łysiejący faceci z broda (lub bez) zawsze walą kszanke na macie .
masz cos do lysiejacych facetow z broda na macie :twisted: :twisted: :wink:
nieodparty pociąg...................???
Napisano Ponad rok temu
łysiejący faceci z broda (lub bez) zawsze walą kszanke na macie .
masz cos do lysiejacych facetow z broda na macie :twisted: :twisted: :wink:
Napisano Ponad rok temu
Jakie cieniarstwo wali Stefek na macie kazdy widzi. Nie potrzeba wielkiego fachowca. :wink:Ł. ( do dziś dziwnie mięki w kolanach jak sobie przypomni piąstke Stefa przy swej fizis) 8O 8)
Napisano Ponad rok temu
Jakie cieniarstwo wali Stefek na macie kazdy widzi. Nie potrzeba wielkiego fachowca. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Jakie cieniarstwo wali Stefek na macie kazdy widzi. Nie potrzeba wielkiego fachowca. :wink:Ł. ( do dziś dziwnie mięki w kolanach jak sobie przypomni piąstke Stefa przy swej fizis) 8O 8)
A nie sprzedawal wam olejkow, amuletow, wisiorkow i innych ziol magicznych prosto z 'Tybetu'? A moze piosenke zaspiewal?
Napisano Ponad rok temu
Za nazwisko dostał, bo rejestrach hombu nie było tak pięknie brzmiącego. Seagal - to brzmi dumnie :wink:I za takie cieniarstwo zostal sihanem czy moze za hurtowa sprzedac olejkow i kremow depilujacych?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Szczepan! trochę się tobie dziwie. Każdy ma prawo do oceny innych ludzi nawet wysokich stopniem, ale wydawało mi sie zawsze, ze byłes zwolennikiem pewnego tradycyjnego poszanowania dobrych praktyk np. nie krytukuj kogoś kto ma wielokrotnie wyzszy stopniń niż ty i nascie lat więcej doświadczenia w SW na karku niż twoja szanowna rozczochrana, lekko przerzedzona. Jest wielu uznanych mistrzów i shihanów których przekazu nie rozumiem i pewnie dlatego mi sie nie podoba. Jest też wielu, którzy poza mata zachowują sie nie mniej dyskusyjnie niz pan S.S. Ale żadnego z nich nie wiziąłbym publicznie pod but i nie wykazywałbym takiego braku respektu. ZWŁASZCZA gdy sam byłbym porowadzącym szkołę instruktorem/ szefem dojo. Noblesse oblige.Jakie cieniarstwo wali Stefek na macie kazdy widzi. Nie potrzeba wielkiego fachowca. :wink:
A nie sprzedawal wam olejkow, amuletow, wisiorkow i innych ziol magicznych prosto z 'Tybetu'? A moze piosenke zaspiewal?
Napisano Ponad rok temu
Ozenil sie z corka goscia ktory prowadzil dojo. Gosciu byl w podeszlym wieku, zmarl, wiec Stefek odziedziczyl dojo. W Japonii kazdy moze sobie zalozyc dojo, zadnych zezwolen nie potrzebaA prawo do zalozenia dojo w Japonii tez dostal za role w Liberatorze?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W jakims wywiadzie. Jak cie Stefek szczegolnie interesuje to poszukaj googlemTobie opowiadała? :roll:
Napisano Ponad rok temu
W jakims wywiadzie. Jak cie Stefek szczegolnie interesuje to poszukaj googlemTobie opowiadała? :roll:
Napisano Ponad rok temu
Zwłaszcza co do poziomu jego aikido Jesli Szczepan po godzinach na macie przebiera sie w damskie ciuszki i wyrusza na podbój miasta to - choc to nie moje klimaty - nie świadczy to o jakosci jego aikido. No chyba, ze go stringi pod hakama uwierają w przedziałMoje zainteresowanie Mistrzem Seagalem jest statystyczne - po prostu zeznania byłych żon to żaden argument :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Po rozwodzie, jego byla zona opowiadala jak ja bil.
Napisano Ponad rok temu
Bo jak mąż żony nie bije, to jej wątroba gnije...A kiedy miała opowiadać Jakby opowiedziała przed, to by ja zatłuk i słusznie :twisted:Po rozwodzie, jego byla zona opowiadala jak ja bil.
Napisano Ponad rok temu
Bo jak mąż żony nie bije, to jej wątroba gnije...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wcale nie brzmi dumnie, bo podobnie jak seagul, takie paskudne ptaszysko co mi ostatnio kanapkę ze zdobytą nie bez trudu kiełbasą krakowską zap... ukradło, jak żem widoki pięknę nad Atlantykiem podziwiał :twisted:Za nazwisko dostał, bo rejestrach hombu nie było tak pięknie brzmiącego. Seagal - to brzmi dumnie :wink:I za takie cieniarstwo zostal sihanem czy moze za hurtowa sprzedac olejkow i kremow depilujacych?
Napisano Ponad rok temu
A kysz siło nieczyta, Apasa udająca niezdarnie, apage Satanas :wink:(...)
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu