Sloniak - nic dodać nic ująć. Combat proponuje modlitwe ja mysle ze KM proponuje jakas szanse
Rany to był żart - szansa jest - ale TYLKO gdy przeciwnik naprawdę nie chce zrobić nam krzywdy (to samo co przy nożu, broni palnej etc.)
Napisano Ponad rok temu
Sloniak - nic dodać nic ująć. Combat proponuje modlitwe ja mysle ze KM proponuje jakas szanse
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No tylko że wcześniej jednak była szarpanina.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A esesamni?
Rzecz w tym że większość ludzi jednak ogląda te filmy i naśladuje bochaterów, mimo że na zdrowy rozum za bardzo rozsąde to nie jest.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chciałbym Cię zobaczyć na treningu kravki i pokazać Ci te,,śmieszne'' techniki.Bez taryfy ulgowej dla mięczków.
Napisano Ponad rok temu
Chciałbym Cię zobaczyć na treningu kravki i pokazać Ci te,,śmieszne'' techniki.Bez taryfy ulgowej dla mięczków.
Napisano Ponad rok temu
Aha i najwięcej mięczaków to widziałem na KM właśnie...
Napisano Ponad rok temu
Aha i najwięcej mięczaków to widziałem na KM właśnie...
Różni ludzie przychodzą na KM, są i dupy wołowe są i zdolniejsi są i średni tak jak w każdej grupie walki wrecz. Nie wyróżniaj KM, Combat tylko dla tego że chcesz doładować gościowi ktorego nie lubisz a jest z KM.
ale to nie znaczy że trzeba takim ludziom mówić sory stary nie nadajesz się do tego odpuść sobie, jest nadzieja kiedyś może przepracuje swoje wady (choć bedzie go kosztowac to ocean pracy).
Większość jednak 60-70% grupy to średniouzdolnieni (czyli ani nie talenty ani nie antytalenty).
Napisano Ponad rok temu
A wiesz jaki jest PRAWDZIWY, główny powód?ale to nie znaczy że trzeba takim ludziom mówić sory stary nie nadajesz się do tego odpuść sobie, jest nadzieja kiedyś może przepracuje swoje wady (choć bedzie go kosztowac to ocean pracy).
Napisano Ponad rok temu
Wiem, ale inaczej instruktorzy poumierali by z głodu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przed chwilą zauważyłem tematy postów, ktore przewijają się od jakiegoś czasu .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Odnośnie rozbrajania
po pierwsze primo, nie zapominajmy że do tego dzieła przystępujemy jak facet jest rozbity, po iluś tam ciosach.
po drugie primo, jesli bijemy się z facetem który macha nożem lub pałą to jednak lepiej po naszej pierwszej akcji kontrolować broń przeciwnika, inaczej facet może nam zrobić kilka dodatkowych otworów skórnych (he he) i tym właśnie jest rozbrajanie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Eeeee combat nie mądrzyj się tak, bo coś za bardzo chcesz robić za eksperta który wszystko widział i wszystko wie
sorry ale jednak w tej materii wieżę bardziej Imiemu niż tobie, ma dla mnie większy autorytet.
Każdą technike można oszukać jak wiesz co facet ci chce zrobić, więc twoje próby to żadne dowody
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu