Worek bokserki z Auchana
Napisano Ponad rok temu
Oczywiście znalazłem to na stoisku sportowym (bynajmniej nie na stoisku z zabawkami), a do kompletu są dodane rękawice normalnych (nie dziecięcych) rozmiarów.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kolega kupił w firmie Shin Do duży worek - taki m. in. do ćwiczenia lowków. Po jakimś miesiącu worek zaczął się rozłazić na spodzie - po prostu szwy nie wytrzymały. Zgłosił to do firmy i odpowiedziano mu, że "to nie jest profesjonalny worek i za mocno nie można w niego uderzać" :peace:
K.
Napisano Ponad rok temu
Hehe
Kolega kupił w firmie Shin Do duży worek - taki m. in. do ćwiczenia lowków. Po jakimś miesiącu worek zaczął się rozłazić na spodzie - po prostu szwy nie wytrzymały. Zgłosił to do firmy i odpowiedziano mu, że "to nie jest profesjonalny worek i za mocno nie można w niego uderzać" :peace:
K.
Mi też powiedziano podobną gadkę:
Bardzo rozsmieszył mnie sprzedawca w "Dyskobolu" (Carrefour Szczecin) który powiedział:
"[...] za któryms razem firma nie uzna pana reklamacji, worek należy dobierać do swoich możliwosci fizycznych. Jedni uderzają mocniej, inni słabiej".
- przy reklamacji ale dostałem nowy worek - (ten się trzyma już od 19 stycznia... Shogun)
Ten pierwszy co się rozpadł po mniej niż 2 miesiących:
Napisano Ponad rok temu
ja tam wole wyqc dziure w scianie
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
ULUBIONE JEDZONKO
- Ponad rok temu
-
L-karnityna a zdrowie
- Ponad rok temu
-
Mycie jaj
- Ponad rok temu
-
kontuzja barku.
- Ponad rok temu
-
Siłownia i sztuki walki
- Ponad rok temu
-
Brzuszki
- Ponad rok temu
-
Dieta cud ;D
- Ponad rok temu
-
TEST SPRAWNOŚCIOWY DO SG
- Ponad rok temu
-
jezeli brak wam sportowych sukcesow Polakow latem...
- Ponad rok temu
-
to podchodzi pod mase czy sile ??
- Ponad rok temu