Steven Seagal na Karowej
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] Płaci się 70 zł za 2 treningi tygodniowo
Mam nadzieje,że zobaczę Was na macie
Treningi od poniedziałku do piątku
Napisano Ponad rok temu
pozdr
Napisano Ponad rok temu
4 treningi 90 zł
5 treningów 100 zł
No na to liczę! Jusi rozpoznacie napewno
Napisano Ponad rok temu
3 treningi? 80 zł
4 treningi 90 zł
5 treningów 100 zł
No na to liczę! Jusi rozpoznacie napewno
Czy Marek daje ci jakieś zniżki za werbowanie nowych adeptów? Jesli nie, warto dać mu znać.
Napisano Ponad rok temu
Mówię prawde. Naprawdę klub jest super Ludzie którzy tam są strasznie mili,a sensei jest najlepshy^^
Więc bez żadnych złośliwości proszę
Napisano Ponad rok temu
Prorock..czuję złośliwość=='
Mówię prawde. Naprawdę klub jest super Ludzie którzy tam są strasznie mili,a sensei jest najlepshy^^
Więc bez żadnych złośliwości proszę
To nie było złośliwe. Po prostu jestem zachwycony skutecznością werbunku. A Marka i ludzi z nim ćwiczących znam i lubię, więc nie dziwię się twojej opinii.
Napisano Ponad rok temu
w shudokanie placi sie teraz bodajrze 56 zl i mozesz cwiczyc 4x w tygodniu a poznije nawet 7 razy.
A tak propo macie jeszcze jakies fotki Stevena?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
niestety jesli chodzi o sw (w sumie nie tylko) to jest cholernie drogo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam no to niezle cany
w shudokanie placi sie teraz bodajrze 56 zl i mozesz cwiczyc 4x w tygodniu a poznije nawet 7 razy.
A tak propo macie jeszcze jakies fotki Stevena?
Hmmm... drogo czy tanio Mozna trenować 6 razy w tygodniu (w 3 dni możesz nawet mieć 3 treningi dziennie - zależy jak sobie dasz podstawowe :wink: Noi przed treningiem na drugiej macie (Zabrze). Chyba nie zrozumiałem ale na wszelki wypadek Shudokanu nie ma w Warszawie, no chyba że nic o tym nie wiem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Niebawem, czekam na meldunek od webmastera.Kochana Redakcjo budojo kiedy bedzie ogloszenie wynikow w sprawie tych plakatwo Senseia Seagala z jego autografem?
Prosimy o cierpliwość. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Najlepiej sięgnij po kasetkę The Path beond thougt. Tam dośc wyraznie widać jak to robi.8) A opisy są zawsze problematyczne :?Czekam z niecierpliwoscia. Mam jescze pytanko do osob ktore braly udzial w stazu z Shihanem Seagalem a mianowicie chodzi mi o sposob w jaki przyjmuje uderzenie shomen widizalem ze inaczej uklada reke nie lapie jej tylko jakby ja przylepial do reki przeciwniak a pozniej dopiero ja lapie czy mzoecie blizej rto opisac dlaczego on to robi w ten sposob.
Napisano Ponad rok temu
Najlepiej sięgnij po kasetkę The Path beond thougt. Tam dośc wyraznie widać jak to robi.8) A opisy są zawsze problematyczne :?Czekam z niecierpliwoscia. Mam jescze pytanko do osob ktore braly udzial w stazu z Shihanem Seagalem a mianowicie chodzi mi o sposob w jaki przyjmuje uderzenie shomen widizalem ze inaczej uklada reke nie lapie jej tylko jakby ja przylepial do reki przeciwniak a pozniej dopiero ja lapie czy mzoecie blizej rto opisac dlaczego on to robi w ten sposob.
A co bym musiał zrobić, jaki haracz wpłacić i pod jaki adres abyś Łabędziu szanowny podzielil się ze mną tą pozycja..
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Czy ktoś z Warszawy jedzie na zlot?
- Ponad rok temu
-
JAKA HAKAMA JEST NAJLEPSZA?
- Ponad rok temu
-
Omote czy Ura?
- Ponad rok temu
-
Techniczna doskonałość: wolny elektron vs. przypisany do sen
- Ponad rok temu
-
Drobne pytanie...
- Ponad rok temu
-
Sensowne Aikido w Warszawie
- Ponad rok temu
-
Czy powinny być wyszyte imiona na kimonie?
- Ponad rok temu
-
Real AIKIDO in action
- Ponad rok temu
-
Czy można ćwiczyć aikido wraz z inną sztuką walki?
- Ponad rok temu
-
^^
- Ponad rok temu