Skocz do zawartości

Zdjęcie

Steven Seagal na Karowej

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
553 odpowiedzi w tym temacie

budo_macias
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 932 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: Steven Seagal na Karowej

Ale z ciebie nudziasz Labedziu.
A ja jestm chory i ledwo widze kompa.

aaa!nie trzeba bylo isc z tym przeziebieniem na trning! :) :wink:
  • 0

budo_łabędź
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2100 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Ale z ciebie nudziasz Labedziu.
A ja jestm chory i ledwo widze kompa.

Szczepan, ale tulku wysyla pozytywna energie uzdrawiajaca w Twoim kierunku i niedługo sie podniesiesz z łoza bolesci. Ale zebys niewdzięczniku pamietał komu to zawdzięczasz :) :) :)
  • 0

budo_prorock
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2145 postów
1
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Szanowny Seagal znowu grasuje po Europie. Najblizsze kilka wieczorow spedzi grajac bluesa w stolicy Danii, a potem w UK.

January 25, 2007 - Pumpehuset Copenhagen SOLD OUT
January 26, 2007 - Pumpehuset Copenhagen SOLD OUT
January 26, 2007 - Pumpehuset Copenhagen SOLD OUT
January 27, 2007 - Tobaksfabrikken Esbjerg SOLD OUT
January 29, 2007 - Musikkens Hus Frederikshavn, Denmark
January 31, 2007 - Sonderborghus Sonderborg, Denmark
February 1, 2007 - Randershallen Randers, Denmark

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Dołączona grafika
  • 0

budo_feanor
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 301 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

człowieku..... topic sprzed 3 lat....... :roll: :roll: :roll: :bad-words: :2gunfire: :2gunfire: :balisong:
  • 0

budo_łabędź
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2100 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

człowieku..... topic sprzed 3 lat....... :roll: :roll: :roll: :bad-words: :2gunfire: :2gunfire: :balisong:

Steven jak Lenin jest wiecznie żywy :P :twisted:
Poza tym każdy powód dobry aby podroczyć się ze Szczepanam - Stefka najwiekszym fanem (się rymneło) :P 8)

Ł (z rozbawieniem wspominający jak nikt nie wierzył że Stef ćwiczył na Karowej :P :P :-) )
  • 0

budo_hara-kiri
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1088 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Swoją paczką to przerąbane ma ten Steve… Czego by się chłopina nie czepił, wszystko źle :lol: Nawet na gitarze se nie może lajtowego bluesa pograć :lol:

A w radiu właśnie artystka estradowa, niejaka Paris Hilton „śpiewa” Tu tu, tu tu tururu Tu tu, tu tu tururu.

Osobiście słuchać wolę bluesa, choć oglądać raczej Paris niż Steve'a :wink: :lol:

Pozdrówka, h-k
  • 0

budo_avbert
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 648 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

O rany myślałem że znowu coś przegapiłem a tu archeologia.
Na gali pokazywany był kawałek z tego wydarzenia - chyba ukrytą kamerą nagrany :)
Właściwie chyba nikt z uczestników tego wydarzenia nie skomentował go.

Każdy rodzaj aktywności musi mieć swojego/swoją celebritis. Nawe nic nie robienie maswoją celebritis wspomnianą wyżej Paris H.
  • 0

budo_szczepan
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 8153 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Ł (z rozbawieniem wspominający jak nikt nie wierzył że Stef ćwiczył na Karowej :P :P :-) )

Mnie do tej pory smieszy do lez fakt ze zostali wyznaczeni specjalni uke :roll: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: Miszcz Stefek musial miec gwarancje ze badziewie nie wyjdzie na jaw? :wink: Ze uke beda padac kiedy trzeba i jak trzeba?
A szkooooooda, bo widzialem paru kolegow co byli obecni, co by ze Stefka zrobili swieze miesko 8)
  • 0

budo_avbert
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 648 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Mnie do tej pory smieszy do lez fakt ze zostali wyznaczeni specjalni uke :roll: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: Miszcz Stefek musial miec gwarancje ze badziewie nie wyjdzie na jaw? :wink: Ze uke beda padac kiedy trzeba i jak trzeba?
A szkooooooda, bo widzialem paru kolegow co byli obecni, co by ze Stefka zrobili swieze miesko 8)

Stefek nie może brać innych uke. Może brać tylko tych certyfikowanych przez swoją firmę ubezpieczeniową. W razie wypadku nie wypłacą wytwórni/ producentowi odszkodowania. :)
Trochę wyrozumiałości - Takie som reguły szoł biznesu :wink:
  • 0

budo_prorock
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2145 postów
1
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Steven Seagal twierdzi, że jego kariera została zrujnowana wskutek fałszywych oskarżeń ze strony FBI. Zarzuty dotyczyły współpracy gwiazdora kina akcji ze zorganizowanymi grupami przestępczymi.

FBI pięć lat temu rozpoczęło śledztwo w sprawie domniemanej współpracy Seagala ze zorganizowanymi grupami przestępczymi. Na łamach dziennika "Los Angeles Times" aktor zażądał przeprosin od instytucji i zaprzeczył, jakoby utrzymywał kontakty z kryminalistami.

- Fałszywe oskarżenia FBI spowodowały, że pojawiło się tysiące artykułów o tym, jak terroryzuję dziennikarzy i o mojej współpracy z mafią - mówił Seagal w rozmowie z "Los Angeles Times". - Takie podejrzenia przerażają bossów wytwórni i producentów, co w rezultacie prowadzi do zniszczenia kariery.

Seagal, dziś 56-letni, kiedyś święcił triumfy w box-office'ach, choćby "Liberatorem" (156 mln dolarów zysku). Obecnie jego filmy nie trafiają do kin tylko od razu ukazują się na DVD.

• 0

budo_sos
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 5566 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:BJJ

Napisano Ponad rok temu

jakie tam dvd, na tvn'ie chyba :lol:
  • 0

budo_pancer
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 699 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

FBI pięć lat temu rozpoczęło śledztwo w sprawie domniemanej współpracy Seagala ze zorganizowanymi grupami przestępczymi.

Od początku to mówiłem patrząc na jego ochroniarzy :wink: - wszystko jasne.

Pancer (który zwrócił też uwagę na pare innych osób będących w świcie Stefa :) )
  • 0

budo_voivod
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1723 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

...

We wczorajszej prasie amerykanskiej pokazala sie mala notka, ze SS skarzy FBI o zlamanie mu (tym sledztwem) kariery filmowej... :twisted: :twisted: :twisted:
  • 0

budo_łabędź
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2100 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

...

We wczorajszej prasie amerykanskiej pokazala sie mala notka, ze SS skarzy FBI o zlamanie mu (tym sledztwem) kariery filmowej... :twisted: :twisted: :twisted:

Jak sie dobrze zakręci to i troche kaski wyrwie i publicity załapie i na skrzywdzonego sprawiedliwego wyjdzie, co może nowymi kontraktami z wytwórniami zaowocować. Nikt nie lubi fedziów i rządowych agencji, co to above the low stoją wiec manewr moze sie udać. Niewiele moze stracic.

Ł. (wspominający trening ze Stefem na Karowej i zamieszanie z tym związane :) , a najbardziej Szczepana, co mu szczeka opadła :-) :-) :-) )
  • 0

budo_pmasz
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2101 postów
1
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

... i mnie - żeśta wredoty kolegi nie zaprosili.... 8O :)
  • 0

budo_szczepan
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 8153 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Ł. (wspominający trening ze Stefem na Karowej i zamieszanie z tym związane :) , a najbardziej Szczepana, co mu szczeka opadła :-) :-) :-) )

Najbardziej mnie rozsmieszyly dwie rzeczy: jego wielki brzuszysko i jak wyznaczeni uke drzeli ze strachu, czy zdolaja zrobic tak, zeby Stefkowi techniki wyszly :lol: :lol:
  • 0

budo_gogatsu
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 150 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

[/quote]
Najbardziej mnie rozsmieszyly dwie rzeczy: jego wielki brzuszysko i jak wyznaczeni uke drzeli ze strachu, czy zdolaja zrobic tak, zeby Stefkowi techniki wyszly :lol: :lol: [/quote]

Szanowny O'mod przypomina mi troche kolege Bogumila :wink: Rozmawiałem z osobami ktore na tym treningu były i na własnej skórze doswiadczyły technik w wykonaniu mistrza Seagala. Nikt na specjalną lipę się nie uskarżal.
  • 0

budo_łabędź
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2100 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Szanowny O'mod przypomina mi troche kolege Bogumila :wink: Rozmawiałem z osobami ktore na tym treningu były i na własnej skórze doswiadczyły technik w wykonaniu mistrza Seagala. Nikt na specjalną lipę się nie uskarżal.

A kim my jesteśmy maluczcy dla wielkiego OModa. On widział stefa na wideo i WIE, a my jedynie z nim cwiczyliśmy :lol: :P To sie nazywa wyższosć wiedzy wrodzonej i objawionej nad doświadczeniem :roll: 8)

Zapewniam cię Szczepan, ze uke byli deko niepewni nie z powodu tego, aby Stefowi technika wyszły, ale żeby oni wyszli cało z tej konfrontacji. Jak wiesz odbiór techniki w różnych szkołach jest odmienny i to chyba wiele tłumaczy.

A co do brzucha Stefa to od kiedy wielka Hara przekadza w Aiki :?: Taka teza jest równie prawdziwa jak ta, ze łysiejący faceci z broda (lub bez) zawsze walą kszanke na macie :) :) . W końcu jak mawiał nieśmiertelny Bareja w Brunecie wieczorową porą "Czerwony kapelusz jest zawsze podejrzany" :P :) :D

Ł. ( do dziś dziwnie mięki w kolanach jak sobie przypomni piąstke Stefa przy swej fizis) :oops: 8O 8)
  • 0

budo_marcin_kr
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 253 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

na onecie tez był na ten temat artykuł:

ale widać nie tylko FBI sie na niego uwzięło:
  • 0

budo_przemek
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1208 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

łysiejący faceci z broda (lub bez) zawsze walą kszanke na macie :) :) .

masz cos do lysiejacych facetow z broda na macie :?: :twisted: :twisted: :wink: :)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024