Karate na Karowej
Napisano Ponad rok temu
Po dłuuuugiej przerwie zamierzam wrócić do treningów u Zbyszka Wójcika na Karowej.
Czy ktoś zna może godziny zajęć?
P.
Napisano Ponad rok temu
cwiczyles u zbycha... kiedy?
ja tez troszke (jakies 10 - 6latek temu)
Napisano Ponad rok temu
Ale nie ma co popadać w sentyment. Twardym trzeba być a nie mientkim :wink: Ja wracam do treningów i byłoby dobrze gdybyś wziął przykład (a nie wykręcał się tak jak od biegania ostatnio!... :-) )
U Zbycha chyba sporo się pozmieniało. To już nie jest Shotokan jakiego Cię Leszek Drewniak poklon uczył. Tera panie innsza nieco inszość ale muszę przyznać, że po kilku wizytach jakiś czas temu wrażenie mocno pozytywne. Więc może do zobaczenia na macie.... Biel
Napisano Ponad rok temu
Ćwiara stary koniu! Razem ze mną łaziłeś zanim nam obu brzuchy od piwa zwisły i dzieci zaczęły się czepiać nogawek. Dawne to czasy i świetne....
a draniu ... ladnie to tak dla fałszu pseudonimy jakies tajemnicze przyjmowac i starych kumpli mamić... :twisted: :twisted:
a brzuch mi spada ...
Ale nie ma co popadać w sentyment. Twardym trzeba być a nie mientkim :wink: Ja wracam do treningów i byłoby dobrze gdybyś wziął przykład (a nie wykręcał się tak jak od biegania ostatnio!... :-) )
przerzycilem sie na poranne godziny ... rano macham ciezarkami i boxuje
a wieczore pije piwko..... pozatym ostatnio pada
U Zbycha chyba sporo się pozmieniało. To już nie jest Shotokan jakiego Cię Leszek Drewniak poklon uczył. Tera panie innsza nieco inszość ale muszę przyznać, że po kilku wizytach jakiś czas temu wrażenie mocno pozytywne. Więc może do zobaczenia na macie.... Biel
a ciekawym, ciekawym.. bo ja z lenistwa (dojezdzac mi sie nie chce) zastanawiam sie nad kickboxingiem co powstal pod moim blokiem prawie...
to od 1 wrzesnia na macie u zbycha
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kurs instruktorski ze specjalnością karate
- Ponad rok temu
-
internetowe karate?
- Ponad rok temu
-
Wasze kontuzje po kumite/treningach karate