Klipy yiquan - Yao Chengrong
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Dominik
Napisano Ponad rok temu
Poszerzając odpowiedź Voitaz'a napiszę tak: Voitaz jest z Katowic; Grześ i ja (Macwar) z Chorzowa, ale bywam też w Gliwicach; ponadto sporo osób ze Śląska i Zagłębia zetknęło się z Yiquan'en na seminariach i obozach.
Zdrówka Kuzyn.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
My nie uczymy, można sobie poobserwować jak trenujemy, poprosić o demonstrację lub wyjaśnienie jakiegoś elementu, spróbować czegoś z nami i to wszystko. Uczy Andrzej Kalisz.
Napisano Ponad rok temu
Kontak juz podłapałem i mam nadzieje ze juz nie dlugo zabacze jak Yiqan wyglada,bede chciał tez poczuc:D:D:D...... a jesli chodz o nakuke oczwiscie jesli Yiquan podejdzie to bede bardzo szczeslwy uczucza sie tego systemu od osoby bedacej tak blisko zrodła:))
Napisano Ponad rok temu
Gwoli scislosci: yiquanem w Polsce tak na prawde, na powaznie zajmuje sie Andrzej Kalisz a reszta to albo jego uczniowie z Warszawy albo ludzie, ktorzy uczestniczyli w seminarium/iach...
Witam!!!
Co do tego kto uczy nie ma wątpliwości!!!!!
Ale chciałbym się zapytać czy "uczniowie z Warszawy albo ludzie, ktorzy uczestniczyli w seminarium/iach" nie zajmują sie poważnie??? :twisted:
Nie wiem jak inni ale ja traktuję naukę POWAŻNIE
Pozdrowionka Voitaz
ps: Jeśli dobrze myślę to jesteś tym Domino z którym się widziałem w Puszczykówku? Pozdrawiam serdecznie!
Napisano Ponad rok temu
Co do tego kto uczy nie ma wątpliwości!!!!!
Wypowiedz byla dla tych co "maja watpliwosci" lub po prostu moga nie byc dobrze zorietowani w temacie...zeby nie bylo watpliwosci po prostu
Jeśli dobrze myślę to jesteś tym Domino z którym się widziałem w Puszczykówku? Pozdrawiam serdecznie!
Zakladam, ze to chyba bylem ja....
Pozdrawiam rownie serdecznie
Dominik
Napisano Ponad rok temu
Chwilowo możecie mnie doliczyć do miejscowych, bo z racji pracy będę teraz krążył przez parę miesięcy między Wawą a Sosnowcem (zresztą Grześ już wie). Także jak się będziecie z Farkisanem na jakieś przezentacje (i piwo) umawiać to ja się piszę.
K.
Napisano Ponad rok temu
przy okazji: Dacheng: te terminy na pradze to jedyne w warszawie?
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ving Tsun
- Ponad rok temu
-
Coś dla hipochondryków - kontuzje i inne takie
- Ponad rok temu
-