Ale one sa dla "Association Members Only".A widzieliscie kimonka na stronce Ricksona Gracie? Projektowane przez niego i robione przez Mizuno - single wave za 80$; double za 150$ i na zawody 190$
![]()
Jestem ciekaw czy sa tak dobre jak Rickson 8O

Jakie kimono ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I szkoda, bo choć z Atamą mam na pieńku to jednak jakość ich kimon jest znakomita.Mkimura... ja tylko tak 2 slowa odnosnie kimon Bad-Boy'a... Jak jakis czas temu patrzylem na metke jednego z kimonek .. byla Atama. Zmienili widac dostawce :wink: .
Napisano Ponad rok temu
Ale one sa dla "Association Members Only".[/quote]
no wlasnie nie rozumiem - czy kimona sa dla Association Members czy naszywki Ricksona do nich - po tym jak klikniesz np na kimono Traditional pojawia sie napis NON MEMBER - wiec nie wiem - ograniczenie kupowania kimon dla ludzi spoza asocjacji byloby lekko dziwne.
A jak wy to rozumiecie?
pozd
WiRAHA
Napisano Ponad rok temu
Ja to rozumiem tak, że $190 za kimono bym nie dał. Chyba, że z Ricksonem w środku.A jak wy to rozumiecie?

Napisano Ponad rok temu
A3 będzie na ciebie niestety za duża, A2 było by idealne.
racja mkimura!
sprawdzone!, wypróbowane! ... i za duże :?
uczę się na błędach - tylko dlaczego na swoich...

mkimura - dzięki za radę - niedługo pojawię się u krawca...
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
P.S. Ja mam Atamkę, a Machado ma mój brat.
Pozdrawiam, Aviator
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jesli chodzi do oklinskiego spytaj sie o mateusza ... ostatnio jeszcze mial kimona zamowione z mma gear'a moze nie bedziesz musial zamawiac
Napisano Ponad rok temu
No to przejebane, bo właśnie sobie zamówiłem.... Może masz jakiś wybrakowany egzemplarz? :?Odradzam Krugansa. Chyba na 3 treningu spruły mi sie na udzie
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
ja zastanawiam sie nad zamowieniem z mmagear ale nie bardzo wiem jaki rozmiar chyba A2 (mam 176cm wzrostu i waze 74 kg) . macie jakies doswiadczenia z zamawianiem z tego sklepu?
ja kupowałem w mmagear - opinia pozytywna!
i nie było opłaty za przesyłkę (powyżej 100$)
i przesyłka szybko przyszła 8O (zdziwiłem się, jak po 6 dzionkach od zamowienia listonosz przyniósł paczkę - na stronce mówią o 5 dniach, ale nie wierzyłem w to)
i cła nie płaciłem...
to byl jednorazowy zakup, wiec nie wiem czy miałem farta

Napisano Ponad rok temu
M.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja tam wiem, ze niby mokrej tkaniny takiej grubosci sie nie przedrze, ale jestem z kimonka dumny, ze wytrzymalo.
M.
Napisano Ponad rok temu
Kontakt gg 3779048 zabrze i okolice
Napisano Ponad rok temu
Ja też mam kimono do aikido(jakieś niemarkowe,pewnie firmy "kimono do aikido"Mam kimono do aikido używane (4 mies) na sprzedaz (plecione bardzo wytszymale).

Wytrzymało 2 lata aikido i ok. 2,5 roku Bjj.
Dopiero miesiąc temu pojawiły się(dość poważne)przetarcia.No i rok temu raz ktoś mnie szarpnął(chyba Saku)i się pod jego wpływem rozdarło,no ale nie ma to jak mamusia uzbrojona w "Maszynę Do Shycia".
Oczywiście mówię tu o górze,bo spodnie,to wielokrotnie restaurowane były.
Napisano Ponad rok temu
No widzisz twoje kimono najwyrazniej tez sie uczy czegos na treningachJa tylko spisze, ze moj Bad Boy wygral dzisiaj pojedynek z pralka. Z tego co slyszalem od rodzicow to wkrecil sie miedzy beben a pralke czy cos takiego... nie moge sobie tego wyobrazic, w kazdym razie na kimonku nie ma sladu, a beben pralki do wymiany, wyglada jakby granat go trzasnal.
Ja tam wiem, ze niby mokrej tkaniny takiej grubosci sie nie przedrze, ale jestem z kimonka dumny, ze wytrzymalo.
M.

Napisano Ponad rok temu
Generalnie jednak mowiac Serwach robi dobry sprzet - mocne, geste, ciezkie (moze nawet za ciezkie), a kolnierz ma tak twardy, ze trzeba wlozyc dwa razy wiecj sily do uduszenia niz przy przecietnym gi (cena 250 zl). Tylko lepiej kupowac na miejscu i przymierzyc, niz korzystac ze sprzedazy wysylkowej.
K_P
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Rozmiarówka kimon
- Ponad rok temu
-
mam pytanie do szczecińskich berserkerów...
- Ponad rok temu
-
vale tudo Chełm
- Ponad rok temu
-
13 lat temu?
- Ponad rok temu
-
figureczki pierdułeczki
- Ponad rok temu
-
Czy BJJ jest sportem widowiskowym ?