Steven Seagal na Karowej
Napisano Ponad rok temu
Za to aikido na AWF-ie - to jest To co misie lubia najbardziej!!! Charyzmatyczny instruktor, doskonale, nowoczesne metody treningowe, najnowsze wyposazenie w bron, odnowa bilogiczne, sauna, masaze, koedukacyjne prysznice z ciepla woda, juz nie mowie o czesto organizowanych stazach.... 8)
Napisano Ponad rok temu
Zamieszczam to pytanie tutaj aby nie tworzyc nowego tematu niepotrzebnie. Co sadzicie o Aikido na Karowej ? Chodzi mi glownie o poziom i czy dobrze sa treningi prowadzone. Moja kolezanka chce zaczac swoja przygode z aikido i chcialem sie dowiedziec czy to jest dobre miejsce na poczatki i nauke aikido.
aikido na karowej jest super,ale Meian jest najlepszy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dlatego koleżanke pszysyłaj do Meianu :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Napisano Ponad rok temu
W Meianie kicają różowe króliczki. Dowiedz się, czy koleżanka lubi takie klimaty.Zamieszczam to pytanie tutaj aby nie tworzyc nowego tematu niepotrzebnie. Co sadzicie o Aikido na Karowej ? Chodzi mi glownie o poziom i czy dobrze sa treningi prowadzone. Moja kolezanka chce zaczac swoja przygode z aikido i chcialem sie dowiedziec czy to jest dobre miejsce na poczatki i nauke aikido.
Napisano Ponad rok temu
W Meianie kicają różowe króliczki. Dowiedz się, czy koleżanka lubi takie klimaty.Zamieszczam to pytanie tutaj aby nie tworzyc nowego tematu niepotrzebnie. Co sadzicie o Aikido na Karowej ? Chodzi mi glownie o poziom i czy dobrze sa treningi prowadzone. Moja kolezanka chce zaczac swoja przygode z aikido i chcialem sie dowiedziec czy to jest dobre miejsce na poczatki i nauke aikido.
Prorocka Ty nie lubisz różowych króliczków? :wink:
Napisano Ponad rok temu
Ja króliczki wprost uwielbiam, ale jeśli koleżanka jest nieletnia jak ty, to pewnie jeszcze jej nie wpuszczają do lokali z króliczkami.W Meianie kicają różowe króliczki. Dowiedz się, czy koleżanka lubi takie klimaty.Zamieszczam to pytanie tutaj aby nie tworzyc nowego tematu niepotrzebnie. Co sadzicie o Aikido na Karowej ? Chodzi mi glownie o poziom i czy dobrze sa treningi prowadzone. Moja kolezanka chce zaczac swoja przygode z aikido i chcialem sie dowiedziec czy to jest dobre miejsce na poczatki i nauke aikido.
Prorock, a Ty nie lubisz różowych króliczków? :wink:
Napisano Ponad rok temu
Ja króliczki wprost uwielbiam, ale jeśli koleżanka jest nieletnia jak ty, to pewnie jeszcze jej nie wpuszczają do lokali z króliczkami.W Meianie kicają różowe króliczki. Dowiedz się, czy koleżanka lubi takie klimaty.Zamieszczam to pytanie tutaj aby nie tworzyc nowego tematu niepotrzebnie. Co sadzicie o Aikido na Karowej ? Chodzi mi glownie o poziom i czy dobrze sa treningi prowadzone. Moja kolezanka chce zaczac swoja przygode z aikido i chcialem sie dowiedziec czy to jest dobre miejsce na poczatki i nauke aikido.
To co ja tam robię :wink:
Napisano Ponad rok temu
Zamieszczam to pytanie tutaj aby nie tworzyc nowego tematu niepotrzebnie. Co sadzicie o Aikido na Karowej ? Chodzi mi glownie o poziom i czy dobrze sa treningi prowadzone. Moja kolezanka chce zaczac swoja przygode z aikido i chcialem sie dowiedziec czy to jest dobre miejsce na poczatki i nauke aikido.
Jusi!!! Koniec z nami!
Napisano Ponad rok temu
Dobrze,ze króliczki uwielbiasz ))))) Wiesz jak koleżanka jest nieletnia to moze dzieki twojej znajomości ja wpuszczą :wink:
Napisano Ponad rok temu
Jusi!!! Koniec z nami!
Jezyku
Nie możesz mi tego zrobić ....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kolezanka jest letnia i na kroliczki chodzic moze.
Ja sobie wypraszam Nikt na mnie chodzić nie będzie No chyba,że sensei tak powie :wink:
Napisano Ponad rok temu
No to teraz tylko przyjąć pozwolenie od twojego ulubionego senseja Hoffmana :wink: i hajda na króliczka. :wink:Kolezanka jest letnia i na kroliczki chodzic moze.
Ja sobie wypraszam Nikt na mnie chodzić nie będzie No chyba,że sensei tak powie :wink:
Napisano Ponad rok temu
Za to aikido na AWF-ie - to jest To co misie lubia najbardziej!!! Charyzmatyczny instruktor, doskonale, nowoczesne metody treningowe, najnowsze wyposazenie w bron, odnowa bilogiczne, sauna, masaze, koedukacyjne prysznice z ciepla woda, juz nie mowie o czesto organizowanych stazach.... 8)
Szanowny Szczepanie,
Co do warunków ćwiczenia na AWF-ie to dużo się nie pomyliłeś. Do odnowy biologicznej i sauny należałoby dodać jeszcze Yogę i całkiem spora siłownię (by rozwijać moc technik ) troche worków i kilkaset metrów kw. maty. :wink:
Na temat charyzmy instruktora nie będę się wypowiadał :wink: ale zawsze musi on pomyśleć zanim zacznie mówić piękne słowa.......
Z pewnością Twoje pragnienie ćwiczenia na krawędzi wytrzymałości psychicznej i stawów zaspokoją chłopcy z karate kyokushin, kick-boksu, judo czy zapasów. Myślę że jak mnie kiedyś odwiedzisz to zostawisz sobie na deser ekipe z shoot-boxingu czy też brazylijskiego ju-jitsu, wtedy spokojnie z podniesionym czołem będziesz mógł wrócic do Cloda,
oh sorry Clouda
Pancer (przerażony możliwą wizytą)
Napisano Ponad rok temu
Ja również chciałem ci odradzić Karową I to zdecydowanie Popatrz na Szczepana, to jego wszak matecznik, gniazdo z którego wychynał i mimo kontaktów z najlepszymi mistrzami na świecie dalej badziewi :wink: :wink: :wink: To jest skażenie więcej jak genetyczne i gorsze jak grzech pierworodny :-) A tych dwóch o których pisze Szczepan to ci na ucho powiem ze to są jedne z łagodniejszych egzemplarzy tak więc STRZEZ SIĘ KAROWEJ przestraszony przestraszonyNie no cos ty, to jest straszna chala, marnota i dyndas A juz najgorszych to jest dwoch takich, jeden ptakopodobny, a drugi kolczasty. Jak ona wpadnie w to towarzystwo, to juz jej nie poznasz...Wiesz co sie tam dzieje???? nie dosc, ze pajeczaki wala jogopodobne rozgrzewki, to jeszcze jezdza gdzies na staze, nie wiadomo do jakichs podejrzanych tam federacji, ucza sie obcych sztuczek...do niczego to nie podobne...stanowczo odradzam!!!
Napisano Ponad rok temu
No to teraz tylko przyjąć pozwolenie od twojego ulubionego senseja Hoffmana :wink: i hajda na króliczka. :wink:Kolezanka jest letnia i na kroliczki chodzic moze.
Ale ale moim senseiem jest sensei Marek
Hajda na króliczki
Napisano Ponad rok temu
Ja również chciałem ci odradzić Karową I to zdecydowanie Popatrz na Szczepana, to jego wszak matecznik, gniazdo z którego wychynał i mimo kontaktów z najlepszymi mistrzami na świecie dalej badziewi :wink: :wink: :wink: To jest skażenie więcej jak genetyczne i gorsze jak grzech pierworodny :-) A tych dwóch o których pisze Szczepan to ci na ucho powiem ze to są jedne z łagodniejszych egzemplarzy tak więc STRZEZ SIĘ KAROWEJ przestraszony przestraszonyNie no cos ty, to jest straszna chala, marnota i dyndas A juz najgorszych to jest dwoch takich, jeden ptakopodobny, a drugi kolczasty. Jak ona wpadnie w to towarzystwo, to juz jej nie poznasz...Wiesz co sie tam dzieje???? nie dosc, ze pajeczaki wala jogopodobne rozgrzewki, to jeszcze jezdza gdzies na staze, nie wiadomo do jakichs podejrzanych tam federacji, ucza sie obcych sztuczek...do niczego to nie podobne...stanowczo odradzam!!!
Meian Meian!!!! :DDDDDDDDDDDD
Napisano Ponad rok temu
Rózowe króliczki to Stefan na swe słynne papucie przerabia
Napisano Ponad rok temu
Dobra, dobra - jak trza sie było prać ze Stefanem , co przyjechał się sprawdzić, to gdzie chłopaki byli :? :wink: . Ja z Jezem, Pancerem i kilkoma innymi zuchami na KAROWEJ wzielismy go pod but :paker: :wink: a nie jacys hodowcy rożowych królików, co siedzieli cicho w norkach :wink: 8)
Rózowe króliczki to Stefan na swe słynne papucie przerabia
Jak to przerabia na papucie? przestraszony
Jacy hodowcy?
Napisano Ponad rok temu
Uprasza się Moderatora Szczepana o wklejenie forograficznego dowodu rzeczowego na znak, ze opowiadając o rózowych papuciach Stefa z królika nie robił z gęby cholewy, a z nas wariatów :wink: :wink: :wink:Jak to przerabia na papucie?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Czy ktoś z Warszawy jedzie na zlot?
- Ponad rok temu
-
JAKA HAKAMA JEST NAJLEPSZA?
- Ponad rok temu
-
Omote czy Ura?
- Ponad rok temu
-
Techniczna doskonałość: wolny elektron vs. przypisany do sen
- Ponad rok temu
-
Drobne pytanie...
- Ponad rok temu
-
Sensowne Aikido w Warszawie
- Ponad rok temu
-
Czy powinny być wyszyte imiona na kimonie?
- Ponad rok temu
-
Real AIKIDO in action
- Ponad rok temu
-
Czy można ćwiczyć aikido wraz z inną sztuką walki?
- Ponad rok temu
-
^^
- Ponad rok temu