Wcześniej napisano, że preferuje pozycję boczną . :
Kochani zmiłujcie się - nie ma nic takiego jak pozycja boczna w aikido :roll: :roll:
ps.oczywiście zaraz grupa starszaków powie że jest ale w sztuce bogini Kamy
Napisano Ponad rok temu
Wcześniej napisano, że preferuje pozycję boczną . :
Napisano Ponad rok temu
A ja go miałem za kozaka
Napisano Ponad rok temu
FAKT 8) Takie nawet mniej ekologiczne ze skóry renifera czy innego karibu, jak przystało na promotora wartości ekologicznych ( patrz: Na zabójczej ziemi)
Ajajaj przeciez doskonale wiemy o co chodzi.. po co zaraz wielkich liter używać? :wink:A ja go miałem za kozaka
No kozaki to on fajne czasem ma
Napisano Ponad rok temu
Wielebna Redakcja sam do najmłodszych nie należy. :twisted: Na oko to starsze nawet od Łabędzia. :roll: :wink:No Redakcjo masz fart, ze powiedziałes starszaki, a nie staruchy 8) :wink: 8)
Napisano Ponad rok temu
Prorok Ludzie tak długo nie zyja, nie przesadzaj.Wielebna Redakcja sam do najmłodszych nie należy. :twisted: Na oko to starsze nawet od Łabędzia. :roll: :wink:No Redakcjo masz fart, ze powiedziałes starszaki, a nie staruchy 8) :wink: 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pokazywał przed mae geri, przed yoko niestety nie :? 8)Czy Seagal pokazywal oborone przed yoko? lub innym kopnieciami
Napisano Ponad rok temu
A kto kopal? pewnie jakis mistrz swiata aikido w kopaniu ziemniakow? Chetnie bym go zobaczyl w tych obronach przed kopaniem z 7 danem w TKD lub w kick'u :roll:Pokazywał przed mae geri, przed yoko niestety nie :? 8)
Napisano Ponad rok temu
Patrz zdjatka na naszej stronie. Zejście z linii ataku na stonę pleców parnera z podchwytem kopiacej nogi, a potem obalenie atakujacego na pysk 8) No i kontrola przez przydepniecie mięsnia udowego lub klejnotów rodowychA co to by;la za obrona przed mae geri?
Napisano Ponad rok temu
Zejście z linii ataku na stonę pleców parnera z podchwytem kopiacej nogi, a potem obalenie atakujacego na pysk
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A kto kopal? pewnie jakis mistrz swiata aikido w kopaniu ziemniakow? Chetnie bym go zobaczyl w tych obronach przed kopaniem z 7 danem w TKD lub w kick'u :roll:Pokazywał przed mae geri, przed yoko niestety nie :? 8)
Napisano Ponad rok temu
No bo jeśli nie, to nic nie umiesz i tylko marnujesz nasz i swój czas
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
powiem ci ze techniki przed kopnieciam ktore pokazuje sa rowniez w jiu jitsu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
powiem ci ze techniki przed kopnieciam ktore pokazuje sa rowniez w jiu jitsu ale ty jetses najlepszy i wszystko wiesz, pewnie chcialbys odrazu miec 10 dana
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu