Steven Seagal na Karowej
Napisano Ponad rok temu
About his technique, isn´t my words, but from his teachers Abe Seiseki Shihan (10thDan) and Isoyama Hiroshi Shihan(8thDan), both O-Sensei´s students, who said that his Aikido were "like nothing we´ve ever seen before" and then they promoted him
Napisano Ponad rok temu
kiedy Seagal mial do nas przyjechac - namioty byly rozstawione, przyczepy staly, ja z ziomkami siedzielismy niedaleko, piejmy kulturalnie browarka i sie gapimy. Przychodzi pijany typ kolo 40, i zagaduje ze podobno Seagal ma przyjechac. My ze tak A on : "ja przyszedlem sie z nim zmierzyc ! nie bedzie nam tu rzadzil!" Dobra my do niego "no to jest pan 4 w kolejce" (bylo nas 3) i juz ledwo powstrzymujemy smiech. zulik "on to podobno jest taki *pokazuje maly odcinak palcami* tylko w filmach jest duzy, bic sie nie umie, to wy tu rzadzicie nie on nie?" "tylko pojde cos zjem i mu pokaze"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Specialnie dla Jusi wiadomość: Jest też zdjątko twojego ukochanego senseia H. oraz innych zawodników znanych z forum vortalu. Stronka jest po liftingu więc opinie mile widziane. 8) :peace:
Napisano Ponad rok temu
[ Tak na próbę to kto ile dałby za keikogi w której ćwiczył Steven Seagal z jego własnoręcznym podpisem. Otwieram próbną licytację.
Cena wywoławcza 500PLN. 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Nikt nie licytuje a ja myślałem że rozpęta się istna burza :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pancer (zadumany nad biegiem czasu)
Napisano Ponad rok temu
A tak propo co to za film?
Juz gdzies napisalem , tytul to "Out of rich" podobno chodzi w nim o to, ze seagal koresponduje z jakas dziewczyna z polski (16 latka?) i kontakt sie urywa, a on wyrusza jej szukac itp. Nie wiem nic konkretniej, poszukaj w necie, moze znajdziesz :wink:
Napisano Ponad rok temu
Toc przecie wypisz wymaluj Jusi Ty niedobra, dlaczego nie pisałas do Stefana i az do Polski musiał przyjechać :wink:chodzi w nim o to, ze seagal koresponduje z jakas dziewczyna z polski (16 latka?) i kontakt sie urywa, a on wyrusza jej szukac itp.
Napisano Ponad rok temu
Ale dlaczego na moim osiedlu szukal? :roll:
Jusi -> 16 lat?
Napisano Ponad rok temu
Wybaczcie. Jak Seagal będzie w Polsce to wtedy będziecie mogli oragnizowac treningi i robić zdjęcia :wink:
A nie oszukiwac biedna młodzież! I na takiej poważnej stranie zdjęcia podrabiane wrzucać :wink:
Napisano Ponad rok temu
ps Jusi -> gdzie cwiczysz?
Napisano Ponad rok temu
W Meianie^^ A ciu?
Napisano Ponad rok temu
Który to Jeżyk który na tym zjdęciu? :wink:
jak to? nie poznajesz? pierwszy z twojej lewej
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Czy ktoś z Warszawy jedzie na zlot?
- Ponad rok temu
-
JAKA HAKAMA JEST NAJLEPSZA?
- Ponad rok temu
-
Omote czy Ura?
- Ponad rok temu
-
Techniczna doskonałość: wolny elektron vs. przypisany do sen
- Ponad rok temu
-
Drobne pytanie...
- Ponad rok temu
-
Sensowne Aikido w Warszawie
- Ponad rok temu
-
Czy powinny być wyszyte imiona na kimonie?
- Ponad rok temu
-
Real AIKIDO in action
- Ponad rok temu
-
Czy można ćwiczyć aikido wraz z inną sztuką walki?
- Ponad rok temu
-
^^
- Ponad rok temu