę nie jest żadnym wielkim mistrzem, bo jego nauczyciel nie mógł mu nadać Y Dana, bo taki stopień nadaje tylko rada shihanów Aikikai, a w ogóle to on nie miał żadnej pozycji horyzontalnej, bo jego inny uczeń nie wie, co to pozycja horyzontalna, a poza tym nieużywanie siły powoduje nierealność ich technik, a ataki z bokkenem są do niczego nie podobne, a z resztą bycie wolnym elektronem jest najlepsze, a przynajmniej nie gorsze,...
Napisano Ponad rok temu
Tobie kalafiorem, mnie bulwą. Przybijam piątkę. 8)Szanowny JS:
Kłopot w tym że mnie to wisi kalafiorem, a co więcej jestem w stanie się z Toba zgodzić, a jak 8) 8) 8)![]()
![]()
![]()
Daj piatkę na zgodę:peace:
Napisano Ponad rok temu
[i]Hymm, dyskutowanie na forum o zawiłosciach technicznych nie ma racji bytu....:
Napisano Ponad rok temu
Tobie kalafiorem, mnie bulwą. Przybijam piątkę. 8)Szanowny JS:
Kłopot w tym że mnie to wisi kalafiorem, a co więcej jestem w stanie się z Toba zgodzić, a jak 8) 8) 8)![]()
![]()
![]()
Daj piatkę na zgodę:peace:
Ciekawe z kim zorganizujecie następny tajemny trening tylko dla wybranych. Z Jetem Li![]()
![]()
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale mówił jak zauważył że ktoś tam kaszani Co wy robicie?? Mr. P (zwany Redakcją) na pewno tak nie robi
Ale pociesze Cie, nikomu nie zaproponowal przynaleznosci , nawet 5 danowi.Wniosek: Redakcja rulez
![]()
8)
![]()
Napisano Ponad rok temu
Wódy nie pilismy z SS bo nie chcieliśmy coby się skompromitował :wink: On w te klocki ma najwyżej 4 kyu anie dany jak my![]()
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wódy nie pilismy z SS bo nie chcieliśmy coby się skompromitował :wink: On w te klocki ma najwyżej 4 kyu anie dany jak my![]()
No tu to tylko Jego bułgarskie securitate mogłoby z nami powalczyć bo oblicza mieli konkretne, by nie powiedzieć, że Widok ryja , który zabija![]()
![]()
![]()
Pancer (abstynent)
Napisano Ponad rok temu
podobnie jest z Gracie gdyby nie oni to kto by dzisiaj wiedzial co to jest bjj. ...
A mowienie ze Seagal nie zalicza sie do aikidokow to dla mnie pierdo
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu