trzeba przyznac poziom tkd itf nie jest juz za wysoki nie chodzi tylko o rozbicia wiekszosc dobrych zawodnikow rezygnuje i szuka innych drog
A to 13 - to 13 lat, tak? A świstak siedzi...
Napisano Ponad rok temu
trzeba przyznac poziom tkd itf nie jest juz za wysoki nie chodzi tylko o rozbicia wiekszosc dobrych zawodnikow rezygnuje i szuka innych drog
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tak jak mowisz combat czasy sie zmieniaja sztuki walki przechodza ewolucje i my sie tez musimy rozwijac posparujcie troche z THAIAMI a sami stwierdzicie ze trzeba poszezyc kregi i trening itf to za malo podobnie posparujcie z judokami czy ludzmi z BJJ a zobaczycie ze parter was wykaczy.Jestesmy europejczykami sam waze blisko 90 kg wiec trudno wykonac mi wiele wyczynow takich jakich dokonuja azjaci gdzie srednia waga to chyba 60kg.Trzeba ewoluowac i to jest fakt
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja nie pisze o walce sportowej wg przepisow tkd czy judo itp tylko o realnej walce powalcz ze sterydami co mieli kontakt wczesniej z judo kyokushin czy BJJ z ktorymi troszke poprzebywalem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no ja tego typu rzeczy mialem w grupie poczatkujacej. to sa chyba standardowe akcje nie? moze nie bylo to klatka po klatce odwzorowanie tych konkretnie ilustracji ale nie widze w nich jakichs rewolucyjnych tehcnik.
Napisano Ponad rok temu
poza tym- to sie nei tyczy tematu :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Racja i chyba to problem nie tylko ITF - ale całego TKD.
NIGDY NIE SPOTKAŁEM tego na treningu TKD:
A trener mi napisał, że koreańczycy tego uczą
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ma ktoś może nagranie video z tych mistrzostw ??
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu