Buck Strider Solution
Napisano Ponad rok temu
[/img]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Była wersja tego noza z BG-42, 500 sztuk nie wiecie czy jest jeszcze do zdobycia....? A moze ktos z forumowiczow chce sie pozbyc....?
Pozdrawiam
Martinator
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No... jeden z ciekawszych Striderów moim zdaniem. Potężna klinga, ale płaski i wysoki szlif powoduje, iż tnie jak złoto. Typowy "practical-tactical"Sliczny ten EBS.....
Napisano Ponad rok temu
No... jeden z ciekawszych Striderów moim zdaniem. Potężna klinga, ale płaski i wysoki szlif powoduje, iż tnie jak złoto. Typowy "practical-tactical"Sliczny ten EBS.....
Skoro taki podobny do Buck-Solution'a tzn, ze ten ostatni rowniez jest świetnym utility :? Jaka cena $SRP tego EBS-a ?
Napisano Ponad rok temu
W trzech słowach:
Słowo 1
JAKI ON WIELKI 8O Miałem wcześniej w ręku folder Buck Strider, mój TSEK też ma 4"... więc spodziewałem się że 4" BSS raczej mnie nie zaskoczy rozmiarem. Błąd! To jest naprawdę kawał bydlaka - nóż duży i ciężki. Głownia bardzo szeroka, gruba - kawał stali po prostu jak sie masz. To trzeba zobaczyć, dotknąć, poczuć 8)
Słowo 2
Jakież to miłe w dotyku Buck Strider gryzie w rękę. G10 ma ostre krawędzie, tak że co wrażliwsi mogą mieć kłopoty z używaniem tego noża - a tutaj - nic takiego Krawędzie wszystkie możliwe pięknie pozaokrąglane, co sprawia że ten twardy skurczybyk sprawia naprawdę przyjemne wrażenie. Dodatkowo, to chyba ma całkiem sensownie rozłożony ciężar - w dłoni zaczyna "ważyć mniej"...
Słowo 3
Pochwa. Pomyłka niestety, cordura z wkładem pewnie kydexowym. Paskudna, zielona, zapinana na zatrzask. Pomyłka
Jak ktoś z Wawy i okolic też by sobie chciał pomacać, to jeszcze wczoraj nóż był w sklepie Świat Noży przy ulicy Chmielnej (zainteresowani pewnie wiedzą gdzie), i myślę że z ceną 1099PLN to jeszcze trochę tam poleży
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
gadałem z moim striderem buckiem.powiedział mi na uszko, że bardzo smakowały mu twoja łapkiBuck Strider gryzie w rękę. G10 ma ostre krawędzie, tak że co wrażliwsi mogą mieć kłopoty z używaniem tego noża -
Napisano Ponad rok temu
Guest_budo_HUB_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Też mam Bucka Stridera i okładziny są super G-10 wcale mnie nie gryzą w rękę .A co ważne w ręce trzyma się jak w imadle
wazne, ze Ci pasuje. mi po prostu nie pasowal w ogole do reki...
jeden lubi ogorki, drugi ogrodnika corki...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Inne noże survivalowe - kilka fotek
- Ponad rok temu
-
Letni koncert na dwa ostrza...
- Ponad rok temu
-
Chiński folder
- Ponad rok temu