Kto chce sie pośmiać
Napisano Ponad rok temu
Wymagany okres treningu oznacza minimalny okres pomiędzy dwoma stopniami.
kurcze znam polewe tych ludzi od lat, i w polowe tych wymagan pomyslamem ....o kurwa , co jest ?....ale tam mala sentancja mnie uspokoila.
Zgaduje ze nie przeczytales do konca
Napisano Ponad rok temu
A co w tym śmiesznego ?http://www.karate.pl/encyklopedia/wymagania_egzaminacyjne/index.php?page=2
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Po 100 treningach, znaczy przeciętnie po roku ćwiczenia? (10 miesięcy, 3 treningi w tygodniu). Buhahahahahaha.... to ja powinienem mieć z 4 dan przynajmniej.Po 100 treningach można mieć czarny pas, nie ma rozgraniczenia na dzieci i zero kumite w kontakcie co to za czarny pas ?
Karateka1, daj sobie na luz i zajmij się czym innym dobrze? Bo już dobrze wiemy, że w wyśmiewaniu jesteś dobry. Na razie jakoś nie pokazałeś niczego, za co można by ciebie doceniać.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zaznaczyc nalezy ze sa to okresy minimalne.
Mozesz powiedziec jaki jest okres treningowy minimalny w programie IKO ? pomiedzy 1 kyu a pierwszym danem ? o ile nie myle sie jest 12 miesiecy ?
A co do tego co maja w programie no coz lepiej miec slaby program i jego przestrzegac niz sobie stopnie po znajomosci zalatwiec prawda ?
Napisano Ponad rok temu
W IKO 111 jest 12 miechów tylko z tym,że egzamin jest raz w roku ,więc przewanie łapia sie po treminie egzaminu i czekaja na szanse 2 lata
Napisano Ponad rok temu
choc egzamin co 3 miesiace to naprawde zbytek laski
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Karate na Karowej
- Ponad rok temu
-
Kurs instruktorski ze specjalnością karate
- Ponad rok temu