Ale one sa dla "Association Members Only".A widzieliscie kimonka na stronce Ricksona Gracie? Projektowane przez niego i robione przez Mizuno - single wave za 80$; double za 150$ i na zawody 190$
Jestem ciekaw czy sa tak dobre jak Rickson 8O
Jakie kimono ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I szkoda, bo choć z Atamą mam na pieńku to jednak jakość ich kimon jest znakomita.Mkimura... ja tylko tak 2 slowa odnosnie kimon Bad-Boy'a... Jak jakis czas temu patrzylem na metke jednego z kimonek .. byla Atama. Zmienili widac dostawce :wink: .
Napisano Ponad rok temu
Ale one sa dla "Association Members Only".[/quote]
no wlasnie nie rozumiem - czy kimona sa dla Association Members czy naszywki Ricksona do nich - po tym jak klikniesz np na kimono Traditional pojawia sie napis NON MEMBER - wiec nie wiem - ograniczenie kupowania kimon dla ludzi spoza asocjacji byloby lekko dziwne.
A jak wy to rozumiecie?
pozd
WiRAHA
Napisano Ponad rok temu
Ja to rozumiem tak, że $190 za kimono bym nie dał. Chyba, że z Ricksonem w środku.A jak wy to rozumiecie?
Napisano Ponad rok temu
A3 będzie na ciebie niestety za duża, A2 było by idealne.
racja mkimura!
sprawdzone!, wypróbowane! ... i za duże :?
uczę się na błędach - tylko dlaczego na swoich...
mkimura - dzięki za radę - niedługo pojawię się u krawca...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
P.S. Ja mam Atamkę, a Machado ma mój brat.
Pozdrawiam, Aviator
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jesli chodzi do oklinskiego spytaj sie o mateusza ... ostatnio jeszcze mial kimona zamowione z mma gear'a moze nie bedziesz musial zamawiac
Napisano Ponad rok temu
No to przejebane, bo właśnie sobie zamówiłem.... Może masz jakiś wybrakowany egzemplarz? :?Odradzam Krugansa. Chyba na 3 treningu spruły mi sie na udzie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja zastanawiam sie nad zamowieniem z mmagear ale nie bardzo wiem jaki rozmiar chyba A2 (mam 176cm wzrostu i waze 74 kg) . macie jakies doswiadczenia z zamawianiem z tego sklepu?
ja kupowałem w mmagear - opinia pozytywna!
i nie było opłaty za przesyłkę (powyżej 100$)
i przesyłka szybko przyszła 8O (zdziwiłem się, jak po 6 dzionkach od zamowienia listonosz przyniósł paczkę - na stronce mówią o 5 dniach, ale nie wierzyłem w to)
i cła nie płaciłem...
to byl jednorazowy zakup, wiec nie wiem czy miałem farta czy jest to u nich regułą...
Napisano Ponad rok temu
M.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja tam wiem, ze niby mokrej tkaniny takiej grubosci sie nie przedrze, ale jestem z kimonka dumny, ze wytrzymalo.
M.
Napisano Ponad rok temu
Kontakt gg 3779048 zabrze i okolice
Napisano Ponad rok temu
Ja też mam kimono do aikido(jakieś niemarkowe,pewnie firmy "kimono do aikido" ).Mam kimono do aikido używane (4 mies) na sprzedaz (plecione bardzo wytszymale).
Wytrzymało 2 lata aikido i ok. 2,5 roku Bjj.
Dopiero miesiąc temu pojawiły się(dość poważne)przetarcia.No i rok temu raz ktoś mnie szarpnął(chyba Saku)i się pod jego wpływem rozdarło,no ale nie ma to jak mamusia uzbrojona w "Maszynę Do Shycia".
Oczywiście mówię tu o górze,bo spodnie,to wielokrotnie restaurowane były.
Napisano Ponad rok temu
No widzisz twoje kimono najwyrazniej tez sie uczy czegos na treningachJa tylko spisze, ze moj Bad Boy wygral dzisiaj pojedynek z pralka. Z tego co slyszalem od rodzicow to wkrecil sie miedzy beben a pralke czy cos takiego... nie moge sobie tego wyobrazic, w kazdym razie na kimonku nie ma sladu, a beben pralki do wymiany, wyglada jakby granat go trzasnal.
Ja tam wiem, ze niby mokrej tkaniny takiej grubosci sie nie przedrze, ale jestem z kimonka dumny, ze wytrzymalo.
M.
Napisano Ponad rok temu
Generalnie jednak mowiac Serwach robi dobry sprzet - mocne, geste, ciezkie (moze nawet za ciezkie), a kolnierz ma tak twardy, ze trzeba wlozyc dwa razy wiecj sily do uduszenia niz przy przecietnym gi (cena 250 zl). Tylko lepiej kupowac na miejscu i przymierzyc, niz korzystac ze sprzedazy wysylkowej.
K_P
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Rozmiarówka kimon
- Ponad rok temu
-
mam pytanie do szczecińskich berserkerów...
- Ponad rok temu
-
vale tudo Chełm
- Ponad rok temu
-
13 lat temu?
- Ponad rok temu
-
figureczki pierdułeczki
- Ponad rok temu
-
Czy BJJ jest sportem widowiskowym ?