aikido na ulicy!!!!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
heee znowu (-:
!!!zablokowac!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Senseje potrafili by się wybronić, zaatakować także, sdam juz widziąłem takie rzeczy, ostatnio mój znajomy sensei mało nie polamał jakieś złodzieja jak jechał autobusem. BYł dla niego dobry i dostarczył go na gliny.
Więc chyba jednak aikido się do czegoś przydaję, więc przestańcie pytać ciągle o to samo bo to jest NUDNE i źle świadczy o pytających. Poćwicxz jeden z drugim i zobacz co jest dobre a co nie - - mówię tu rzecz jasna o treningu dłuższym niż dwea tygodnie czy parę mieczhów.
Napisano Ponad rok temu
Co to jest bej?
Mi się kojarzy z jakimś klejem.
Napisano Ponad rok temu
To miała być wypowiedź żartobliwa, ironiczna, z akcentami humorystycznymi...o czym wy w ogóle, jak hakama na ulicy, nikt niue łazi w hakamie po ulicy, chyba że idzie z treeningu na trening zimą, ale wtedy przypomina księdza.
Napisano Ponad rok temu
jakie i czy w ogole szanse ma aikidoka na ulicy gdy wypada do niego koles z nozem albo jakims innym bejem????? i czy potrafia to tylko uznani senseie????
Aikidoka ma marne szanse na ulicy. Nawet 6. dan, jak sie dowiedzielismy od kolegi somy.
I prosze sobie nastepnym razem poszperac w archiwum, bo podobne tematy, to ja poruszalem jakies 3 lata wstecz...
Napisano Ponad rok temu
Czyli ma szanse czy nie ma?
Pojedz do Berlina, idz w nocy do dzielnicy tureckiej. Jak przezyjesz, znaczy, ze ma .
Napisano Ponad rok temu
Szanse sa zawsze.Czyli ma szanse czy nie ma?
Tylko czasami bliskie zeru
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oto Twoje szanse podczas spotkania z nożownikiem:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Jaki mądry film... :roll:
No to chyba EOT ???
Napisano Ponad rok temu
No teoretycznie tak, ale najpierw musi się rozkręcić a z tym może mieć klópot np. w toalecie dworcowejA tu sie z szanownym kolegą niezgodzę bo dyskobol jak mu sie uda podobnie jak kuloioci i oszczepnicy moga razic na odległość, jeszcze zanim nóż znajdzie się w skutecznym zasięgu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Władcy Ustronia
- Ponad rok temu
-
Rozpad stylu Iwama?
- Ponad rok temu
-
Rozwazania na temat Reigi Saho
- Ponad rok temu
-
Motto przewodnie,zasada życiowa aikidoków?
- Ponad rok temu
-
Czy przez aikido niszczą się nadgarstki?
- Ponad rok temu
-
Aikido na Karowej?
- Ponad rok temu
-
Lepiej mieć długi niż za krótki ? ;)
- Ponad rok temu
-
Anonimowość forum
- Ponad rok temu
-
Co w nastepnym BUDOJO szanowna redakcjo?
- Ponad rok temu
-
Dorównać senseiowi?
- Ponad rok temu