pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jakbym był w Twoim wieku 8O jestem pewien, że moi rodzice też by mi na cos takiego nie pozwolilizapytalem rodzicow czy moge sobie kupic... powiedzialem im ze to swietna zabawa, swietne cwiczenie na nadgarstki i przedramiona itd. a oni dalej swoje ze nie bo narobie sobie klopotow itd.
oni uwazaja ze to tylko jacys straszni bandyci sie tym bawia itd.... moze ktos mi pomoc?
jakas podpowiedz jak ich przekonac? niedlugo sie zdenerwuje pojade qpie sobie i bede jakos go chowal
![]()
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
No, co ty? Ja swój pierwszy nóż dostałem (od dziadka), gdy lat mniej niż 10 miałem (stary scyzoryk). Później, folder (noname - kupiony "na targu, u ruskich" :wink: ) (lat 12), pierwszy balisong (też noname i na targu) (lat 13) - dobrze go pamiętam...Jakbym był w Twoim wieku 8O jestem pewien, że moi rodzice też by mi na cos takiego nie pozwolili
![]()
Z perspektywy czasu chwała im za to 8)
chyba musisz poczekac troszeczkę na taką zabawę... :?
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"to zależy"
![]()
a) myślę że jak się startuje od sprzętu za 15PLN to najprawdopodobniej i tak rozleci się on zanim zdąży go człowiek używać (chyba że nasz kolega chce sobie kupić Microtecha za 100$)zeszlifowanie ostrza to dodatkowy argument w dyskusji z rodzicielami
![]()
Pozdrawiam,
AdamD
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu