faktycznie :wink:No przeca Ci pancer obiecał
Mam nadzieję,że dotrzyma słowa
Napisano Ponad rok temu
faktycznie :wink:No przeca Ci pancer obiecał
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dzięki Szczepan To pocieszającePancer zawsze dotrzymuja slowa. Jakies 20 lat temu obiecal mi postawic piwo, no i widzisz? Ciegla czekam
Napisano Ponad rok temu
Pancer zawsze dotrzymuja slowa. Jakies 20 lat temu obiecal mi postawic piwo, no i widzisz? Ciegla czekam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Drogi Pancerze,
Jako przelotny(to iluzja do Labedzia) gosci w Kraju, po prostu nie smialem nawet malym slowkiem szepnac o starych dlugach :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ze zdjęć wywnioskowałeś, że SS przechwytywał palce? :roll: Kawał treningu był poświęcony właśnie temu, żeby przechwytywanie ataku zaczynać nie od nadgarstka, nawet nie od łokcia, a od barku, a w ogóle skupiać się na centrum.Natomiast po lekturze nowego Budojo zauważyłem zdjęcia ze Stefanem, który z upodobaniem przechwytuje palce. Mam pytania: Czy to ściema i uke poprostu podawali mu rękę do dźwigni, czy też faktyczna umiejętność przechwytu dłoni Jak wy rozwiązujecie problem uderzenia Kontrola: Łokieć czy nadgarstek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Szczegóły nieważne. Liczą się zasady, a nie szczegóły techniczne, a zasada jest taka, że należy się zajmować tym co ważne (centrum), a nie tym co nieważne (nadgarstki).Byłbym wdzięczny za więcej szczegółów technicznych. Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no wiesz, po tylu aferach w Hollywood i miedzy innymi z rodzina Gambino wcale sie nie dziwie, ale zastanawia mnie fakt szukania innych zrodel w Europie. Jackie Chan podobnie; mimo sukcesu 'Rush Hour' kreci filmy z europejczykami. Cos w tym jest. W Hollywood ciezko jest sie przebic. Jak ktos juz wczesniej powiedzial na forum "tam rzadzi banda zydow, murzynow i pedalow"... Na sztuki walki nie ma juz tam miejsca
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
randoraf,
Nic się nie uczysz, może lepiej nie zgłębiać tematu. :wink: ..... dziennikarke ostrzegli :wink: , ale może polscy rezydenci maja mniej cierpliwości......
Uważaj na samochód, i na ryby - szczególnie na karpie bo Święta blisko, by nic cię złego nie spotkało podczas ich eksterminacji. :wink:
Pancer (ciągle wspominający ochrane Stefana)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Belly Of The Beast
This is Steven Seagal's latest motion picture. This movie is released on region 1 dvd on 31st December 2003 and region 2 dvd on 16th February 2003. This thread contains important information on the release.
Budget: $14 million
Plot: Ex-CIA Agent JAKE HOPPER has run a successful private security business since leaving the agency when his wife died, leaving him alone with daughter, JESSICA.
While hiking in Thailand, Jessica and her friend SARAH are kidnapped by an organization that calls itself the ABU KARAF. Sarah is a US Senator's daughter. For ransom the Abu Karaf demand the release of 20 prisoners from American custody. The US Secretary of State urges restraint - he won't negotiate. An ex-colleague of Jake's recognizes Jessica on the ransom tape and tips him off. Jake knows he must rescue the girls himself.
An old CIA buddy put
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu