Steven Seagal na Karowej
Napisano Ponad rok temu
Moze i leniwa z niego kluska ale nie mnie ja sadzic.
A kiedy Ty z nim cwiczyles Szczepanie?
Napisano Ponad rok temu
Oczywiście, że widać, że forma już nie ta, a aikidocki relaksik jaki prezentował był naprawdę przyzwoity.
Napisano Ponad rok temu
No qrcze obudz sie! 8) :wink: Halloo!
Napisano Ponad rok temu
Nie rozumiesz prostej rzeczy, ze on PRETENDUJE do skutecznosci "ulicznej" przy z gory ustalonych atakach NA NIBY? Kazdy w miare wytrenowany czlowiek to widzi.
Napisano Ponad rok temu
Jezu, jak ty cwiczysz z 5 kyu, ktory wazy 40 kg to tez walisz doskonaly aikidocki relaksik, nie? Ale jak masz przed soba 5 dana co wazy 100 kg to juz na taki relaksik nie mozesz sobie pozwolic.
No qrcze obudz sie! 8) :wink: Halloo!
Ależ Szczepciu ja jestem daleki od pełzania na kolanach, ale też staram się nie wpadać w schematy myślowe, czego i tobie życzę
Napisano Ponad rok temu
1. Jakie są różnice między Seagal aikido a aikido Hirokazu K. popularnym w Polsce
2. Czy te "machanie rękoma", które wykonuje w ostatnich filmach ma sens czy też jest to ściema
3. Czy robi atemi w aikido
4. Co jest charakterystyczne dla jego stylu
Dziękuje z góry za odpowiedź.
Napisano Ponad rok temu
Chyba zdajesz sobie sprawę że cię wkręcają. Oni tylko czekają na to abyś w to uwierzył. To jest zwykła ściema.
Zaglądnij w tym samym czasie gdzie SS miał zdjęcia do nowego filmu!
Osu.
Napisano Ponad rok temu
dsc02043.jpg
Ok. spragnieni zdjęć uchylam kolejnego rąbka
Kaczory jak zwykle latały wysoko Ale jak zwykle aby osiągnąć wyżyny trzeba było się wdrapywać po plecach kolegów... Nieładnie kaczorku nieładnie
dsc02042.jpg
Jezyk zaś wypatrywał nowej ofiary lub młodych adeptek co na jedno wychodzi:
dsc02044.jpg
CDN (może)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ktos napisal ze jestem tutaj nowy mylicie sie ja juz tu jestem od pewnego czasu tylko ze nie pisze za duzo bardziej przypatruje sie waszym wypowiedzia. Szczepan ja widze ze nie jestes jego fanem ale czy ty jestes tak dobry zeby krytykowac innych? nie sadze. Cwiczylem z kilkoma ludzmi twojego pokroju i mam o nich juz wyrobione zdanie, sa jak psy bez zebow ktore tylko szczekaja ale ugryzc nie potrafia wiec bede ci wdzieczny gdy komentarze na j ego temat zachowasz dla siebie. Lepij by bylo gdybys sie podzielil wiadomosciami na temat aikido a nie oczernial innych.
Take, jak chcesz mi nawrzucac to pisz na priva. Ja nie dyskutuje czy ty jestes pies czy wydra, pisze co mysle o Stefku a nie co o tobie. On jest osoba publiczna i kazdy ma prawo o nim pisac. W dodatku ja mam dobre argumenty na podparcie swoich spostrzezen - co nie jest bezpodstawnym oczernianiem. A tobie zbraklo argumentow na magazynie i zaczynasz mnie atakowac osobiscie.
Przeczytales regulamin Forum? Ataki osobiste sa zabronione. To proste.
Napisano Ponad rok temu
Obraz wart 1000 słów:
gest Kozakiewicza. Widac ze sie przygotowal do polskich "warunkow".
ja tam sie nie obrazam.
Wiem co widzialem i odczuwalem , gdybym zaczol atakowac mocniej on stosowal by wiecej MOCY w stosunku do mnie, to sie naprawde dalo odczuc, a ze kluska to sie zgadzam.
(a moze wszyscy my jak dzieci dalismy sie uwiesc czarom z Holywood) Jerzu co ty nato? Przecie nie zrobil nic nowego nic zasakakujacego, zadnej nowej inwencji, oklepany repertuar, wszystko to bylo widac na filmie biograf ktorego tytulu nie pomne a przetlumaczyc nie potrafie (szczepanie poratuj)
Pozatym postaw moralnych jego nie rozpatrujmy bo to czlek skarzony mamona i czego by nie powiedzial o duchu aiki to raczej z rezerwa. Bo ja widzialem te jego naloznice, sygnety i dbanie o sprzedajny wizerunek. to nie WZÓR do nasladowania, chociarz niektorzy by pewnie tak chcieli.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A każdy kto będzie go obrażał będzie miał z Jusi do czynienia!!Zrozumiano? 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
8Oaikido wogole nie dziala a to jest jakas nowosc wsrod aikidokow gdyz jak narazie nie spotkalem zadnego ktory by krytykowal ten ze styl
ROTFL
Przecież dyskutowanie na temat skuteczności Aikido jest głównym zajęciem Aikidoków. Jeśli tego nie robisz, to pewnie nie jesteś Aikidoką. :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Nie podoba mi sie zastrzezenie praw autorskich przez redakcje. zreszta redakcja miala juz wczesnie jakze swiatle pomysly w rodzaju oplaty za ogladanie tameshigiri. Ja to mam u siebie za darmo, jak ktos ma ochote przyjechac i ogladac, bitte sehr .
Bujin ty to masz dobrze, a może twój sponsor opłaci nasze treningi i pokazy również, na najbliższy, który planuję, potrzebuję ok.100 szt. tatami omote po 4 Euro=400 Euro i za salę ok. 250 Euro razem 650 Euro,
bądź człowiekiem odstąp mecenasa, z Euro. :roll: :roll: :roll:
ps.na CD Budojo Nr.2 jest filmik z tego pokazu, możesz go sobie skopiować 8)
Napisano Ponad rok temu
Proszę odczepić się od Szczepana!!! Bo to spoko człowiek
A każdy kto będzie go obrażał będzie miał z Jusi do czynienia!!Zrozumiano? 8)
Biedny Szczepan. Teraz tłum forumowiczów zacznie go obrażać, bo przecież każdy chciałby mieć do czynienia z Jusi.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Czy ktoś z Warszawy jedzie na zlot?
- Ponad rok temu
-
JAKA HAKAMA JEST NAJLEPSZA?
- Ponad rok temu
-
Omote czy Ura?
- Ponad rok temu
-
Techniczna doskonałość: wolny elektron vs. przypisany do sen
- Ponad rok temu
-
Drobne pytanie...
- Ponad rok temu
-
Sensowne Aikido w Warszawie
- Ponad rok temu
-
Czy powinny być wyszyte imiona na kimonie?
- Ponad rok temu
-
Real AIKIDO in action
- Ponad rok temu
-
Czy można ćwiczyć aikido wraz z inną sztuką walki?
- Ponad rok temu
-
^^
- Ponad rok temu