Super Treningi Taekwondo na Światowym Poziomie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bardzo nieelegancko.
0 szacunku, bo mijego trenera tez obrazono.
Jak nie dajesz szacunku to nie oczekuj go w zamian.
Ja nie cwicze tylko tkd ale i bjj wiec klapek nie mam.
Slepy szowinizm jest zly.
Napisano Ponad rok temu
Wyjaśniam - pan Soo Kwang Lee (tak to się pisze) nie jest niestety żadną wyrocznią w tym, kto jest, a kto nie jest trenerem kadry. O tym decyduje Zarząd PZTkd-WTF w porozumieniu z PKS.
Wszystkie wyniki MŚ, ME i innych imprez międzynarodowych są na stronie WTF [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], stąd wszelkie opowieści bez pokrycia dają się łatwo zweryfikować.
Jeśli chcesz wiedzieć więcej o mnie, jak również o tym, skąd wiem o Cheol In Kangu, zapytaj Renaty Kim. Będzie w stanie udzielić Ci wyczerpujących odpowiedzi. Pytaj o Piotra Bernata. Dla Twojej orientacji: w taekwondo od 1986 roku, 4 dan (3 dan w WTF), instruktor od 1994, trener od paru lat, klub "Dan" Świdnik, link do strony klubowej masz pod moimi postami.
Wyjaśnijmy jedną rzecz - ja naprawdę nie mam nic przeciwko Twojemu trenerowi (jak pogadasz z Renatą to dowiesz się, że jest wręcz przeciwnie), ale gdyby np. któryś z moich uczniów pisał takie dziwne opowieści na jakimkolwiek forum, to najpierw bym mu uszy poobrywał, a potem spaliłbym się ze wstydu. Albo odwrotnie
Pozdrawiam
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tak jak z nim rozmawialem po treningu to tak i napisalem.
ale chyba dobrze znam angielski.
Napisano Ponad rok temu
on mowi tylko po koreansku i niezaduzo po angielsku.
To moze powiadom o tych ironicznych tekstach dotyczacych "polskich sensejow" na stronce klubowej. Niech tez bedzie swiadomy jakich ma uczniow.
Napisano Ponad rok temu
Gizmo jak bys dobrze przeczytal nie jest trenerem kadry tylko technicznym trenerem.
Fajnie. Widziałeś jakiś dokument stwierdzający to? Bo naprawdę nie przypominam sobie, aby kiedykolwiek w PZTkd-WTF istniało coś takiego jak "techniczny trener" kadry. Zresztą zapytam przy najbliższej okazji trenera kadry olimpijskiej i jej członków, ciekawe co mi odpowiedzą...
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Pytanie: "Czy pan Cheol In Kang 5 dan z Warszawy jest w jakikolwiek sposób związany z którąkolwiek kadrą Polski taekwondo WTF?"
Odpowiedź: "W ogóle nie znam tego pana. Nie ma go także w żadnym spisie trenerów współpracujących z Polskim Związkiem Taekwondo WTF."
Myślę, że to kończy temat.
Pozdrawiam i jeszcze raz życzę więcej dystansu i pokory
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co do tematu to chyba gizmo rozwiaj wszystkie watpliwosci...ja nie pisze ze mam super trenera,bo ci co trenowali u niego lub znaja osobiscie wiedza jaki jest.Jest jednym z dwoch da best fachowcow w kraju tak na marginesie
pokora i obiektywizm zaprowadza nas do rzeczowej romowy na tematy naszego TKD nie wazne czy WTF ITf GTF czy inne teefy.Pozdro dla all.
P.S Gadalem z Tomkiem Idzikowskim na temat jego przygody z WTF.On sam jest milo zaskoczony metodyka treningowa,mozliwosciami motorycznymi i technicznymi swojego organizmu po kilku ladnych miesiacach spedzonych na sali WTF.Czemu odszedl? to juz byla rozmowa w 4 oczy :wink:
Napisano Ponad rok temu
A co do sztuk walki w których nie ma rozłamów to ciśnie mi się na usta Aikido i Sumo :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ps. i chuliganka, bo jeszcze nikt tego nie usystematyzował
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ps. hmmm a judo ? :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
ciekawostka AMERICAN TAEKWONDO ASSOCIATION.
- Ponad rok temu
-
Rozbicia na MŚ ITF w Warszawie
- Ponad rok temu
-
Treningi po wakacjach
- Ponad rok temu
-
Rozmowy WTF-ITF
- Ponad rok temu
-
Kolejny nowy
- Ponad rok temu
-
prosba podobna o polskie nazwy technik
- Ponad rok temu
-
Wymagania egzaminiacyjne (?)
- Ponad rok temu
-
WTF w ESKK?
- Ponad rok temu
-
wypalenie po treningach tkd...?
- Ponad rok temu
-
ESKK - kurs taekwondo -> oszustwo czy legalny interes?
- Ponad rok temu