Super Treningi Taekwondo na Światowym Poziomie
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Bardzo nieelegancko.
0 szacunku, bo mijego trenera tez obrazono.
Jak nie dajesz szacunku to nie oczekuj go w zamian.
Ja nie cwicze tylko tkd ale i bjj wiec klapek nie mam.
Slepy szowinizm jest zly.
Napisano Ponad rok temu

Wyjaśniam - pan Soo Kwang Lee (tak to się pisze) nie jest niestety żadną wyrocznią w tym, kto jest, a kto nie jest trenerem kadry. O tym decyduje Zarząd PZTkd-WTF w porozumieniu z PKS.
Wszystkie wyniki MŚ, ME i innych imprez międzynarodowych są na stronie WTF [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], stąd wszelkie opowieści bez pokrycia dają się łatwo zweryfikować.
Jeśli chcesz wiedzieć więcej o mnie, jak również o tym, skąd wiem o Cheol In Kangu, zapytaj Renaty Kim. Będzie w stanie udzielić Ci wyczerpujących odpowiedzi. Pytaj o Piotra Bernata. Dla Twojej orientacji: w taekwondo od 1986 roku, 4 dan (3 dan w WTF), instruktor od 1994, trener od paru lat, klub "Dan" Świdnik, link do strony klubowej masz pod moimi postami.
Wyjaśnijmy jedną rzecz - ja naprawdę nie mam nic przeciwko Twojemu trenerowi (jak pogadasz z Renatą to dowiesz się, że jest wręcz przeciwnie), ale gdyby np. któryś z moich uczniów pisał takie dziwne opowieści na jakimkolwiek forum, to najpierw bym mu uszy poobrywał, a potem spaliłbym się ze wstydu. Albo odwrotnie

Pozdrawiam
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tak jak z nim rozmawialem po treningu to tak i napisalem.
ale chyba dobrze znam angielski.
Napisano Ponad rok temu
Cytat
on mowi tylko po koreansku i niezaduzo po angielsku.
To moze powiadom o tych ironicznych tekstach dotyczacych "polskich sensejow" na stronce klubowej. Niech tez bedzie swiadomy jakich ma uczniow.
Napisano Ponad rok temu
budo_rustam napisał
Gizmo jak bys dobrze przeczytal nie jest trenerem kadry tylko technicznym trenerem.
Fajnie. Widziałeś jakiś dokument stwierdzający to? Bo naprawdę nie przypominam sobie, aby kiedykolwiek w PZTkd-WTF istniało coś takiego jak "techniczny trener" kadry. Zresztą zapytam przy najbliższej okazji trenera kadry olimpijskiej i jej członków, ciekawe co mi odpowiedzą...

Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Pytanie: "Czy pan Cheol In Kang 5 dan z Warszawy jest w jakikolwiek sposób związany z którąkolwiek kadrą Polski taekwondo WTF?"
Odpowiedź: "W ogóle nie znam tego pana. Nie ma go także w żadnym spisie trenerów współpracujących z Polskim Związkiem Taekwondo WTF."
Myślę, że to kończy temat.
Pozdrawiam i jeszcze raz życzę więcej dystansu i pokory
Gizmo
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

A co do tematu to chyba gizmo rozwiaj wszystkie watpliwosci...ja nie pisze ze mam super trenera,bo ci co trenowali u niego lub znaja osobiscie wiedza jaki jest.Jest jednym z dwoch da best fachowcow w kraju tak na marginesie

pokora i obiektywizm zaprowadza nas do rzeczowej romowy na tematy naszego TKD nie wazne czy WTF ITf GTF czy inne teefy.Pozdro dla all.
P.S Gadalem z Tomkiem Idzikowskim na temat jego przygody z WTF.On sam jest milo zaskoczony metodyka treningowa,mozliwosciami motorycznymi i technicznymi swojego organizmu po kilku ladnych miesiacach spedzonych na sali WTF.Czemu odszedl? to juz byla rozmowa w 4 oczy :wink:
Napisano Ponad rok temu

A co do sztuk walki w których nie ma rozłamów to ciśnie mi się na usta Aikido i Sumo :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

ps. i chuliganka, bo jeszcze nikt tego nie usystematyzował

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

ps. hmmm a judo ? :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
ciekawostka AMERICAN TAEKWONDO ASSOCIATION.
- Ponad rok temu
-
Rozbicia na MŚ ITF w Warszawie
- Ponad rok temu
-
Treningi po wakacjach
- Ponad rok temu
-
Rozmowy WTF-ITF
- Ponad rok temu
-
Kolejny nowy
- Ponad rok temu
-
prosba podobna o polskie nazwy technik
- Ponad rok temu
-
Wymagania egzaminiacyjne (?)
- Ponad rok temu
-
WTF w ESKK?
- Ponad rok temu
-
wypalenie po treningach tkd...?
- Ponad rok temu
-
ESKK - kurs taekwondo -> oszustwo czy legalny interes?
- Ponad rok temu