Sklep Kaliber
Napisano Ponad rok temu
Czy kupowaliscie jakies noze w tej firmie i czy mozna jej ufac? A moze powinienem sobie odpuscic i zamowic nozyk w innym sklepie.
Aha, po rozmowie telefonicznej z przedstawicielem firmy koles powiedzial mi ze postara sie wyjasnic moja sprawe, jak narazie widac bez skutku.
Napisano Ponad rok temu
po smierc
jak bys zamowil 100 takich nozykow pewnie by sie ktos ruszyl wczesniej...a tak maja to gdzies...to u nich standardy obslugi klienta ISO :wink: (Idz Spie.... Osle)
Napisano Ponad rok temu
Tak wiec jak dobrze zagadasz to nie jest az tak zle, a napewno szybciej niz mialbys sprowadzac ten noz, w takich przypadkach czas oczekiwania to srednio 3 tygodnie i znacznie wyzsza cena.
Napisano Ponad rok temu
Fakt pozostaje jednak faktem - przerwa już się skończyła i jeśli nikt nie potwierdził zamówienia masz pełne prawo aby ich
Tatoine
Napisano Ponad rok temu
Nie sądzę, aby celem jakiejkolwiek firmy było celowe olewanie kogokolwiek. Czasem email ktoś skasuje przez przypadek na stałe... czasem automat odpowiadający za formularze na stronie coś poknoci. Nic prostszego, jak ponowić zapytanie. W przypadku permanentnego olewania byłaby inna historia, a tak, to może być to czynnik zupełnie nie związany z ludźmi. Komputery też bywają złośliwe.
Generalnie temat się psuje... zamykam. Taki już jestem moderator z piekła rodem... ha, ha :twisted:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
MicroTech LCC i Amphibian na EDC
- Ponad rok temu
-
Aitor - kamień
- Ponad rok temu
-
Buck Strider Solution
- Ponad rok temu