Skocz do zawartości

Zdjęcie

Karate na Karowej

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

budo_whitenoise
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 88 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Karate

Napisano Ponad rok temu

Karate na Karowej
Witam!
Po dłuuuugiej przerwie zamierzam wrócić do treningów u Zbyszka Wójcika na Karowej.
Czy ktoś zna może godziny zajęć?

P.
  • 0

budo_cwiara
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 66 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: Karate na Karowej
heh... ja nie znam. ale ...
cwiczyles u zbycha... kiedy?
ja tez troszke (jakies 10 - 6latek temu)
  • 0

budo_whitenoise
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 88 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Karate

Napisano Ponad rok temu

Ćwiara stary koniu! :D :D :D Razem ze mną łaziłeś zanim nam obu brzuchy od piwa zwisły i dzieci zaczęły się czepiać nogawek. :lol: Dawne to czasy i świetne....
Ale nie ma co popadać w sentyment. Twardym trzeba być a nie mientkim :wink: Ja wracam do treningów i byłoby dobrze gdybyś wziął przykład (a nie wykręcał się tak jak od biegania ostatnio!... :-) )
U Zbycha chyba sporo się pozmieniało. To już nie jest Shotokan jakiego Cię Leszek Drewniak poklon uczył. Tera panie innsza nieco inszość ale muszę przyznać, że po kilku wizytach jakiś czas temu wrażenie mocno pozytywne. Więc może do zobaczenia na macie.... :box: Biel
  • 0

budo_cwiara
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 66 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Ćwiara stary koniu! :D :D :D Razem ze mną łaziłeś zanim nam obu brzuchy od piwa zwisły i dzieci zaczęły się czepiać nogawek. :lol: Dawne to czasy i świetne....

a draniu ... ladnie to tak dla fałszu pseudonimy jakies tajemnicze przyjmowac i starych kumpli mamić... :twisted: :twisted:
a brzuch mi spada ... :)

Ale nie ma co popadać w sentyment. Twardym trzeba być a nie mientkim :wink: Ja wracam do treningów i byłoby dobrze gdybyś wziął przykład (a nie wykręcał się tak jak od biegania ostatnio!... :-) )

przerzycilem sie na poranne godziny ... rano macham ciezarkami i boxuje
a wieczore pije piwko..... pozatym ostatnio pada :oops:

U Zbycha chyba sporo się pozmieniało. To już nie jest Shotokan jakiego Cię Leszek Drewniak poklon uczył. Tera panie innsza nieco inszość ale muszę przyznać, że po kilku wizytach jakiś czas temu wrażenie mocno pozytywne. Więc może do zobaczenia na macie.... :box: Biel

a ciekawym, ciekawym.. bo ja z lenistwa (dojezdzac mi sie nie chce) zastanawiam sie nad kickboxingiem co powstal pod moim blokiem prawie...

to od 1 wrzesnia na macie u zbycha :)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024